καλημερα!μπορεις να παρεις τουλι(πολυ ή λιγο εξαρταται πως το θες) και να κολλησεις πανω μικρα καραβακια και μικρες αγκυρες και να το πιασεις απο τις λαβες τις κολυμπηθρας.ή μπορεις να βαλεις εκει που θα πιαστει το τουλι στις λαβες απο ενα μεγαλο καραβι(μη φανταστεις τιποτα τεραστιο) και σ'ολο το υπολοιπο να κολλησεις με σιλικονη μικρες και πιο μεγαλες αγκυρες.
μονο με σιλικονη κολαει???ωραια ιδεα..που θα βρω καραβια κ αγκυρες ??πρεπει να ειναι ελαφρια αυτα γιατι πως θα στεκονται
Οικονομικό γλυκό για τη βάπτιση θα μπορούσε να είναι και το ντονατ με γέμιση σοκολατα ή κρεμα είτε στην μεγάλη εκδοχή είτε στην εκδοχή της μπουκιάς (όσο είναι η παλάμη μου όχι και στυλ τρουφακι...). Εχω βρει με 0,60 τα μεγάλα και τα μικρά με 5 ευρω τα 30 κομμάτια. Σαν ιδέα είναι οικονομική αλλά πώς σας φαίνεται σαν κέρασμα?
Οικονομικό γλυκό για τη βάπτιση θα μπορούσε να είναι και το ντονατ με γέμιση σοκολατα ή κρεμα είτε στην μεγάλη εκδοχή είτε στην εκδοχή της μπουκιάς (όσο είναι η παλάμη μου όχι και στυλ τρουφακι...). Εχω βρει με 0,60 τα μεγάλα και τα μικρά με 5 ευρω τα 30 κομμάτια. Σαν ιδέα είναι οικονομική αλλά πώς σας φαίνεται σαν κέρασμα?
προχτες ειχα παει σε βαφτιση και ειχαν ακριβως αυτο,,,,,ντονατ μικρα γεμιστα μεσα με σοκολατα και απο πανω τα μισα με γλασο σοκολατας και τα αλλα μισα με ασπρο γλασο και μπλε χρωματιστες τρουφιτσες (αγορακι γαρ )
Το μοιρασμα στους καλεσμένους πώς γινόταν? Ηταν συσκευασμένα ή όχι? Ψήνομαι για τη βάπτιση του γιου μου αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο... Πάντως φθηνότερο γλυκό λίγο δύσκολο να βρείς.. ειδικά αν πρόκειται για τα μικρα ντονατ!!!
Το μοιρασμα στους καλεσμένους πώς γινόταν? Ηταν συσκευασμένα ή όχι? Ψήνομαι για τη βάπτιση του γιου μου αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο... Πάντως φθηνότερο γλυκό λίγο δύσκολο να βρείς.. ειδικά αν πρόκειται για τα μικρα ντονατ!!!
οχι συσκευασμενα ενα ενα δεν ητανε μεσα σε μεγαλα χαρτινα κουτια ητανε ,,,,με χαρτοπετσετα,,,και οι κοπελιες φοραγανε γαντια νομιζω,,,οπως πχ μοιραζουμε τα παστακια ή εγω μοιρασα τα κωκ,,,με 0,60 τα πηρα και εγω ταπιο φθηνα που βρηκα αλλα κωκ οχι ντονατ,,,
Ευχαριστώ για την απάντηση!! Τα μικρότερα πάντως βγαίνουν πολύ πολύ πιο οικονομικά δηλ για 150 ατομα περίπου 25 ευρώ!!! Αντε να υπολογίσεις 2 στον καθενα δηλ 50 ευρώ!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση!! Τα μικρότερα πάντως βγαίνουν πολύ πολύ πιο οικονομικά δηλ για 150 ατομα περίπου 25 ευρώ!!! Αντε να υπολογίσεις 2 στον καθενα δηλ 50 ευρώ!!!
