Εμείς εκεί κάναμε και τις δυο προσπάθειες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι απ' όλα. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής. Και στην πρώτη όλα καλά είχαν πάει μέχρι και την εμβρυομεταφορά, απλά ίσως δεν ήταν το τυχερό μας.
Η μία εμβρυολόγος, η Ζησοπούλου έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, παλιά ήταν στο Διαβαλκανικό. Το βοηθητικό προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και υπάρχει και κινητό έκτακτης ανάγκης στο οποίο πάντα κάποιος απαντάει ακόμα και σε αργίες και ΣΚ. Για μένα μέτρησε πολύ επίσης ότι δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή στα ραντεβού, δλδ όταν σου λένε στις 15:00, εννοούνε στις 15:00 και όχι στις 16:00.
Κάθε φορά που πήγαινα, αισθανόμουν να σαν πήγαινα να δω φίλους για καφέ, τόσο άνετα με κάνανε να νιώθω. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι με είδανε ως "πορτοφόλι". Ακομα και τώρα όταν είναι ο δρόμος μου από κει, περνάω και λέω ένα γεια. Βέβαια καμιά φορά έιναι και θέμα χημείας με το γιατρό. Εμένα ο Δόβας μου ταίριαξε πολύ και είχαμε πολύ καλή επικοινωνία.
Αποτελέσματα επιτυχίας έχουν αρκετά υψηλά. Καθώς έχουν μόνο ενάμισυ χρόνο λειτουργίας ως κέντρο, οι πρώτες τους εγκυμοσύνες ήρθαν στο φως κάπου πέρσι την άνοιξη. Θυμάμαι ότι συχνά λάμβαναν φωτογραφίες με μωρά από ευτυχείς γονείς. Εμείς εκεί είχαμε κάνει και μια πετυχημένη σπερματέγχυση πέρσι το Σεπτέμβριο (που δυστυχώς παλινδρόμησε) κι έτσι είχα την ευκαιρία να μάθω για το κέντρο. Δε μετανιώσαμε στιγμή που τους επιλέξαμε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ NEWBIE G...ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ....ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Εγώ έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Πέτυχα με την 2η προσπάθεια στο κέντρο αυτό, 3η συνολικά. Δεν χάνεις κάτι να το επισκεφτείς. Όντως, η εμβρυολόγος είναι πολύ καλή. Αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ. Γιατί και εγώ την πρώτη προσπάθεια την έκανα στην Αθήνα σε μεγάλο κέντρο, αλλά τελικά εμένα δεν μου ταίριαξε. Ίσως γιατί ήθελα περισσότερο προσοχή.
Άριστη πρώτη εντύπωση. Είχαν όλα όσα είχαν και τα άλλα κέντρα που επισκεφτήκαμε (από άποψη εγκαταστάσεων, εξοπλισμού, δυνατοτήτων) αλλά η διαφορά ήταν ότι μας αντιμετώπισαν σα να βρίσκονται δίπλα μας, όχι απέναντί μας...πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί άνθρωποι. Και με τα κινητά τους ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, Σάββατα και Κυριακές, για ό,τι χρειαστεί. Επίσης παρατήρησα πολύ καλή συνεργασία γυναικολόγου-εμβρυολόγου, που δεν την είδα στα άλλα κέντρα.
Μετα απο 3 αποτυχιες σε αλλο κεντρο, 1 σπερματεγχυση και 2 εξωσωματικες, στο NEWLIFE ειχαμε επιτυχια με την πρωτη. Μας συστησε να παμε αλλη κοπελα που μετα απο 10 χρονια ακαρπων προσπαθειων αλλου, ειχε και αυτη επιτυχια. Θα συμφωνησω με τις υπολοιπες για το περιβαλλον και τη συμπεριφορα, ΑΨΟΓΟΙ. Οσο για το οικονομικο, δεν ειναι ακριβοτεροι απο τους αλλους. Επισης μου δωσαν λιγοτερα και φθηνοτερα φαρμακα, γεγονος το οποιο ειναι καλυτερο για την υγεια μας και βγαινει πιο οικονομικα. Επισης αλλου δεν ειχα βαλει ποτε στην καταψυξη ενω εδω με την πρωτη και πετυχαμε και βαλαμε και στην καταψυξη για επομενη προσπαθεια.
Εμείς πέρσι είχαμε πληρώσει 3200 με μικρογονιμοποίηση, νομίζω και τώρα το ίδιο ισχύει. Μόνο μικρογονιμοποίηση κάνουν. Αν πας με κατεψυγμένα και κάνεις μόνο εμβρυομεταφορά, στοιχίζει 1400. Η κατάψυξη είναι 300 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και μετά η συντήρηση 200 ευρώ το χρόνο.
Τον Ιούνιο-Ιούλιο που επισκεφτήκαμε διάφορα κέντρα, οι τιμές σε New Life, Embryolab και Γένεσις ήταν ακριβώς οι ίδιες: 3.200 ευρώ για μικρογονιμοποίηση + extra οι απαραίτητες εξετάσεις και τα φάρμακα. Είναι ταρίφα. Άρα τα μόνα κριτήρια που απομένουν για την επιλογή του κέντρου είναι η αποτελεσματικότητα και η συμπεριφορά τους. Για την αποτελεσματικότητα έχω την αίσθηση ότι όλοι είναι λίγο-πολύ το ίδιοι: όλοι έχουν καλά μηχανήματα και καλούς γιατρούς. Εμείς διαλέξαμε το New Life λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντί μας και της γενικότερης αντιμετώπισης του θέματος.
