Τι θα λεγατε κυριες μου εμεις που προσπαθουμε να πιασουμε παιδακι να να ανταλλαξουμε πληροφοριες για ενα θεμα λιγο αστειο;Πως πιανεις κοριτσι και πως αγορι{εκτος απο το αρσενικοβοτανο };Θα σας τι ξερω εγω.Τα σπερματοζωαρια που ειναι υπευθυνα για τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα σε συγκριση με τα θηλυκα και πεθαινουν γρηγοροτερα.τα αρσενικα απο την αλλη εκτοξευονται με μεγαλυτερη ταχυτητα.για αυτο και αν καταφερετε να ερθετε σε επαφη πανω στην ωορρηξια το πιθανοτερο ειναι να ειναι αγορι αν εχετε ρθει σε επαφη μια μερα πριν μαλλον το κοριτσακι θα τα καταφερει.Ξερω επισης οτι μετραει και η σταση.συνηθως οταν ειναι η γυναικα ειναι απο πανω πιανεται κοριτσι ενω το αντιθετο αγορι.Τελος αν εχετε να ερθετε σε επαφη 2-3μερες και το σπερμα εχει δυναμωσει εχετε πολλες πιθανοτητες για αγορι.Υπαρχει και η κινεζικη μεθοδος που βρισκεις τι θα κανεις αναλογα την ηλικια και το μηνα που συλλαμβανεις αλλα δεν το εχω προχειρο τωρα.Θα το ψαξω.αν το εχει καποια ασ το βαλει.Λοιπον περιμενω και τις δικες σας συμβουλες.Φυσικα για να προλαβω καποιες λιγη σημασια εχει το φυλλο του παιδιου ειδικα για μας που δεν εχουμε κανενα αλλα ας διασκεδασουμε λιγο την αναμονη!
Δεν παίζω, εξάντλησες όλες τις μεθόδους που ήξερα. Α, ξέχασα, κάτι λένε και για φακές. Γενικά με τα τρόφιμα τέλος, πάντων, αλλά δεν ξέρω ποιος πρέπει να τα τρώει . Το ιδανικό θα ήταν 2 μωράκια μαζί: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. ¶σχημα θα ήταν;
Εγώ μετά από 2 παλίνδρομες, δεν έχω πολυτέλεια επιλογών. Γερό παιδάκι να είναι και ότι να ναι. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όμως πάντα ήθελα αγόρι και μάλιστα στην 2η εγκυμοσύνη που δυστυχώς παλινδρόμησε χρησιμοποίησε το λεγόμενο ovulation calendar όπου σου δίνει επιλογή και βρίσκει πότε πρέπει να έρθεις σε επαφή προκειμενου να συλλάβεις αγόρι/κορίτσι. Για κάντε μια προσπαθεια στο ακόλουθο link: http://www.ovulation-calendar.net/
Εγω θελω τρια! 2 κορίτσια κ ένα αγορι!Αλλα χλωμο το βλέπω το σοι του άντρα μου έχει μονο αγόρια!
Η μόνη μέθοδος που δεν ισχύει είναι η κληρονομικότητα. ΓιΆ αυτό μην απελπίζεσαι (όχι και γιΆ αυτό!!!)
Εχω ακούσει οτι παίζει ρόλο κ οτι ο άντρας καθορίζει το φύλο του παιδιού!Εγω θέλω ποικιλία....Μπορώ.....να έχω ποικιλία;
Ο άντρας καθορίζει το φύλλο ως προς το αν το σπερματοζωάριο που θα κάνει τη δουλειά έχει χ ή y χρωμόσωμα. Ποικιλία μπορείς να έχεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου πει πως θα την πετύχεις. Την μόνη ποικιλία που μπορείς να καταφέρεις είναι στα χρώματα και αυτό από ποικίλους συντρόφους
Εγω θελω τρια! 2 κορίτσια κ ένα αγορι!Αλλα χλωμο το βλέπω το σοι του άντρα μου έχει μονο αγόρια!