εγω σκεφτηκα τελικα να δωσω στα πιτσιρικια σουβλακι με μαρσμελοους. θα βαλω ενδιαμεσα και καραμελες τυπου τσαρλεστον και υπολογισα οτι θα μου βγουν 15 ευρω τα 50 κομματια και στα μαγαζια το ζητανε 1,5 -2,5 ευρω το κομματι.
εγω σκεφτηκα τελικα να δωσω στα πιτσιρικια σουβλακι με μαρσμελοους. θα βαλω ενδιαμεσα και καραμελες τυπου τσαρλεστον και υπολογισα οτι θα μου βγουν 15 ευρω τα 50 κομματια και στα μαγαζια το ζητανε 1,5 -2,5 ευρω το κομματι.
εχεις καμια φωτο περιπου πως θα ειναι???γιατι δε το εχω πιασει ,,,,,
παντως σε αλλο τοπικ λεγαμε για ντονατακια γεμιστα,,,,το εχεις δει??? θα δωσεις ξεχωριστα τελικα σε μεγαλους και μικρους??
μολις δειγματισω θα βαλω φωτο και απο τις μπομπο και απο τα σουβλακια να μου πειτε και τη γνωμη σας. θα βαλω και στο θεμα που ανοιξα και για τη δικη μας βαφτιση "τι εναλλακτικες εχω;"
Κορίτσια εγω θα πληρώσω 440 ευρω για βιβλίο ευχών μπομπονιερες καλάθια προσκλήσεις κ μου κάνει δώρο καλάθια για ρυζι
οκ ,,,ποσο παει η μπομπο???και ποσες θα εχεις??? το ιδιο ισχυει και για πορσκλητηρια,,,ποσο το χρεωνει και ποσα θα εχεις???γιατι αλλιως να σου πουμε γνωμη δε μπορουμε για να υπολογισουμε
Ερώτηση::Ψάχνω να βρω ένα τραπεζομάντηλο μακρύ μέχρι το πάτωμα για να το στολίσω με γάζες κτλ για να βάλω επάνω μπμπονιέρες και γλυκά. Επίσης θέλω ακόμα ένα για να το στολίσω όπου εκεί πάνω θα ντύσουμε τη μπέμπα μας. Ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια τραπεζομάντηλα μακρυά. Θα μπορούσα να νοικιάσω από κανένα μαγαζί που κάνει στοσλισμούς και αν ναι πόσο λέτε να κάνουν?
θα σου προτεινα να τα στολισεις όλο με γάζες. το τραπεζομαντιλο ειναι περιττο να μπει απο κατω . και θα σου ερθει ποιο οικονομικα και θα τις κρατησεις και τις γαζουλες και για αλλη φορα που θα τις χρειαστεις
ριξε μια ματια http://www.eshopgamouvaptisis.gr/
εχει γαζα με ενα ευρω το μετρο . η πιο φθηνη γαζα που υπαρχει να ξερεις
Το τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και εγώ να ψάχνω για τη βάπτιση η οποία αργεί βέβαια αλλά θέλω να τα κάνω μόνη μου και να βγούν οικονομικά. Καταπληκτική η ιδέα με τους φοιτητές φωτογράφους, αν το έχει κάνει κάποια ας μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Κατα δεύτερον εγώ γιατί βρίσκω ακόμα φωτογράφο με 900 ευρώ το πακέτο (με αλμπουμ και λοιπά)? Στα 300 ευρώ τι περιλαμβάνει ο φωτογραφος που λέτε?
Σας παραθέτω σελίδες με μαγαζια συσκευασίας που βρήκα
η μπομπονιερα καραμελα ειναι πολυ ωραια ιδεα...το εχω δει σε βαφτιση σε μια πολυ φιλη μου θα το εκανα και εγω αλλα θα εχουμε πολλους κοινους καλεσμενουσ και δεν θελω οχι οτι θα το θυμουνται...και η φιλη μ την πηρε 1,5Ε απο μαγαζι.....για τετραγωνη τουρτα θα κοιταξω ...οσο για τηγανιτες δεν μου αρεσουν πρωτον και δευτερον δεν εχω καποιον να μου τις φτιαξει....τα χωνακια που τα στηριζεται????
