Καλημέρα κορίτσια.Μήπως κάποια από εσάς έχει το βαλιτσάκι του mothercare?Τι περιέχει?Πότε σας ήρθε?Αξίζει να στήλω μύνημα να μου το στήλουν?Έχει πληροφορίες στον κατάλογο αλλά πολύ λίγα πράγματα
Καλημέρα!
Εγώ πήρα τηλέφωνο έδωσα τα στοιχεία μου και το περιμένω.
Όταν έρθει θα σου το περιγράψω.Πάντως σκέφτηκα πως οτι και να'ναι δεν έχω να χάσω τίποτα.
Εμένα μου το έδωσαν στο νοσοκομείο άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω σε πόσο διάστημα το λαμβάνεις.Περιέχει δείγματα όπως κρέμα για συγκάματα,μωρομάντηλα και θήκη,πιπίλα και υποαλλεργικό σαπούνι.Επίσης διάφορα έντυπα με ενημερωτικό υλικό και εκπτωτικό κουπόνι mothercare.
όχι δεν πρέπει να έχεις γεννήσει.εμείς το έχουμε παραγγείλει από την αρχή του 6ου μήνα και μας είπαν ότι σε ένα μήνα περίπου θα μας το φέρουν.οπότε το περιμένουμε κι εμείς
Το τηλέφωνο υπάρχει σε κάθε κατάλογο της mothercare, στην τελευταία σελίδα. Ρωτάνε σε ποιο μήνα είσαι,ονοματεπώνυμο,διεύθυνση,που σκέφτεσαι να γεννήσεις και από που έμαθες για αυτό.(μάλλον εννοούν την εταιρεία που το δίνει)Έρχεται λέει με ταχυδρομείο, σε περίπου 1 με 1,5 μήνα.Οπότε μάλλον σε καμια δυο εβδομάδες πρέπει να έρθει.
Κ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ,ΠΙΠΙΛΑ,ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ,ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ Κ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΙΓΟ Κ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ!
Περιέχει δείγματα όπως κρέμα για συγκάματα,μωρομάντηλα και θήκη,πιπίλα και υποαλλεργικό σαπούνι.Επίσης διάφορα έντυπα με ενημερωτικό υλικό και εκπτωτικό κουπόνι mothercare.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΜ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΤΗΛ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΜ 'Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Κ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΣ ΣΒΗΣΤΕΙ...ΑΠΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...ΛΟΙΠΟΝ:ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ 8001182800,ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ 2109287700,Κ ΜΕ SMS 6948820400 ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ Κ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΥΤΑ!ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΟΤΗΕRCΑRΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η CΑRΕ DΙRΕCΤ...
Παντως ζηλεψα κι εγω και πηρα τηλεφωνο.
Θα μου το στείλουν λέει σε 1,5 μηνα
Ελπίζω να μην εχω γεννησει μεχρι τοτε, δεν θα το ήθελα βεβαια αλλά σε εναμησι μηνα θα ειμαι 38 εβδομαδων.
Μάλλον αργησα να παρω τηλεφωνο ε?
Καλα, ας πανε ολα καλα με το μωράκι μου και αυτο ειναι το λιγότερο.
Για φανταστείτε ε?Σήμερα θα τα παιξαν οι τηλεφωνήτριες εκεί με τόσες κλήσεις!!
Θα αναρωτιούνται τι στο καλό έγινε και παίρνουν τόσες γυναίκες ταυτόχρονα!