Η μόνη μέθοδος που δεν ισχύει είναι η κληρονομικότητα. ΓιΆ αυτό μην απελπίζεσαι (όχι και γιΆ αυτό!!!)
Εχω ακούσει οτι παίζει ρόλο κ οτι ο άντρας καθορίζει το φύλο του παιδιού!Εγω θέλω ποικιλία....Μπορώ.....να έχω ποικιλία;
Ο άντρας καθορίζει το φύλλο ως προς το αν το σπερματοζωάριο που θα κάνει τη δουλειά έχει χ ή y χρωμόσωμα. Ποικιλία μπορείς να έχεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου πει πως θα την πετύχεις. Την μόνη ποικιλία που μπορείς να καταφέρεις είναι στα χρώματα και αυτό από ποικίλους συντρόφους
Απλά τώρα ειναι λίγο αργά για χρώμα.Θα συμβιβαστώ με το απλό, λιτό κ απέριττο λευκο!
Εγω που θελω διδυμα κοριτσια, μου λετε τι να κανω?? Πρεπει να ναι και Κεντερηδες και τα δυο (για να μπουνε μαζι στο ωαριο, τουτεστιν διδυμα) και αργα σπερματοζωαρια για να ναι κοριτσια!! Μανουλα μουυουου! Τι να κανω, η ερμη, που ζηταω πολλα???
Έχω ακούσει αυτό με την ωορρηξία,αν γίνει δηλαδή η σύλληψη στην ωορρηξία υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για αγόρι.Τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι πέρα από τα σπερματοζωάρια που φέρουν το y και το χ, παίζει σπουδαίο ρόλο τα επίπεδα τετοστερόνης που θα έχει στη συγκεκριμένη φάση η γυναίκα.Αλλά να πούμε και ότι τη ζωή τη δίνει ο Θεός επομένως εκείνος ξέρει τι θα μας στείλει...
μπα δε νομίζω.έχουν λογική προφανώς για το ποια θα προλάβουν να γονιμοποιήσουν.πχ σε μία πιο δύσκολη στάση είναι λογικό να μην προλάβουν να επιβιώσουν τα αρσενικά που είναι πιο αδύναμα...
Egw pali panta eixa kai entaksi akoma exw mia megali epi8imia
na kanw koritsaki alla me ola auta pou akouw kai blepw lew na aksiw8w na gina manoula kai einai oti 8elei gero na nai
Επιτελους βρηκα το κινεζικο πινακακι και το παραθετω.Ειναι λεει διασημο στην κινα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει παντως το τσεκαρα με οσες γυναικες ξερω που εχουν γεννησει και επεσε μεσα.Βεβαια διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι πρωτον συμφωνα με το πινακακι εγω μονο τον Δεκεμβρη και τον Γεναρη μπορω να κανω αγορι και δευτερον με τα διδυμα τι γινεται;
Εγώ ήθελα πρώτα μια κόρη και μετά δυο γιους!
Τελικά, μου ήρθε πρώτα ο γιος!!!! Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ!!!
Τώρα ελπίζω και σε έναν δεύτερο, ώστε οι δυο μαντραχαλάδες να προσέχουν την τρίτη και παραχαϋδεμένη!!!! ΟΝΕΙΡΑ, χε χε!
Όλα αυτά πάντα για την κουβέντα,
γιατί πάνω απ' όλα έχει σημασία να είναι γερό το παιδί και ότι να 'ναι.
Εγω παντως ηθελα κοριτσακι.
Πριν μεινω εγκυος πηρα ενα βιβλιο και εγραφε πως να μεινετε εγκυος και μετα τα σταδια της εγκυμοσυνης.
Εγραφε οτι οι πιθανοτητες για κοριτσι αυξανουν αν γινει 2-3 μερες πιο νωρις απο την 12 μερα της περιοδου. Ετσι και εκανα.....