Τα κουφέτα με γεύση καραμέλα είναι εξαιρετικά, τα βρίσκεις και στα μαγαζιά σε συσκευασία 1 ή 3 κιλών. Δε μπορώ να θυμηθώ τώρα ποιος από όλους τους κατάλογους εχει και τιμη, όποια ενδιαφέρεται να το κοιτάξει . Γράφει και πόσα κουφέτα ειναι το 1 ή τα 3 κιλα. Κάνοντας τους υπολογισμούς θα δείτε ότι είναι τζάμπα. Οπότε μπορούμε να κάνουμε μία πολύ απλη μπουτονιέρα με καταπληκτικά κουφέτα αγορασμένα από μαγαζιά με είδη συσκευασίας στο κουτί του κιλού.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! έπαθα πλάκα με τα τσόχινα καταπληκτική ιδέα και δουλεία!!!!
Αν θέλεις και δε σε πειράζει μπορείς να βάλεις τις φώτο σου στην ομάδα μου
μπραβο παρα πολυ ωραια ολα... πιανουν τα χερια σου... εγω που θελω να φτιαξω το βιβλιο ευχων μας και δεν πιανουν τα χερια μου;;;; τι θεμα μας ειναι hello kitty και ελεγα το βιβλιο να εχει το σχημα, το κεφαλι της γατας... μεχρι εκει... ουτε τι υλικα πρεπει να παρω, ουτε πως να το διακοσμησω δεν ξερω... δωστε μου ιδεες!!1
Λοιπόν ανακάλυψα το scrapbooking ψάχνοντας όλον αυτό το καιρό. Αυτό που ψάχνεις λογικά θα υπάρχει έτοιμο κομμένο και να το στολίσεις μόνη σου. Ξεκίνα από εδώ http://www.scrapbooking.gr/ και αν δεν βρεις ψάχνε μαγαζιά που έχουν είδη για scrapbooking χειροτεχνιας κλπ
κορίτσια καλημέρα και απο μένα...
μετά απο πολύ ψάξιμο αποφάσισα στολισμό μπομπονιέρες και γλυκά να τα κάνω μόνη μου.
Δεν θέλαμε να ξοδεψουμε πολλά στην βάφτιση διότι πραγματικά τα θεωρώ περριτά έξοδα στην εντέλη το μόνο που μένει είναι αυτά που παιρνει η νονά και το φόρεμα που αγοράζεις...
Λοιπόν συνολικό κόστος βάφτισης μου βγήκε περίπου 550 ευρώ τελική τιμη τα πάντα.
φορεμα 100 ευρω απο το φενόνεμον στοκ (αρχική 250ευρώ)
μπομπονιέρες 11Ο ευρώ απο τα τζαμπο πηρα παιχνιδάκια και τούλια και θα τα κάνω μόνη μου
γλυκά cupcakes πήρα υλικά απο το ιντερνετ και μου βγήκαν 130 (πήρα παραπάνω για να έχω και για άργοτερα μαζί με φόρμες κλπ που δεν είχα)
80 προσκλητήρια 100 ευρώ απο τυπογραφείο
110 ευρω δώρο νονάς
κι εγώ στην αναζήτηση! και ευχαριστώ την polina26 που μου επισήμανε το θέμα!
Εγώ θα βαφτίσω το μπεμπούλη μου κατά τον Μάιο και παίρνω ιδέες τώρα που έχω χρόνο.
Αλλά τα Χριστούγεννα θα βαφτίσω ένα αγοράκι και επειδή τα κουμπαριά δεν το'χουν πολύ με το νετ, ψάχνω εγώ για να τους δώσω ιδέες.
