ΣυναντήσειςΣε αυτή την ενότητα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις συναντήσεις που διοργανώνουν οι γονείς/αναγνώστες του φόρουμ, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και για τις συναντήσεις που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων (ΕΕΕΓ), οι οποίες πραγματοποιούνται στην Αθήνα.
Οι συναντήσεις που διοργανώνει η ΕΕΕΓ πραγματοποιούνται με την ευγενική προσφορά επιχειρήσεων/οργανισμών οι οποίες παραχωρούν δωρεάν τον χώρο τους και/ή τις υπηρεσίες τους στους γονείς.
Για μένα είναι κάτι σαν μελλοντικό playgroup. Εκεί που πάμε δεν είναι για συνάντηση μαμάδων με καφέ κλπ. Πάμε για να παίξουν τα παιδιά και να δούμε αν κάποιες μαμάδες ταιριάζουν ώστε (αργότερα μετά από μερικές συναντήσεις) να παίζουν τα παιδιά μας και στα σπίτια μας και να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε σε παιδότοπους.
Κοριτσια επειδη αυτο που τελικα κανονιζεται δεν ειναι playgroup αλλα συναντηση μαλλον θα επρεπε να μεταφερθει το τοπικ στις συναντησεις.. Γιατι μπορει να μενουν και αλλες κοντα και να μην το εχουν δει..
να το μεταφέρουμε κανένα πρόβλημα !!! Ξέρει κανείς να το κάνει γιατί εγώ είμαι και ψιλοάσχετη !!!
Κορίτσια έχω χάσει επεισόδια
πείτε και σε εμένα γιατί μένω κοντά(Αιγάλεω) και θα ήθελα να έρθω .
Μήπως ο παιδότοπος είναι δίπλα στην Neoset στον πρώτο όροφο?
Αν ναι έχω ξαναπάει και ξέρω που είναι.
Δώστε πληροφορίες και ζητήστε απο τον admin να μεταφέρει το θέμα γιατί πράγματι πρόκειτε για συνάντηση.
Πιθανοτατα ναι θα ερθω... εξαρταται από το τι ωρα ια σχολασει ο αντρας μου. Κανονιστε και αν ειναι θα με δειτε γιατι αν ειναι να ερθω θα ερθουμε μαζι για να εχει και παρεα ο αντρας της zana
Συγγνωμη παιδακια αλλα κακως μου μεταφερατε το ποστ και αλλαξατε και ονομα... άλλο ειχα ανοιξει εγω... καμμια σχεση με την συναντηση σας στον Πειραια κλπ...
Εγω ελεγα για Playgroup στα Ανατολικα προαστεια κλπ κλπ
Τελοσπαντων, θα ανοιξω αλλο... αλλα μην τα μπερδευουμε ετσι...
Το "Έλα να παίξουμε" (είναι στο Περιβολάκι στην Π. Ράλλη) είναι κυριολεκτικά 3 στενά από το σπίτι μου και με βολεύει σούπερ. Να σαι καλά που το ανέφερες! Είναι και μικρός ο χώρος και μπορείς εύκολα να βλέπεις τα μωρά.
Πότε βολεύει? Εμένα με βολεύει Παρασκευή κατά τις 7.30, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αυτό το Σα/κο έχω δυσκολία γιατί έχουμε υποχρεώσεις και Σάββατο και Κυριακή!
Αναμένω και από εσάς αν τελικά βολεύει.
Καλέ, δίπλα μου μένεις? Αντε να γνωριστούμε να βρισκόμαστε με τα παιδιά
Συγνώμη Μαριλένα , δεν έγινε εσκεμένα αυτό απλά προέκυψε δεν υπήρχε και κάποια διευκρίνηση ότι αυτό το τόπικ ήταν αποκλειστικά για ανατολικά , και επειδή ζήτησαν και άλλες κοπέλες να μεταφερθεί για να ενημερωθούν γι΄αυτό και μεταφέρθηκε !
Συγγνωμη παιδακια αλλα κακως μου μεταφερατε το ποστ και αλλαξατε και ονομα... άλλο ειχα ανοιξει εγω... καμμια σχεση με την συναντηση σας στον Πειραια κλπ...
Εγω ελεγα για Playgroup στα Ανατολικα προαστεια κλπ κλπ
Τελοσπαντων, θα ανοιξω αλλο... αλλα μην τα μπερδευουμε ετσι...
Μαριλένα συμφωνώ και 'γω μπερδεύτηκα.
Και 'γω όταν συμφώνησα για συνάντηση (στο δικό σου θέμα) σκεφτόμουν πως θα μαζευτούμε 4-5 γονείς, να δουμε αν και ποιοι θα ταιριάξουμε ώστε αργότερα να δημιουργηθεί ένα playgroup για να παίζουν τα παιδιά μας. Δεν είχα σκοπό να συμμετέχω σε κάποια συνάντηση 10-15 γονιών που τελικά δεν θα προλάβει και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον...
Τέλοσπάντων ας γίνει έτσι αυτή την φορά και βλέπουμε.
λοιπον, νομιζω οτι υπαρχει ενα ωραιος παιδοτοπος στο δρομο προς τη Ν. Μακρη. Αστερουπολη τον λενε αν θυμαμαι καλα...ειναι σαν καστρο μεγαλο. Μια κοπελα απο εδω νομιζω μενει στη Ν. μακρη.....ας μας πει λεπτομερειες
Θα πω στον ιδιοκτήτη πως έχουμε κάποια συνάντηση και όποιος πηγαίνει να ζητά το τραπέζι της Ειρήνης για να μην υπάρχουν αμήχανες στιγμές τύπου "είσαι από το forum?" κλπ.
Εννοω βρε παιδι μου οτι καποιες φορες που καποιος ανοιγε ενα θεμα και στην πορεια ξεφευγε οπως τωρα πχ που στο θεμα της Μεριλενας για playgroup στην περιοχη της αρχισε συζητηση για την άλλη ακρη της Αττικης, ο αντιμ επερνε τα ποστ από ενα σημειο και μετα και ανοιγε αλλο θεμα με άλλο τιτλο ώστε να μην υπαρχει μπερδεμα.
Και γω ας πουμε μπερδευτηκα.. νομιζα οτι κανονιζετε γενικα συναντηση..
Καλά η αλήθεια είναι ότι το άνοιξε η Μαριλένα και τα κορίτσια απο τα Ανατολικά , εγώ έριξα μια ιδέα για κάτι παρόμοιο στον Πειραιά , είχε απήχηση και τέλοσπάντων έγινε ενα ψιλομπέρδεμα !!! Κορίτσια από τα Ανατολικά , δεν ήθελα να σας αλλάξω το θέμα , ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε αλλά ήταν πολύ ωραία η ιδέα σας και γι ΄ αυτό !!!
Την επόμενη δεν θα μπερδέψω τα πράγματα !!
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟ ΕΙΔΑ
Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΣΤΙΣ 19.30 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ?
Περαστικά σας , Zana δεν πειράζει ελπίζω να είναι μην είναι τίποτα και να γίνει καλά το κοριτσάκι σου. Την επόμενη φορά ! Για την συνάντηση στον Άλιμο αν βολέψει μπορούμε να πάμε και μαζί !!