Καλησπέρα,
είναι δυο μέρες τώρα που στα κόπρανα του μπεμπούλη είδα εκτός από την πρασινοκαφέ "κρεμούλα" που κάνει συνήθως και μερικά σκληρά κόπρανα με πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο χρώμα. Αίμα δεν είχε. Στη διατροφή του δεν έχει αλλάξει τίποτα ιδιαίτερο. Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο?
ναι.οσο ηταν μωρο εκανε κατι τετοια.ειχα φοβηθει ηταν σκουρο καφε προς το μαυρο.τελικα δεν ειναι τιποτα μου χε πει η παιδιατρος.ειναι υπολειματα στο εντερακι
Όταν λέμε μαύρο χρώμα στα κόπρανα, εννοούμε ότι όλα τα κακάκια είναι μαύρα? Και τελοσπάντων, αν το μωρό έχει κάτι τόσο σοβαρό όσο είναι η αιμορραγία στομάχου, δεν θα είναι γενικά κακοδιάθετο?
mg, επειδή μας έχει συμβεί, στην αρχή ήταν τα μισά και σιγά σιγά όλα, πίσσα, κατάμαυρα. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Μαύρο-μπλε.
Η μικρούλα παρ' όλα αυτά δεν ήταν κακοδιάθετη. Προφανώς δεν πονούσε. Είχε μάλλον καταπιεί κάτι αιχμηρό και της πλήγωσε (όχι πολύ ευτυχώς) το εντεράκι. Αυτό δηλαδή που ανησύχησε και την παιδίατρο, ήταν όταν της είπα για μαύρο-πίσσα και μας έστειλε για ανάλυση. Το καφέ-μαύρο δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό. Είναι από τις τροφές που έχει λάβει το μωράκι.
Αντιγόνη, ευχαριστώ! Κι η παιδίατρός μου για μαύρο-πίσσα μου είπε να ανησυχήσω. Ευτυχώς, σήμερα η κένωση ήταν πολύ φυσιολογική. Άρα υποθέτω ότι ήταν κάτι παροδικό.
Ααααχ, ευχαριστώ! Άσε, έχω πάθει ζημιά με τον μπέμπη, με κοροϊδεύουν οι φίλες μου, κάθομαι και στέλνω συνέχεια e-mail με φωτογραφίες του, φτιάχνω Powerpoint παρουσιάσεις, έχω γεμίσει το σπίτι με κορνιζούλες και φωτογραφίες του... Και να σκεφτείς ότι στην αρχή ήμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ cool. Πώς ξέφυγα έτσι τώρα, εεεεεεεε?
Έχω μιλήσει με την παιδίατρό μου και δεν μου είπε ότι κάποιο χρώμα είναι ανησυχητικό, εκτός από το μαύρο-πίσσα. Βέβαια, περισσότερο επειδή εγώ έχω θορυβηθεί, στείλαμε τα κόπρανα για μια ανάλυση, η οποία σε πρώτη φάση δεν έχει δείξει παθογόνο, αλλά θα ξέρουμε θετικά την Δευτέρα.
Πάντως, τα κακάκια μας εδώ και δυο ημέρες έχουν πολλές βλέννες και αλλάζουν χρώματα (πότε καφέ, πότε μουσταρδί-κίτρινα, πότε πράσινα-καφέ με λευκό-γκρι). Δεν ξέρω αν κάποια τροφή στον βρεφονηπιακό τον πειράζει...