Βασικά, έχω ήδη ένα αγοράκι που τον Δεκέμβρη κλείνει τα 3. Το 2010 κάναμε γαμοβάφτιση. Προσκλητήρια και μπομπονιέρες έκανα στον Ναρλή. http://www.narlis.gr
Το προσκλητήριο ήταν από τα "μεσαία" σε θέμα τιμής και κόστισε 0,75€. η πλάκα είναι ότι είδαμε την εταιρεία που έχει έδρα Θεσσαλονίκη και πήγαμε μπας και πετύχουμε καλύτερη τιμή. και τι μας είπε??? 1,25!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν? τι παιχνίδια κέρδους παίζονται εις βάρος μας... ο Ναρλής πουλάει με 0,75 και βγάζει και κέρδος. αυτός ο ίδιος που τα κατασκευάζει και τα πουλάει 1,25 πόσο κέρδος βγάζει???? Έλεος!!!!
Επίσης μπομπό έκανα πουγκάκια με παραμάνα που είχε ένα αγοράκι και ένα ματόχαντρο. Στο site του έψαξα τα υλικά όπως τα ήθελα και έδωσα οδηγίες. Ακόμα και τα υλικά δε μπόρεσα να τα βρω πιο φθηνά. και έψαξα και στο ebay. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω τα υλικά και να τις κάνω μόνη μου, αλλά μου είπαν ότι η διαφορά είναι 0,10 στο κομμάτι. Έκανα 500μπομπό, οπότε είπα για 50€ (τόσα δώσαμε σε όλα τα άλλα) δε θα καθόμουν να αγχωθώ... Μου τα έστειλαν με τα καλάθια (με δικά μου έξοδα αποστολής, οπότε ζήτησα να τα στείλουν με το ΚΤΕΛ που βγαίνει πιο οικονομικά ), τα οποία χρέωσαν 40€ και μόλις τους τα επέστρεψα, μου επέστρεψαν τα χρήματα.
από εκεί πήραμε και τα βαφτιστικά που όλο το πακέτο βγήκε 330€ για τη νονά, εκ των οποίων τα 80 ήταν το μπαούλο του winnie που βάλαμε μέσα τα ρούχα.
και τώρα που θα βαφτίσουμε και το 2ο πάλι από εκεί σκέφτομαι να κάνω βαφτιστικά, προσκλητήρια και μπομπό, εκτός αν βρω κάτι σε καμία βιοτεχνία βαπτιστικών, εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Οικονομική ιδέα για μπομπό είναι εκτός από την κλασσική με το τούλι, το πουγκάκι-καραμέλα 0,44€ στο http://www.eshopgamou.gr , τούλι για τύλιγμα με το μέτρο και κουφέτα χύμα που βγαίνει σύνολο γύρω στα 60 λεπτά.
και είπα στην κουμπάρα που έχουν πολύ μεγάλο οικονομικό ζόρι, να κάνουν κάτι τέτοιο σε μπομπό και για τα παιδάκια που θα είναι περίπου 20 να πάρουν κανένα παιχνιδάκι, τύπου "μελωδός" ή "ροκάνα" που βγαίνει γύρω στο 1,10€ από τον Ναρλή, για να χαρούν.
Για φωτογράφο ψάχνει απ' ότι μου είπε, αλλά δεν έχει βρει κάτω από 500€....
κι εγώ στην αναζήτηση! και ευχαριστώ την polina26 που μου επισήμανε το θέμα!
Εγώ θα βαφτίσω το μπεμπούλη μου κατά τον Μάιο και παίρνω ιδέες τώρα που έχω χρόνο.
Αλλά τα Χριστούγεννα θα βαφτίσω ένα αγοράκι και επειδή τα κουμπαριά δεν το'χουν πολύ με το νετ, ψάχνω εγώ για να τους δώσω ιδέες.
