Αναζήτηση παιδικών σταθμών ανά περιοχήΠΡΟΣΟΧΗ: όταν περιγράφετε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία κτλ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μην συνοδεύεται το κείμενο που δημοσιεύετε απο αρνητικούς χαρακτηρισμούς όπως
"ανεύθυνοι", "αναίσθητοι" ή άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς, ειδικά όταν αναφέρετε και επωνυμία επιχείρισης. Κάτι τέτοιο είναι δυσφημιστικό και μπορεί να θεωρηθεί νομικά δυσφήμιση δια του τύπου.
Χρήστες οι οποίοι περιγράφουν με τέτοιους χαρακτηρισμούς, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία θα θεωρείται αυτόματα ότι παραβαίνουν τους κανονισμούς του φόρουμ και ενδέχεται να αποκλείονται προσωρινά μέχρι συμμόρφωσης με το ισχύον νομικό πλαίσιο.
Έτσι ώστε να είναι ενημερωτικές οι δημοσιεύσεις, πάντα να περιγράφετε τα πραγματικά περιστατικά χωρίς χαρακτηρισμούς και να περιορίζεστε μόνο σε αυτά τα οποία οι ίδιοι μπορείτε να πιστοποιήσετε.
Δεκτές θα γίνονται ΜΟΝΟ δημοσιεύσεις οι οποίες περιγράφουν περιστατικά ή καταστάσεις, ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς. !!!
ΕΠΙΣΗΣ: όταν αναφέρεστε στην καθαριότητα ενός χώρου να έχετε υπόψη σας ότι ένας χώρος όπου τα παιδιά απασχολούνται με ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ δραστηριότητες, είναι λογικό να μην είναι πεντακάθαρος όλες τις στιγμές. Θα ήταν αφύσικο σε ένα χώρο όπου μπαινοβγαίνουν δεκάδες παιδιά να μην υπάρχει κόκκος/σταγόνα πηλού, άμμου, αλευριού, χρώματος, στο πάτωμα στις καρέκλες και στους τοίχους.
Δείτε εδώ κάποια κριτήρια επιλογής για παιδικούς σταθμούς: http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=19378
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Πριν ανοίξετε νέο θέμα ρίξτε μια ματιά στο θέμα που βρίσκεται πάνω πάνω σε αυτή την ενότητα, με τίτλο "ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ" στο οποίο υπάρχει κατάλογος θεμάτων που έχουν ήδη ανοιχτεί για αναζήτηση παιδικών ή βρεφονηπιακών σταθμών, ταξινομημένα ανά περιοχή!
Εγώ ρώτησα στον παιδικό που είναι ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου και θα με βόλευε αφάνταστα και μου είπαν 340 το μήνα. Όταν τους ρώτησα πόσο θα κατέβει η τιμή χωρίς το σχολικό...μου είπαν ότι δεν έχει καμία διαφορά!!!!! Κουφό?????
Και το νηπιαγωγίο που πάει το βαφτιστήρι μου στον ίδιο σταθμό πληρώνει 450 και χωρίς σχολικό αφού και αυτό μένει παραδίπλα!!
Τσαντίστηκα και προτίμησα για φέτος τουλάχιστον να έρθει η γιαγιά στο σπίτι και τώρα ψάχνω για σταθμό του δήμου!
Εγώ ρώτησα στον παιδικό που είναι ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου και θα με βόλευε αφάνταστα και μου είπαν 340 το μήνα. Όταν τους ρώτησα πόσο θα κατέβει η τιμή χωρίς το σχολικό...μου είπαν ότι δεν έχει καμία διαφορά!!!!! Κουφό?????
Και το νηπιαγωγίο που πάει το βαφτιστήρι μου στον ίδιο σταθμό πληρώνει 450 και χωρίς σχολικό αφού και αυτό μένει παραδίπλα!!
Τσαντίστηκα και προτίμησα για φέτος τουλάχιστον να έρθει η γιαγιά στο σπίτι και τώρα ψάχνω για σταθμό του δήμου!
Καλησπέρα, και εδω Θεσσαλονίκη σε καποιους Φιρματους και με ΟΝΟΜΑ παιδικούς, η Διευθύντρια πρωτα ρωτάει ΤΙ επάγγελμα κάνει ο γονιος και μετά λεει την ΤΙΜΗ. Σε φίλο μου και στον κουμπάρο του περνανε 50ευρω διαφορά. Οταν το κατάλαβα εγινε χαμος.
Δυστηχως καποιοι παιδικοι ειναι ποιο business απο οτι θα επρεπε..
εμεις πληρνουμε 440 το μηνα χωρις σχολικο αλλα ειμαστε ευχαριστημενοι.για τη νεα χρονια ειναι 400 το μηνα διοτι πλεον ειναι σε προπρονηπιο κ οχι βρεφικο τμημα.παντως ενας αξιοπρεπης σταθμος εκει κυμαινεται.