Πριν μεινω εγκυος πηρα ενα βιβλιο και εγραφε πως να μεινετε εγκυος και μετα τα σταδια της εγκυμοσυνης.
Εγραφε οτι οι πιθανοτητες για κοριτσι αυξανουν αν γινει 2-3 μερες πιο νωρις απο την 12 μερα της περιοδου. Ετσι και εκανα.....
Και να ο κοριτσαρος......
Ο πατερα της κορης μου φυσικα δεν ξερει τιποτα
Βεβαια μπορει να ειναι και ενα τυχαιο γεγονος....
Ναντια με μπερδεψες.Τι εννοεις 2-3 μερες πριν την 12της περιοδου;μηπως εννοεις 12 μερα του κυκλου;η για τις κοπελες που εχουν μεγαλυτερο κυκλο 2-3 μερες πριν την ωορρηξια;
Και να ο κοριτσαρος......
Ο πατερα της κορης μου φυσικα δεν ξερει τιποτα
Βεβαια μπορει να ειναι και ενα τυχαιο γεγονος....
Ναντια με μπερδεψες.Τι εννοεις 2-3 μερες πριν την 12της περιοδου;μηπως εννοεις 12 μερα του κυκλου;η για τις κοπελες που εχουν μεγαλυτερο κυκλο 2-3 μερες πριν την ωορρηξια;
του κυκλου εννοω
12 με 14 μερες ειναι οι επικυνδινες
Διάβασα σε ένα βιβλίο οτι επηρεάζει η μέρα σύλληψης λόγω του οτι τα "αγορίστικα" ας πούμε σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα από τα "κοριτσίστικα" κι αν γίνει η επαφή την κρίσιμη ώρα που το ωάριο είναι ώριμο για γονιμοποίηση βγαίνει αγόρι..
Δεν νομίζω οτι ισχύουν όλα αυτά πάντως.
Ένα είναι σίγουρο:το φύλο το καθορίζει ο άντρας και τσάμπα το φόρτωναν οι παλιοί σαν ελάττωμα στις γυναίκες!
Διάβασα σε ένα βιβλίο οτι επηρεάζει η μέρα σύλληψης λόγω του οτι τα "αγορίστικα" ας πούμε σπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα από τα "κοριτσίστικα" κι αν γίνει η επαφή την κρίσιμη ώρα που το ωάριο είναι ώριμο για γονιμοποίηση βγαίνει αγόρι..
Δεν νομίζω οτι ισχύουν όλα αυτά πάντως.
Ένα είναι σίγουρο:το φύλο το καθορίζει ο άντρας και τσάμπα το φόρτωναν οι παλιοί σαν ελάττωμα στις γυναίκες!
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες ιστοσελίδες για την επιλογή φύλου.
Μέθοδοι dr Jonas, dr Shelnas, genselect kit και ούτω καθεξής... Κάποιες μάλιστα είναι και πολύ πειστικές. Αλλά οι γιατροί έχουν άλλη άποψη για τα ματζούνια και τις δοξασίες.
Ποιά? Όλα αυτά δεν λειτουργούν και δεν επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο το αποτέλεσμα. Μόνο με την μέθοδο της εξωσωματικής μπορεί να γίνει επιλογή φύλου αλλά στην Ελλάδα απαγορεύεται αυστηρώς εκτός αν πρόκειται για φυλοσύνδετα νοσήματα, πχ αιμοφιλία.
Οπότε ας εύχεται η κάθε μία να φέρει στο κόσμο ένα υγιές παιδάκι και τίποτε άλλο. Όσοι ξέρουν αγγλικά, έστω και σε επίπεδο lower, υπέροχο είναι το www.webmd.com. Είναι site εκλαϊκευμένων ιατρικών γνώσεων όπου αναφέρει πολλές πληροφορίες για την επιλογή φύλου (gender selection).
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες ιστοσελίδες για την επιλογή φύλου.