Βασικά, έχω ήδη ένα αγοράκι που τον Δεκέμβρη κλείνει τα 3. Το 2010 κάναμε γαμοβάφτιση. Προσκλητήρια και μπομπονιέρες έκανα στον Ναρλή. http://www.narlis.gr
Το προσκλητήριο ήταν από τα "μεσαία" σε θέμα τιμής και κόστισε 0,75€. η πλάκα είναι ότι είδαμε την εταιρεία που έχει έδρα Θεσσαλονίκη και πήγαμε μπας και πετύχουμε καλύτερη τιμή. και τι μας είπε??? 1,25!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν? τι παιχνίδια κέρδους παίζονται εις βάρος μας... ο Ναρλής πουλάει με 0,75 και βγάζει και κέρδος. αυτός ο ίδιος που τα κατασκευάζει και τα πουλάει 1,25 πόσο κέρδος βγάζει???? Έλεος!!!!
Επίσης μπομπό έκανα πουγκάκια με παραμάνα που είχε ένα αγοράκι και ένα ματόχαντρο. Στο site του έψαξα τα υλικά όπως τα ήθελα και έδωσα οδηγίες. Ακόμα και τα υλικά δε μπόρεσα να τα βρω πιο φθηνά. και έψαξα και στο ebay. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω τα υλικά και να τις κάνω μόνη μου, αλλά μου είπαν ότι η διαφορά είναι 0,10 στο κομμάτι. Έκανα 500μπομπό, οπότε είπα για 50€ (τόσα δώσαμε σε όλα τα άλλα) δε θα καθόμουν να αγχωθώ... Μου τα έστειλαν με τα καλάθια (με δικά μου έξοδα αποστολής, οπότε ζήτησα να τα στείλουν με το ΚΤΕΛ που βγαίνει πιο οικονομικά ), τα οποία χρέωσαν 40€ και μόλις τους τα επέστρεψα, μου επέστρεψαν τα χρήματα.
από εκεί πήραμε και τα βαφτιστικά που όλο το πακέτο βγήκε 330€ για τη νονά, εκ των οποίων τα 80 ήταν το μπαούλο του winnie που βάλαμε μέσα τα ρούχα.
και τώρα που θα βαφτίσουμε και το 2ο πάλι από εκεί σκέφτομαι να κάνω βαφτιστικά, προσκλητήρια και μπομπό, εκτός αν βρω κάτι σε καμία βιοτεχνία βαπτιστικών, εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Οικονομική ιδέα για μπομπό είναι εκτός από την κλασσική με το τούλι, το πουγκάκι-καραμέλα 0,44€ στο http://www.eshopgamou.gr , τούλι για τύλιγμα με το μέτρο και κουφέτα χύμα που βγαίνει σύνολο γύρω στα 60 λεπτά.
και είπα στην κουμπάρα που έχουν πολύ μεγάλο οικονομικό ζόρι, να κάνουν κάτι τέτοιο σε μπομπό και για τα παιδάκια που θα είναι περίπου 20 να πάρουν κανένα παιχνιδάκι, τύπου "μελωδός" ή "ροκάνα" που βγαίνει γύρω στο 1,10€ από τον Ναρλή, για να χαρούν.
Για φωτογράφο ψάχνει απ' ότι μου είπε, αλλά δεν έχει βρει κάτω από 500€....
χαρά μου που βοήθησα. ελπίζω η κουμπάρα σου να βολευτεί.. εγώ για να μου βγει οικονομικά τα έκανα όλα μόνη μου... πάντε και καμια βόλτα απο τα τζάμπο εκεί έχει παρα πολλά... εμένα ο μπομπο μου βγήκαν 0,60 λεπτά που τις έκανα μόνη μου είναι κουμπαράδες για τα παιδάκια και μαγνητάκια ψυγείου οι μεγάλοι... προσκλητήρια αν θέλετε πάντε σε τυπογραφείο... βγαίνει πολύ πιο φθηνά, έχει κερασιά ένα που έχει πολύ καλές τιμές. βαφτιστικά επειδή τα ψάξαμε πάρα πολύ κλείσαμε 350 ευρώ στην βαλαορίτου το κουτί γίνεται παγκαγκι και θρανιάκι και το κερί είναι καλόγερος... έχει πολύ μεγάλη ποικιλία..
επίσης στην καλαμαριά έχει πακέτο με 250 ευρώ δές εδώ..
