οι μπότες ειδα ότι ρυθμίζονται απο πίσω για την γάμπα σωστά???
γυρνάνε αν θές για να μην είναι πάνω απο το γόνατο???
φοράω 38 θα μου κάνουν??? είναι 37 άνετη γραμμή ή στενή???
είναι μπέζ η μπότα η γαλάζια???? μπέζ την βλέπω
τα τελευταία πέδιλα είναι καλοκαιρινά???? τι ύφασμα είναι??
ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.οι τιμες ειναι πραγματικα εξευτιλιστικες που εβαλα για αυτα τα παπουτσια.σου φενονται ακριβα?
λοιπον οι μποτες ειναι πολυ sexy και εντυπωσιακες,ειναι σπανιο σχεδιο,απο πολυ καλη μαρκα και ακριβες.εχουν κορδονακι πισω πανω απο τη γαμπα.μπορεις να τις φορεσεις διπλωμενες αλλα δε δειχνουν τοσο κατα τη δικη μου γνωμη.ειναι περισσοτερο προς το γαλαζιες,ισως δε φενεται καλα το χρωμα στη φωτογραφια.οσο για το νουμερο ειναι 37-38.εισαι στο οριο μαλλον,αλλα πιστεψε με,αξιζουν πολυ.
τα πεδιλα ειναι βεβαια καλοκαιρινα εκτως και αν εισαι τοσο θαραλλεα..χεχε(εχω δει να φορανε τετοια φετος τον χειμωνα).ειναι απο πολυ καλο υφασμα σατεν σε σκουρο μπλε,αφορετες και γνωστη μαρκα.
οι τιμες ειναι πολυ καλες και τα παπουτσια μου αρεσαν απλα με προβληματιζει το τακουνι που εχουν ολα ειδικα το 1ο ειναι φανταστικο απλα δεν μπορω να ισοροπησω σε τακουνι πανω απο 8 εκατοστα
οι τιμες ειναι πολυ καλες και τα παπουτσια μου αρεσαν απλα με προβληματιζει το τακουνι που εχουν ολα ειδικα το 1ο ειναι φανταστικο απλα δεν μπορω να ισοροπησω σε τακουνι πανω απο 8 εκατοστα
χαιρομαι που απαντησες!βασικα ολα ειναι σχεδον με 8-9 ποντους τακουνι και αυτα που ειναι ψηλοτερα εχουν διπλη σολα,οποτε παλι ειναι σαν να περπατας σε 8 ποντους.σκεψου το,10 ευρω δεν ειναι τιποτα,ενας καφες και τσιγαρα!ειναι ευκαιρια!!!
Γειά σου κοπέλια,
οι μπότες ειναι 37 προς 38? ή 37 προς 36?
Είναι χρώμα γαλάζιο ή μπεζ? εμ'ενα μου φένετε μπέζ, με γαλάζιο τακούνι, ετσι είναι?
Πόσους πόντους είναι το τακούνι?
Είναι καστορινες?
Ρωτάω πολλά ε? πάντως φένονται τέλειες
Γειά σου κοπέλια,
οι μπότες ειναι 37 προς 38? ή 37 προς 36?
Είναι χρώμα γαλάζιο ή μπεζ? εμ'ενα μου φένετε μπέζ, με γαλάζιο τακούνι, ετσι είναι?
Πόσους πόντους είναι το τακούνι?
Είναι καστορινες?
Ρωτάω πολλά ε? πάντως φένονται τέλειες
κουκλα μου ειναι οντως τελειες σε εξευτελιστικη τιμη!!ειναι 37 νουμερο.ειναι γαλαζιες(πολυ ωραιο χρωμα) και το τακουνι επισης γαλαζιο αλλα πιο σκουρο για να ξεχωριζει.το τακουνι ειναι 9.5 ποντους.ειναι δερματινες απο τη γνωστη μαρκα DODICI.αν εισαι απο τη Θεσ/νικη μπορεις να τις δοκιμασεις πριν τις παρεις.