Καλησπέρα. Το βαλιτσάκι είναι απο την εταιρεία care direct και απλά φέτος συνεργάζεται μεταξύ άλλων εταιρειών και με τη mothercare πρόπερσι πχ ήταν με την premaman. Βάση αυτής της συνεργασίας έχει διαφήμιση στον κατάλογο της mothercare. Το ίδιο βαλιτσάκι το δίνουν και κάποιοι συνεργαζόμενοι γυναικολόγοι (πχ εγώ το πήρα και στις 2 εγκυμοσύνες απο τη γιατρό μου, απλά στην πρώτη είχα πάρει και τηλέφωνο -δεν ήξερα οτί είναι το ίδιο- και μου ήρθε και ταχυδρομικά)..... Έχει μέσα δείγματα ( κάποια σε κανονικό μέγεθος) ενημερωτικό υλικό και εκπτωτικά κουπόνια. Κρατάνε τα στοιχεία σου και μετά σου στέλνουν το βαλιτσάκι των pampers και τους επόμενους μήνες ταχυδρομικά κουπόνια και ενημερωτικά φυλλάδια. Γενικά απο όσο έχω καταλάβει είναι απλά μια διαφημιστική εταιρεία και αν δώσεις μια φορά τα στοιχεία σου, μετά απλά τα "δωράκια" έρχονται... Πάντως σίγουρα δεν έχει άλλη σχέση με τη mothercare.
Το θυμάμαι το περιζήτητο βαλιτσάκι...είχε διαφημιστικά έντυπα στο ιατρείο της η γυναικολόγος μου...
Και..τι λέτε ρε κορίτσια??? Γειά σας θέλω το βαλιτσάκι???
ΤΙΠΟΤΑ DΙΝΑR!ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ Κ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ.ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ ΚΛΠ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ...ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!
Θα συμφωνήσω με την συνονοματη. Και εγω πήρα και ήταν ενας πολύ ευγενικός κύριος. Έδωσα τα στοιχεια μου και μου είπαν ότι θα έρθει με τις ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ. Τι ειχαμε τι χάσαμε.....
Εμένα στο πρώτο μου παιδί μου το δώσανε στο μαιευτήριο,αλλά ήταν από τα Pampers. Νομίζω όμως έιχε και ένα καταλογό από mothercare.Καλό ήταν. Πριν 3 χρόνια βέβαια. Είχε και κάτι ωραία ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές για το μωρό.Ακόμα τα έχω. Θα πάρω και εγώ να δω...
κάποιος/α να μου δώσει σε πμ κι εμένα το τηλ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
__________________ «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»
__________________ «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»
κοριτσια πηρα και εγω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου το στειλουν
σε 1,5 με 2 μηνες μαλλον βεβαια που θα εχω γεννησει αλλα δεν πειραζει.
σας ευχαριστω για την ενημερωση !!!!!
Κορίτσια σήμερα μόλις παρέλαβα το περιβόητο βαλιτσάκι!!Μετά από 1,5 με 2 μήνες που πήρα τηλέφωνο.
Λοιπόν περιέχει:
ένα κουτί για μωρομάντηλα που έχει μέσα κρέμα για συγκάματα,μωρομάντηλα και αμπούλες φυσιολογικού ορού
μία πιπίλα για νεογέννητο
ένα δείγμα βρεφικού απορρυπαντικού και 1 μαλλακτικού
μία κρέμα για τους ερεθισμούς της πάνας (συγκάματα δεν εννοεί?)
ένα βιβλιαράκι-οδηγό εγκυμοσύνης απλό και περιεκτικότατο
διάφορες κάρτες με οδηγίες-συμβουλές για το μωρό πχ γιογιό,θηλασμός κλπ
διαφημιστηκά από βρεφικά έπιπλα και άλλα είδη
ένα αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο
φυσικά τον κατάλογο της mothercare
και διάφορα εκπτωτικά κουπόνια που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί έχουν λήξει!!(εκτός από του απορρυπαντικού που λήξανε σήμερα...οπότε άχρηστα)
Εννοείται οτι όλα είναι σε συσκευασία δείγματος κι όλα αυτά μέσα σε ένα χαριτωμένο κουτάκι.Εντάξει,δεν είναι και τίποτα σπουδαίο,αλλά γιατί να μην το πάρεις?
Πιστεύω να μην ξέχασα κάτι.
Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα όταν ήρθε το πρωί!!
Είναι το πρώτο δωράκι για το μωρό μας άλλωστε..κατά μία έννοια!!