Για ποιο λόγο όμως; Δεν σου ειπε; Υποτίθεται ότι αυτά δεν περιέχουν paraben και τα apivita είναι βιολογικά πιστοποιημενα ή κατι τέτοιο. Μου φαίνεται ότι οι γιατροί τρώνε καποια κολληματα παντως. Όταν πήγα στη δερματολόγο την κόρη μου λόγω ατοπικής δερματίτιδας της είπα ότι χρησιμοποιούσα το αφρόλουτρο της weleda που είναι βιολογικο κλπ. και μου είπε όχι και ότι δεν ξέρουμε τι έχει μέσα κλπ. Μου πρότεινε τη σειρά Sebamed (και αντιηλιακό) ή την Aderma. Επειδή επέμενε και δεν ήθελα να τσακωθώ δεν το συνέχισα περαιτέρω. Μηπως τελικά οι δερματολόγοι θέλουν να προωθήσουν συγκεκριμένες μάρκες και για αυτό γίνεται η όλη φασαρία; και τελικα τρελλαινόμαστε εμείς οι γονείς..
δεν μου εξήγησε το λόγο, αν και επέμενα για το γιατί. απλά μου είπε μακριά από αυτές τις εταιρείες γενικώς, όχι μόνο για αντιηλιακό, αλλά και για ενυδατική και για καθαριστικό προσώπου, για όλα.
να φανταστείς ότι είχα μόλις αγοράσει άπι βίτα καθαριστικό προσώπου, ενυδατική. τα έδωσα αλλού, άθικτα.
χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τις άπι βίτα μασκούλες προσώπου, τις οποίες βρίσκω καλές. όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά καλές για τα λεφτά που δίνω.
τελικά με φόρτωσε με καθαριστικό προσώπου άπαιχτο, αλλά ακριβό. τα ίδια και για ενυδατική.
αποτέλεσμα πάντως είδα με αυτά που μου πρότεινε και γενικώς.
το θεμα βεβαια ειναι να διαλεγουμε τα πιο αγνα και αθωα προιοντα,και οπως οι γιατροι κοιτανε το συμφερον τους να κοιταμε και μεις το συμφερον των παιδιων μας,και νομιζω οτι τετοιου ειδους εταιρειες δεν εχουν τοσα χημικα οσα καποιες αλλες....
__________________ ''...for those about to rock we salute you...''
Περιοχή: Στις ΜΕΓΑΛΕΣ αγκαλιές των 2 ΚΟΡΙΤΣΑΡΩΝ μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maira95
τις ιδιες σκεψεις κανω κι εγω,
το θεμα βεβαια ειναι να διαλεγουμε τα πιο αγνα και αθωα προιοντα,και οπως οι γιατροι κοιτανε το συμφερον τους να κοιταμε και μεις το συμφερον των παιδιων μας,και νομιζω οτι τετοιου ειδους εταιρειες δεν εχουν τοσα χημικα οσα καποιες αλλες....
Θα συμφωνήσω εως ενα σημείο μαζί σου maira!
Τα ίδια πίστευα κι εγώ και χρησιμοποιούσα μόνο ΚΟΡΡΕ και apivita
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ !!!.....
Δεν το ψάχνουν όλοι οι γιατροί τόσο μέχρι βάθους!!
Σου πετάνε ένα:
"πάρε apivita" ή "πάρε korre" για να ξεμπερδεύουν χωρίς να το έχουν ξεψαχνίσει !!!!
Προσωπικά όταν είπα ότι πλέον δεν πιστεύω κανέναν εννοούσα ούτε τις οργανώσεις soevan07... Εδώ μας παραμύθιαζαν με τη γρίπη των χοίρων, στα αντηλιακά θα κολλήσουν?
soevan07 δικιο εχεις,τα εχω δει αυτα τα σαιτ,
βεβαια εχουν του ΚΟΡΡΕ αλλα δεν εχουν της ΑΠΙΒΙΤΑ....
να μη ξεχναμε ομως οτι υπαρχει και η ''καλη χημεια'',και οταν γραφουν φυτικα και βιολογικα συστατικα δεν ειναι δυνατον να μην εχουν και καποιο συντηρητικο μεσα,
το θεμα ειναι ποιο απο ολα αυτα ειναι επιβλαβες για μας,
δεν ειμαι φυσικα γνωστης και δεν μπορω να ξερω ακριβως τι εχει καθε προιον μεσα,γιαυτο και το ψαχνω
ασε που πιστευω πως ο ηλιος τωρα πια,ειναι πιο επικινδυνος απο ολα αυτα τα προιοντα
συμφωνω με rav7,παντου υπαρχουν συμφεροντα.παρεπιπτοντως στο σαιτ αυτο το silk milk cinditioner το βαθμολογει και με 1 και 2 σελιδες παρακατω με 4.????