εγώ θα κάνω μόνη μου cupcakes μου βγαίνουν πολύ οικονομικά για 220 γλυκά έδωσα για να πάρω υλικά 100 ευρώ περίπου .. έβγαιναν λιγότερο αλλα πήρα διάφορα άλλα ψιλολόγια όπως πλάστη με σχέδια που ανέβασαν την τιμή ζαχαρόπαστες κλπ υλικά παράγγειλα απο εδώ
Έκανα μερικά πειράματα και μου βγήκαν πολύ καλά ... την μια μέρα τα έκανα την άλλη εξαφανίζονταν (πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ο αντρας μου 24 κεκάκια που τα χώρεσε κορδέλα έχει ???)
χαρά μου που βοήθησα. ελπίζω η κουμπάρα σου να βολευτεί.. εγώ για να μου βγει οικονομικά τα έκανα όλα μόνη μου... πάντε και καμια βόλτα απο τα τζάμπο εκεί έχει παρα πολλά... εμένα ο μπομπο μου βγήκαν 0,60 λεπτά που τις έκανα μόνη μου είναι κουμπαράδες για τα παιδάκια και μαγνητάκια ψυγείου οι μεγάλοι... προσκλητήρια αν θέλετε πάντε σε τυπογραφείο... βγαίνει πολύ πιο φθηνά, έχει κερασιά ένα που έχει πολύ καλές τιμές. βαφτιστικά επειδή τα ψάξαμε πάρα πολύ κλείσαμε 350 ευρώ στην βαλαορίτου το κουτί γίνεται παγκαγκι και θρανιάκι και το κερί είναι καλόγερος... έχει πολύ μεγάλη ποικιλία..
επίσης στην καλαμαριά έχει πακέτο με 250 ευρώ δές εδώ..
μίλησα με κουμπάρα.
προσκλητήρια αποφάσισαν να κλείσουν στον Ναρλή με 0,30λεπτά. Ριζόχαρτο με χρωματάκι και ποιηματάκι, τυλιγμένο με κορδελίτσα. Ό,τι πιο απλό και οικονομικό.
Για μπομπο, ενώ έχει και πιο φθηνές λένε να κάνουν κουτάκι με μπρελόκ που βγαίνει γύρω στο 1,10. 100 κομμάτια θα κάνουν, οπότε τους παίρνει. αλλά ακόμα το σκέφτονται
κουτί αυτό λες ?
το λινκ που έβαλες το είχα δει. απλά αυτά που κοιτούσα στο Ναρλή έχουν και μπουφάν μαζί στο σετ. πουθενά αλλού δεν είδα πακέτο με μπουφάν
μίλησα με κουμπάρα.
προσκλητήρια αποφάσισαν να κλείσουν στον Ναρλή με 0,30λεπτά. Ριζόχαρτο με χρωματάκι και ποιηματάκι, τυλιγμένο με κορδελίτσα. Ό,τι πιο απλό και οικονομικό.
Για μπομπο, ενώ έχει και πιο φθηνές λένε να κάνουν κουτάκι με μπρελόκ που βγαίνει γύρω στο 1,10. 100 κομμάτια θα κάνουν, οπότε τους παίρνει. αλλά ακόμα το σκέφτονται
κουτί αυτό λες ?
το λινκ που έβαλες το είχα δει. απλά αυτά που κοιτούσα στο Ναρλή έχουν και μπουφάν μαζί στο σετ. πουθενά αλλού δεν είδα πακέτο με μπουφάν
ναι αυτό ειναι το κουτι μονο που το δικό μου ειναι ροζ με φουξ πεταλούδες.. μπουφαν δεν εχουν αγοράζεις ξέχωρα και εγω στην μικρή ξέχωρα θα το παρω γιατι το φορεματακι που διαλεξα ειναι απο την ανοιξιατικη κολεξιον και εχει μονο ζακετακι...
