Συγγνώμη το Σάββας είναι από τα πιο δημοφιλή στο Δήμο Αθηναίων και το Σουλτάνα στο Δήμο Θεσσαλονίκης;;;; πλάκα μας κάνουν;;;
Ειναι το Σάββας πιο δημοφιλές όνομα από το Κωνσταντίνος ας πούμε ή το Χρήστος ή το Δημήτρης;;;;
RE KORITSIA AN SAS PW EGW TO ONOMA TOY GIOY MOY POY THA TOY TO DWSOUME SE 1MHNA POY TON BAPTIZOYME???
NA PESETE KSERES?
ME KRYA KARDIA TOY TO DINW ALLA....ALLA....EINAI TOY PETHEROY MOY!!!
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
APLA SKEFTOMAI OTI OTAN THA MEGALWSEI KAI THA PAEI SXOLIO...SIGOYRA THA ANARWTHTHEI GIATI TOY TO KANAME AFTO!!!!
AFHSTE....
RE KORITSIA AN SAS PW EGW TO ONOMA TOY GIOY MOY POY THA TOY TO DWSOUME SE 1MHNA POY TON BAPTIZOYME???
NA PESETE KSERES?
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
APLA SKEFTOMAI OTI OTAN THA MEGALWSEI KAI THA PAEI SXOLIO...SIGOYRA THA ANARWTHTHEI GIATI TOY TO KANAME AFTO!!!!
AFHSTE....
Νεοφυτος ωραιο ονομα ειναι, μην μασας
Παιδι σου ειναι θα το λατρεψεις το ονομα οπως και το παιδι σου.
Εγώ έχω συζητήσει με τον άντρα μου όταν με το καλό μείνω έγκυος αν είναι κοριτσάκι θα του δώσω το όνομα που εγώ θα θελήσω εάν είναι αγοράκι εκείνος.Βέβαια να είναι γερό πάνω απ'όλα και τα υπόλοιπα έρχονται!!!!! Λοιπόν εμένα μου αρέσεουν τα εξής ονόματα για κοριτσάκι: Στελλίνα,Ιόλη,Αγάπη,Αγγελική,Έλενα,Λάουρα,Μυρσίνη......
Για αγοράκια:Αλέξανδρος,Κωνσταντίνος,Μιχάλης,Άγγελος......
Γερά παιδάκια και από ονόματα αλλό τίποτα,φαντασία να υπάρχει!!!!!!!!!!
Ακούστε ονόματα που υπάρχουν (δεν κάνω πλάκα, από το εορτολόγιο τα βρήκα) Αγορίτσα
Το συγκεκριμένο όνομα έχει και ιστορία! Παλιά, όταν το πρώτο παιδί της οικογένειας ήταν κορίτσι (και φυσικά όλοι ξέρουμε πώς αντιμετώπιζαν τα κορίτσια) το βάφτιζαν Αγορίτσα, με την ελπίδα πως το δεύτερο θα είναι το πολυπόθητο αγόρι...
Μια φίλη μου έχει ζωντανό παράδειγμα την πεθερά της, αλλά ευτυχώς η γυναίκα δεν έχει την απαίτηση να ακούσει τ' όνομά της!
NA PESETE KSERES?
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
AFHSTE....
εμενα μ'αρεσει. εχω φιλη που ο γυιος της ονομαζετε Νεοφυτος κ τον φωναζουν Φύτο.
NA PESETE KSERES?
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
AFHSTE....
εμενα μ'αρεσει. εχω φιλη που ο γυιος της ονομαζετε Νεοφυτος κ τον φωναζουν Φύτο.
Γιατί δεν του κολλάς κι ένα δεύτερο όνομα Αναστάσης, να τον λες Νώντα ή Φάνη?
κατερινα κ εγω εχω ενα γνωστο παιδακι δρακο!!!!ιμαρτον δα! ακου δρακο το παιδακι...το χαντακωσανε....κ υστερα λεω για τη ζεφη μου που δεν εχει γιορτη το ζαφειρια
ETSI EINAI!!!!
EIPAME GIA DYO...NEOFYTOS+MAΞΙMOS!!!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ...
ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΝΕΟΦΥΤΟ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΦΥΤΟΣ...
ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΤΟ-ΦΥΤΟ!!!!
Λοιπόν, ύπάρχει ένα μικρό βιβλιαράκι που λέγεται. 'Τονώστε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας, 501 τρόποι'. Ο υπ' αριθμόν 1 τρόπος λέει τα εξής: 'Βοήθησε το παιδί σου να ξεκινήσει σωστά. Μην του δίνεις ποτέ ένα άχαρο όνομα, που θα το κάνει να νιώθει άβολα σε όλη του τη ζωή'.
Και ρωτώ: Τί είναι άχαρο όνομα? Αυτό που είναι συνηθισμένο? (δεν είναι πχ άχαρο το Γιάννης και το Μαρία?) Αυτό που δεν αρέσει στους γονείς? Το ασυνήθιστο, που όσο ωραίο και να είναι, τα παιδιά το κοροϊδεύουν γιατί έτσι είναι τα παιδιά?
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥ-ΒΑΓΙΑ" ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΥ.
Π.Χ. ΣΥΣΤΗΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΒΑΛΛΙΑ... ΤΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ... ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΑΓΟΣ...
ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...
:P :P :P :P :P :P :P :P
Είχα ακούσει για μια κοπέλα που την έλεγαν...Ευτυχία Βαριά!!!
Λέγαμε τότε, σαν παιδιά και μεις, "τί είναι πιο καλό?μια ευτυχία βαριά ή μια δυστυχία ελαφριά?"
υπαρχει ονομα και παρθενα κ παγωνα λενε 2 γνωστες απο δω που μενω
Παρθένα λένε τη φίλη μου που θα βαφτίσει το μπέμπη μας και τη φωνάζουν Νόπη (από το χαιδευτικό αυτού -άκουσον άκουσον- Παρθενόπη!!!) Μου είπε: μη τυχόν και γράψεις Παρθένα στο προσκλητήριο, θα βγάλω το μπέμπη...Θρασύβουλα!
NA PESETE KSERES?
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
AFHSTE....
Μια χαρά ονομα είναι το Νεόφυτος.
Πάντως εναν γνωστό μου νεόφυτο τον φωνάζουν Νέφη!
NA PESETE KSERES?
..LIPON....
>>>NEOFYTOS....!!!!!
AFHSTE....
Eiste Kyprioi? Συνηθιζεται αυτο το ονομα στους κυπριους......ξερω αρκετους Νεοφυτους!!!
Συγγνώμη το Σάββας είναι από τα πιο δημοφιλή στο Δήμο Αθηναίων και το Σουλτάνα στο Δήμο Θεσσαλονίκης;;;; πλάκα μας κάνουν;;;
Ειναι το Σάββας πιο δημοφιλές όνομα από το Κωνσταντίνος ας πούμε ή το Χρήστος ή το Δημήτρης;;;;
Το Σουλτανα ευδοκιμει στην Θεσσαλονικη λογω των ποντιων......το διευκρινιζει το περιοδικο......
άσε τι λένε πριν γεννηθεί το παιδί.
Όταν γεννηθεί αρχίζει το "ψηστήρι" από τους παπουδογιαγιάδες και αλλάζουν γνώμη.
Δεν έχεις καθόλου άδικο!!!!!!!
Να εισαι προετοιμασμενη και να πετας τις μπηχτες σου ωστε να καταλαβει οτι δεν θα ναι ευκολη μαχη........οι αντρες κανουν τις παπιες και οταν φθασει η ωρα θα στην κανουν.......
Κι εγω του το χα ξεκοψει απο την αρχη (την στιγμη που καταλαβα οτι η πεθερα μου ειχε προαποφασισει τα ονοματα των πρωτων 3 παιδιων που θα εκανα ) κι εκανε την παπια ο μουργος ενω ξερει πολυ καλα οτι ειμαι σκληρο (και αθραυστο ) καρυδι.........οταν μαθαμε ομως οτι ειχαμε γιο αποκαλυψε τις προθεσεις του και σχεδον τσακωνομασταν για το ονομα της κορης που δεν ειχαμε!!!!! Α θα φαει καλα!!!!!