το white tea facial cleanser με 2 και πιο κατω με 7....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ravT
Προσωπικά όταν είπα ότι πλέον δεν πιστεύω κανέναν εννοούσα ούτε τις οργανώσεις soevan07... Εδώ μας παραμύθιαζαν με τη γρίπη των χοίρων, στα αντηλιακά θα κολλήσουν?
Κι εγώ στην αρχή ήμουν κάπως επιφυλακτική.
Όμως για να δεις την αντικειμενικότητά τους
μπορείς να βάλεις ένα-ένα συστατικό που έχει το κάθε προιόν
και θα σου βγάλει πάλι την επικινδυνότητα!
Ετσι πείστηκα κι εγώ!
Αυτοί έχουν έτοιμα κάποια προιόντα
σκαναρισμένα με τα συστατικά τους και σου βγάζουν ενα ενιαίο αποτέλεσμα.
Όσο για τα εμβόλια της γρίπης Η1Ν1 συμφωνώ απόλυτα!!
Αλλά αυτό βρώμαγε απο χιλιόμετρα μακριά!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maria77777
παρεπιπτοντως στο σαιτ αυτο το silk milk cinditioner το βαθμολογει και με 1
και 2 σελιδες παρακατω με 4.????
το white tea facial cleanser με 2 και πιο κατω με 7....
Tης apivita είχε paraben μέσα δεν ξέρω αν το έχουν αντικαταστήσει.
Για τα αντιλιακά αυτό που γνωρίζω ότι τα πιο ασφαλή έχουν δείκτη προστασίας το πολύ ως 20 από 20 και πάνω έχουν χημικά μέσα.
Χρησιμοποίησα της lavera έμεινα πολύ ευχαριστημένη
οπότε πάλι εκεί θα καταλήξω ..
Μήπως γνωρίζεται τα συγκεκριμένα τι score έχουν?
Χρησιμοποίησα της lavera και το παιδικό έμεινα πολύ ευχαριστημένη
οπότε πάλι εκεί θα καταλήξω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sam
Για τα αντιλιακά αυτό που γνωρίζω ότι τα πιο ασφαλή έχουν δείκτη προστασίας το πολύ ως 20 από 20 και πάνω έχουν χημικά μέσα.
Ρε γμτ
παρ όλο που έχει χαμηλό score
βγάζει οτι έχει καρκινογόνο συστατικό...
(την ουσία ethanol -δείτε την ανάλυση που έχει κάτω απο το πινακάκι)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sam
Γιαυτό σας λέω οτι κάποιοι γιατροί δεν είναι πλήρως ενημερωμένοι σε κάποια πράγματα!!
Μην σας ψαρώνουν!!!
Όποια απο εσάς δεν βαριέται
ας τα βάλει ένα-ένα στο www.cosmeticdatabase.com
να τσεκάρουμε τι γίνεται!....
(Εγώ να σας πω την αλήθεια ψιλοβαριέμαι )
λοιπον ,επειδη αυτο προκειται να παρω θα το κανω εγω,
θα σας βαλω και τι επικινδυνοτητα εχει το καθενα
με μια ματια σε ορισμενα συστατικα εχει δυο αριθμους,γιατι αραγε?
(ωραια δουλεια βρηκα αποψε...)
θα επανελθω
βρε κορίτσια μπερδεύτηκα τελικα πιο είναι πιο ακίνδυνο??
εχω καθυστερήσει να αγοράσω γιατι δεν ξερω πιο...
και σε ολα αυτα γραφει αυτο το κειμενο,καποιος που να γνωριζει καλα αγγλικα ας βοηθησει:
Given the incomplete information made available by companies and the government, EWG provides additional information on personal care product ingredients from the published scientific literature. The chart below indicates that research studies have found that exposure to this ingredient -- not the products containing it -- caused the indicated health effect(s) in the studies reviewed by Skin Deep researchers. Actual health risks, if any, will vary based on the level of exposure to the ingredient and individual susceptibility -- information not available in Skin Deep.
Είναι βιολογικό της Apivita; Τι πιστοποίηση έχει;
Εγω χρησιμοποιώ της Avalon βρεφικό αντιηλιακό για τα πιαδιά μου, έχει πιστοποίηση BDIH Γερμανίας, την πιό σοβαρή νιμίζω για τα καλλυντικά.
και σε ολα αυτα γραφει αυτο το κειμενο,καποιος που να γνωριζει καλα αγγλικα ας βοηθησει:
Given the incomplete information made available by companies and the government, EWG provides additional information on personal care product ingredients from the published scientific literature. The chart below indicates that research studies have found that exposure to this ingredient -- not the products containing it -- caused the indicated health effect(s) in the studies reviewed by Skin Deep researchers. Actual health risks, if any, will vary based on the level of exposure to the ingredient and individual susceptibility -- information not available in Skin Deep.