Άσχετο: από φίλους φαρμακοποιούς ακούω ότι τα φαρμακεία θα σταματήσουν να εκτελούν συνταγές γιατί τους χρωστάει πολλά ο ΕΟΠΠΥ. Ήδη μια φίλη μου φαρμακοποιός μου εξομολογήθηκε ότι όταν έρχονται πελάτες με συνταγές με ακριβά φάρμακα, τους λέει ψέμματα ότι δεν τα έχει, για να μην εκτελέσει τη συνταγή, γιατί έχει μπει πολύ μέσα και δεν τα βγάζει πέρα...Οπότε κοιτάξτε να πάρετε τα φάρμακά σας σύντομα.
Εχω τις καλύτερες των εντυπώσεων για το συγκεκριμένο κέντρο, ο γιατρός μου εργάζεται εκεί και με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής έμεινα έγκυος, γέννησα τον προηγούμενο Μάρτιο και το νέο έτος σκεπτόμαστε ( με τον άντρα μου) να τους ξαναεπισκεφτούμε για να μεταφέρουμε άλλα 2 έμβρυα από τα κατεψυγμένα για μια νέα εγκυμοσύνη. Άριστη αντιμετώπιση, φιλικό περιβάλλον, βρισκονταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας. Το κόστος της προσπάθειας νομίζω ότι είναι το ίδιο με άλλα κέντρα χωρίς να χρεώνουν extra τη μικρογονιμοποίηση ( όπως άκουσα ότι κάνουν αλλού). Η Αφροδίτη ( η μια εμβρυολόγος της μονάδας ) απίστευτη στην ηθική της συμπαράσταση και στον επαγγελματισμό της. Όσων αφορά το γιατρό μου ο οποίος έκανε και τον τοκετό δεν τον αλλάζω με τίποτα... Καλή επιτυχία κορίτσια
Εχω τις καλύτερες των εντυπώσεων για το συγκεκριμένο κέντρο, ο γιατρός μου εργάζεται εκεί και με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής έμεινα έγκυος, γέννησα τον προηγούμενο Μάρτιο και το νέο έτος σκεπτόμαστε ( με τον άντρα μου) να τους ξαναεπισκεφτούμε για να μεταφέρουμε άλλα 2 έμβρυα από τα κατεψυγμένα για μια νέα εγκυμοσύνη. Άριστη αντιμετώπιση, φιλικό περιβάλλον, βρισκονταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας. Το κόστος της προσπάθειας νομίζω ότι είναι το ίδιο με άλλα κέντρα χωρίς να χρεώνουν extra τη μικρογονιμοποίηση ( όπως άκουσα ότι κάνουν αλλού). Η Αφροδίτη ( η μια εμβρυολόγος της μονάδας ) απίστευτη στην ηθική της συμπαράσταση και στον επαγγελματισμό της. Όσων αφορά το γιατρό μου ο οποίος έκανε και τον τοκετό δεν τον αλλάζω με τίποτα... Καλή επιτυχία κορίτσια
Εμείς αποφασίσαμε να πάμε στο New Life τον Μάιο του 2012 λόγω των καλών reviews που διαβάσαμε και που τελικά ήταν απόλυτα αληθείς! Τόσο η ομάδα όσο και ο χώρος είναι super! Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ φιλικοί και καθόλου πιεστικοί. Πήγαμε αγχωμένοι και φύγαμε αισιόδοξοι!
Τελικά καταλήξαμε σε μία απόλυτα πετυχημένη σπερματέγχυση, οπότε είμαστε και απόλυτα ευχαριστημένοι!
Εμπειρία από άλλα κέντρα υποβοηθούμενης παραγωγής δεν έχουμε πέραν των όσων έχουμε συζητήσει με τους διάφορους φίλους και γνωστούς, αλλά το New Life σίγουρα το συστήνουμε!
Καλησπέρα
τα καλύτερα για το new life έχω να πω κι εγώ
Πολύ καλοί εμβρυολόγοι, ξέρουν καλά την δουλεία τους, ενδιαφέρονται για το κάθε περιστατικό, σε συμβουλεύουν με ειλικρίνεια, σου δίνουν φωτο, επίσης πολύ καλός ο Δόβας και η Κύρου , οι εξωσωματικοί γιατροί του,
Εγώ έχω γιατρό την Κύρου, αλλά και για τον Δόβα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια
ολα βέβαια είναι θέμα < χημείας> και επαφής με τον γιατρό και τον εμβρυολόγο
καλό βράδυ
Για την Κύρου μόνο στα forums έχω διαβάσει και παντού είναι τα καλύτερα.
Προσωπικά έχω τον Δόβα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!
Βέβαια και οι δύο είναι στο New Life που γενικά έχει πάρα πολύ καλό και έμπειρο team.
Για το θέμα της χημείας , lea68, έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι πολύ σημαντικό!