Λοιπόν, ύπάρχει ένα μικρό βιβλιαράκι που λέγεται. 'Τονώστε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας, 501 τρόποι'. Ο υπ' αριθμόν 1 τρόπος λέει τα εξής: 'Βοήθησε το παιδί σου να ξεκινήσει σωστά. Μην του δίνεις ποτέ ένα άχαρο όνομα, που θα το κάνει να νιώθει άβολα σε όλη του τη ζωή'.
Και ρωτώ: Τί είναι άχαρο όνομα? Αυτό που είναι συνηθισμένο? (δεν είναι πχ άχαρο το Γιάννης και το Μαρία?) Αυτό που δεν αρέσει στους γονείς? Το ασυνήθιστο, που όσο ωραίο και να είναι, τα παιδιά το κοροϊδεύουν γιατί έτσι είναι τα παιδιά?
Αχαρο ονομα ειναι ενα ονομα κακοηχο η καποιο που δινει εναυσμα για ειρωνικα σχολια......γι αυτο το λογο και ειναι συνηθως ασυνηθιστα......
Ενα ωραιο ονομα δεν μπορει να το κοροιδεψει καποιο παιδι παρα μονο απο ζηλια και σαφως θα αφορα μεμονωμενα περιστατικα που δεν θα στενοχωρησουν το αγγελουδι μας γιατι θα ξερει οτι εχει ενα ωραιο ονομα.....
Για να σηκωσει ενα παιδι το βαρος ενος "δυσαρεστου" ονοματος θα πρεπει σαν γονεις να το δουλεψουμε πολυ και να το πεισουμε για την ομορφια του ονοματος οσο δυσκολο (η και απιθανο) μπορει να ναι αυτο με μερικα ονοματα......αντε να το πεισεις δλδ οτι εχει το προνομιο να λεγεται Χελωνα η Κουζινα η Σκευοφυλακη!!!!
Κι ολα αυτα για να μη τραβηξει ζορι ενας παππους και μια γιαγια......
ETSI EINAI!!!!
EIPAME GIA DYO...NEOFYTOS+MAΞΙMOS!!!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ...
ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΝΕΟΦΥΤΟ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΦΥΤΟΣ...
ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΤΟ-ΦΥΤΟ!!!!
Α ολα κι ολα!!!! Και να βγαζεις το ονομα τους και να μην εχεις το δικαιωμα να βγαλεις ενα δευτερο της αρεσκειας σου???? Οχι δα!!!!!
Θελει και λιγο θρασος το πραγμα!!!! Στο τελος θα σε βαλουν κατω και θα σε πατανε!!!!
Να τους πεις οτι ειναι τρεντυ να χεις δυο ονοματα και να ληξει το θεμα!!!! μΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΛΕ!!!!! Σαν πολυ θαρρος τους εχετε δωσει.......μες την ευαισθησια τα παππουδια!!!!
Έτσι είναι οι παπούδες και οι γιαγιάδες, εκβιάζουν με τον τρόπο τους (δεν έχεις δει το Λαζόπουλο??). Ήθελα να ήξερα τί θα έλεγε αν του έλεγες, "ΟΚ, αφού δεν θέλετε, θα το βγάλουμε μόνο Μάξιμο. Εγώ βέβαια ήθελα να βγει και το όνομά σας, αλλα....."
Αλήθεια και πέρα από τα αστεία, ο άντρας σου τί λέει σχετικά? Γιατί αν επιμένει και αυτός, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα!
Απο τον αντρα ξεκινουν ολα τα προβληματα.......ειναι πλαστελινη στα χερια της μανουλας.........κι εμας αν ζουσε η πεθερα ουτε θα μας επεφτε λογος πως θα ονομαζαμε τον κανακαρη μας........δεν θα διανοουταν να μη δωσει το ονομα του πατερα του (που δεν χωνευει καθολου!)
Koρίτσια, μην το γελάτε γιατί το όνομα του παιδιού έχει γίνει αιτία να μαλλιοτραβηχτούν ΠΟΛΛΕΣ οικογένειες. Νομίζω ότι για τις μαμάδες έχει περισσότερη σημασία το όνομα και η καζούρα στο σχολείο, οι μπαμπάδες και τα πεθερικά το βλέπουν αλλιώς! Όταν θα έρθει με το καλό εκείνη η ώρα κι εμείς θα σκοτωθούμε σίγουρα