Αυτά προς το παρόν! προσεχώς θα ανεβάσω και αρκετά άλλα πράγματα,καθότι βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης.
Ζητάω τα εξής :
1) Παιχνίδια επιτραπέζια ενηλίκων και παιδικά επιτραπέζια.
2) Βιβλία παιδικά για ηλικίες 4+ και βιβλία ενηλίκων
3) Παιχνίδια για ηλικίες 4+
4) Λευκά είδη (πετσέτες - σεντόνια διπλά ή υπέρδιπλα - σεντόνια παιδικά - διπλές και μονές παπλωματοθήκες )
5) Φορητό dvd player
6) Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
7) Σύνθεση - βιβλιοθήκη - γραφείο παιδικού δωματίου Τραπεζάκι σαλονιού
9) Παπούτσια για αγόρι Νο 27 - 28
10) Παιδικό ποδήλατο για αγόρι 16 ιντσών τύπου BMX
11) Γυναικεία αρώματα
12) Πάπλωμα διπλό ή υπέρδιπλο
Ειχα στο μυαλο μου το dior addict που μου ειχαν δωρισει κ δε με βολεψε αλλα επειδη ειμαι εκτος κ για να ειμαστε ενταξει τι θα ελεγες να στο φωτογραφισω αυτο κ οτι αλλο βρω σε αρωμα για νε εχεις κ εσυ εικονα;
Χρύσα μου έχω κυριολεκτικά ΟΛΑ όσα ψάχνεις, αλλά δε χρειάζομαι κάτι από αυτά που διαθέτεις, μήπως να με πάρεις κανα τηλ, μήπως βρούμε τίποτα άλλο? καλό χειμώνα!
Χρύσα μου έχω κυριολεκτικά ΟΛΑ όσα ψάχνεις, αλλά δε χρειάζομαι κάτι από αυτά που διαθέτεις, μήπως να με πάρεις κανα τηλ, μήπως βρούμε τίποτα άλλο? καλό χειμώνα!
Θα ανεβάσω και κάποια άλλα προσεχώς.Ρίχνε μια ματιά και αν σ'ενδιαφέρει κάτι μου λες.Δως μου και μια ιδέα για το τί θα'θελες.Φιλιά!
εδώ γράφω με τι ανταλλάζω, αλλά είμαι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις, αρκεί να το χρειάζομαι, αυτό που θα μου προταθεί. Επίσης το άλμπουμ έχει λίγα πράγματα, σε σχέση με αυτά που υπάρχουν. Θα τα πούμε κι από το τηλ. Φιλιά!