Μέθοδοι dr Jonas, dr Shelnas, genselect kit και ούτω καθεξής... Κάποιες μάλιστα είναι και πολύ πειστικές. Αλλά οι γιατροί έχουν άλλη άποψη για τα ματζούνια και τις δοξασίες.
Ποιά? Όλα αυτά δεν λειτουργούν και δεν επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο το αποτέλεσμα. Μόνο με την μέθοδο της εξωσωματικής μπορεί να γίνει επιλογή φύλου αλλά στην Ελλάδα απαγορεύεται αυστηρώς εκτός αν πρόκειται για φυλοσύνδετα νοσήματα, πχ αιμοφιλία.
Οπότε ας εύχεται η κάθε μία να φέρει στο κόσμο ένα υγιές παιδάκι και τίποτε άλλο. Όσοι ξέρουν αγγλικά, έστω και σε επίπεδο lower, υπέροχο είναι το www.webmd.com. Είναι site εκλαϊκευμένων ιατρικών γνώσεων όπου αναφέρει πολλές πληροφορίες για την επιλογή φύλου (gender selection).
Ξαναγραψε το σαιτ γιατι μαλλον κατι εγραψες λαθος και δεν ανοιγει.
Δεν σκεφτομαι προς το παρον για δευτερο γιατι το μωρακι μου ειναι μικρο ακομα και γιατι δεν νομιζω πως θα μεινω ευκολα εγκυος τωρα που θηλαζω (λογω προλακτινης γιατι ειχα ενα θεμα με αυτην την ορμονη πριν μεινω εγκυος),θα ηθελα ομως το δευτερο να ηταν αγορακι πααααρα πολυ.
Δοξα τω θεο μου στειλε ενα εγιεστατο κοριτσακι και μακαρι ολα τα κοριτσια που προσπαθουν να μεινουν γρηγορα εγκυες,αλλα τοχω μαραζι βρε παιδια,εσεις οι αγορομανες τι λετε υπαρχει κανενα κολπο ή ειναι καθαρα θεμα τυχης?
Κι εγω ειμαι τρελη ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!!!!
Ακομα δεν εχω παιδακι και φανταστειτε πως ηδη τον εχω ερωτευτει τον γιο μου!!!!!
Χαχαχαχα
Μαρια.Χ μαζι θα πινουμε τα αρσενικοβατανα, παρεα!!!! :P
εχω διαβασει οτι τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι πιο γρηγορα αλλα πιο ευαλωτα ενω τα θηλυκα πιο αργα κ πιο ανθεκτικα.επισης αν ερθεις σε επαφη την 11η με 13η μερα του κυκλου εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να κανεις αγορι ενω στην 14η με 16η πιο πολλες να κανεις κοριτσι.δε ξερω ποσο ισχυουν αλλα αυτα διαβασα σε σχετικη εγκυκλοπαιδια...
Κι εγω ειμαι τρελη ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!!!!
Ακομα δεν εχω παιδακι και φανταστειτε πως ηδη τον εχω ερωτευτει τον γιο μου!!!!!
Χαχαχαχα
Μαρια.Χ μαζι θα πινουμε τα αρσενικοβατανα, παρεα!!!! :P
εχω διαβασει οτι τα αρσενικα σπερματοζωαρια ειναι πιο γρηγορα αλλα πιο ευαλωτα ενω τα θηλυκα πιο αργα κ πιο ανθεκτικα.επισης αν ερθεις σε επαφη την 11η με 13η μερα του κυκλου εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να κανεις αγορι ενω στην 14η με 16η πιο πολλες να κανεις κοριτσι.δε ξερω ποσο ισχυουν αλλα αυτα διαβασα σε σχετικη εγκυκλοπαιδια...
Νομιζω πριν την οωρρηξια ''πιανεις'' κοριτσι και μετα αγορι οποτε λογικα 11η με 13η μερα του κυκλου ειναι για κοριτσι και 14η με 16η για αγορι.