εγώ θα κάνω μόνη μου cupcakes μου βγαίνουν πολύ οικονομικά για 220 γλυκά έδωσα για να πάρω υλικά 100 ευρώ περίπου .. έβγαιναν λιγότερο αλλα πήρα διάφορα άλλα ψιλολόγια όπως πλάστη με σχέδια που ανέβασαν την τιμή ζαχαρόπαστες κλπ υλικά παράγγειλα απο εδώ
Έκανα μερικά πειράματα και μου βγήκαν πολύ καλά ... την μια μέρα τα έκανα την άλλη εξαφανίζονταν (πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ο αντρας μου 24 κεκάκια που τα χώρεσε κορδέλα έχει ???)
220?Πότε θα προλάβεις να τα φτιάξεις?Πάντως ωραία πραγματάκια έχει το πρώτο λινκ.Το δεύτερο το ξέρω έχω πάρει κ εγώ.
Απο παασκευή βράδυ εώς σάββατο βράδυ . επειδή είναι κεικ θα διατειρηθει φρέσκο εως κυρακη πρωι που ειναι η βάφτιση... θα κάνω το σταυρό μου και βουρ... εχω χρονομετρησει πως για 24 κεκακια θελω 30 λεπτά
εγω τα πληρωσα 0,30. 'τζαμπα' δλδ!
πηρα πολλα ομως, 250τμχ
τα πηρα απο το εργαστηριο σε κουτια των 30 αν δεν κανω λαθος.
το κουτι λιγο πιο χοντρο απο το κλασικο του ζαχ/ειοου.
τα ειχαμε τα κουτια το ενα πανω στο αλλο διπλα στις μπομπο νιερες, ανοιγαμε το πανω -πανω και εδινε μια κοπελα ενα σε χαρτοπετσετα στον καθε εναν.
ειναι ατομικα δεν εχουν τρυπα στην μεση και τα στολιζει με χρωματιστες τρουφες κλπ. (πχ, μονο αχνη απανω, ή σοκολατα με λιγη χρωμ.τρουφα ή μονο χρωματιστη τρουφα... κοκ)
εγω ειχα μειξη με διαφορα, και με γεμιση μαρμελαδα μερικα.
τι να σας πω σε οποιον το λεω, δεν το πιστευει οτι ειναι τοσο οικονομικα- νοστιμα-πρωτοτυπα.
αρεσαν σε ολους παραπολυ!βεβαια δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου, να δοκιμασετε,αν ενδιαφερεστε.
α!ηθελα να πω οτι επειδη ειναι σε λιγο εκτοσ κεντρου το μαγαζι, στο μενιδι,
ισως να βρειτε αντιστοιχο μεσω ιντερνετ, δλδ
ψαχνετε για εργαστηριο που φτιαχνει λουκουμαδες, ζυμες, για κυλικεια κλπ
πριν τον βρω ρωτησα σε γνωστα ντονατσαδικα και μου εβγαινε πανω απο ευρω, βεβαια αν καποιος τα διαθετει , πραγματικα αξιζει , μιλαμε για γευσεις τρελες!
ρωτησα και εμαθα , για να μην σας λεω πραγφματα που δεν ισχειουν,
τα δινει 30λεπτα! (η γνωστη μου που πηρε πιο προσφατα, πηρε 100τμχ)
και αυτα που εχουν αχνη αντι για σοκολατα 15λεπτα!!!
ρωτησα δεν εχει site,δυστυχως...
παντως αρεσει παρα πολυ, απο την δικη μου βαφτιση και μετα, 3 στους 4 γνωστους μου που βαφτισαν πηραν ντονατσ.
ε και κακα τα ψεματα ειναι παμφθηνα και λαχταριστα.
melsas στελνω πμ
,ρωτησα και για την εμφανιση, την εχει βελτιωσει, τα βαζει σε τελαρακια σαν φραχτακια με διαφορα διακοσμητικα απανω(τα επιστρεφεις) βεβαια εγω που δεν ταχω δει σερβιρισμενα ετσι δεν μπορω να φανταστω πως τα στοιβαζεις το ενα πανω στο αλλο...
οπως και ναχει και στα απλα κουτια, μια χαρα ηταν.