Εμεις παντος στις ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ είμαστε ευχαριστημένη με τιμή σταθερη με 200 e
και ο σταθμός είναι αξιοπρεπής που λες είναι μόλις η 3η χρονιά που λειτουργεί , και το καλό είναι οτι την τιμή που έχουν είναι χαμηλή με όλα τα προσόντα που έχει ένας νέος παιδικός σταθμός .Πάντως στην γιορτή που έκαναν περάσαμε υπέροχα , τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα με την προσπάθεια που έκαναν ,μετά είχαν ταχυδακτυλουργό και κλόουν για τα παιδιά και στο τέλος είχαν και βεγγαλικά .Παντός αυτό που έκανα ήταν να ρωτήσω και τους άλλους γονείς πια ήταν η γνώμη τους για τον παιδικό , από όλους πήρα την ιδια σχεδόν απάντηση με χαμόγελο οτι θα έφερναν και το άλλο παιδί τους γιατι ένιωθαν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον παιδικό, νομίζω είναι ενα αίσθημα που ειναι σημαντικό
εμεις τωρα που θα το γράψουμε το μικρο είναι 340 το μήνα και 80 εγγραφή.. Αυτά τα λεφτά είναι με το σχολικό και το φαγητο.. ( εκτός αν θέλουμε κάτι έχτρα να του δίνουμε )- οι πάνες είναι δικές μας.
Το φαγητό από ότι μου είπαν θα μας δίνεται γραπτως - έτσι αν δεν του αρέσει κάτι να του στέελνουμε το δικό μας
Από ότι είδα για πρώτη εντύπωση καλώς μου φάνηκε- ta kyklamina - θα σας πω και αλλές λεπτομέρειες άυριο που θα πάω για την εγγραφή
Αγ. Παρασκευή-Χαλάνδρι-Γέρακα και πέριξ κάτω από 410 (χωρίς το σχολικό, με αυτό έχει επιπλέον επιβάρυνση κανά 70-80άρι ευρώ) δεν βρίσκεις. Κολυμβητήριο επιπλέον επίσης. Εγγραφές από 200 ευρώ έως 400 (Μόνο σε έναν δεν μου ζήτησαν εγγραφή με μηνιαία δίδακτρα χωρίς σχολικό τα 480 ευρώ).
Πολύ ακριβά και πιστεύω πως πρέπει να πέσουν οι τιμές.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ?"
Μου κανει εντυπωση τα ποσά που γράφετε γιατι εγω σε 2 σταθμους στη Γλυφάδα που ρώτησα το κοστος ειναι 600 με μισό σχολικό,ή 580 μέχρι το μεσημέρι.Δεν εχω δει πουθενά 350 ευρω.Επεσα στην περίπτωσή?
Μου κανει εντυπωση τα ποσά που γράφετε γιατι εγω σε 2 σταθμους στη Γλυφάδα που ρώτησα το κοστος ειναι 600 με μισό σχολικό,ή 580 μέχρι το μεσημέρι.Δεν εχω δει πουθενά 350 ευρω.Επεσα στην περίπτωσή?
Έμενα γλυφάδα, και είχα ρωτήσει. Καλή τιμή έχει η Εριέττα (κάτω γλυφάδα) αν δεν κάνω λάθος και άλλο ένα στην άνω Γλυφάδα η Διάπλαση Χίου 49 - Γλυφάδα 210.89.47.039
καλημερα. και εγω γραφω πρωτη φορα.
Στην περιοχη Δάσος-Χαϊδαρι υπαρχουν αρκετοι ποαιδικοι σταθμοι και ολοι οσοι εχω ρωτησει κυμαινονται από 5000 εως 6000€. πέρυσι έστειλα τον μικρό μου σtο "σπιτάκι στο δάσος" που ειναι πολυ κοντά στο σπίτι μου, αλλά λόγω ανωτερας βίας μετα από 1 μήνα διακόψαμε. όσο πηγε πάντως έμεινα ευχαριστημένη. Φέτος (θα είναι 3μιση ετών όταν θα πάει τον Σεπτέμβριο)δεν ξέρω αν θα τον στείλω πάλι εκεί ή σε κάποιον άλλο όπου με 300 ευρω παραπάνω καλύπτει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων. Δεν ειναι θέμα χρημάτων φυσικά, τα 300 ευρώ, αλλά θέμα κατεύθυνσης. ...
Καλησπέρα!Μηπως γνωριζει κανεις τιμες απο βρεφονηπιακους σταθμους στην Αλεξανδρουπολη???εχω ενα αγορακι 8 μηνων και λογω κρισης λεω να κοιταξω για ημιαπασχοληση τις πρωινες ωρες...
παντως κοιταξα τς ημερομηνιες κ τα ποσα για 2 χρονια πριν ειναι εξωφρενικα πολλα...φανταζομαι οτι για να δινεται 400 κ 450 ευρω τα περεχουν σχεδον ολα!!!πολυ ακριβα μ φαινονται!!εγω δινω 300 ευρω με σχολικο χ12 μηνες κ 150 ευρω εγγραφη για γραφικη υλη,μωρομαντηλα κρεμες κ τετοια..ειμαι ικανοποιημενη απο τ ποσο που δινω..μονο που αν συνεχισουν αυτε τς περικοπες στς μισ8ους μας δεν ξερω τι 8α κανω..πφφφφφφφφφ..
ρε παιδιά είναι πολλά τα χρήματα..... δηλαδή εγω που απο 5-6 μηνών πρέπει να το πάω σε βρεφονηπιακό σταθμό πόσα θα πληρώνω??????κ με αυτές τις μειώσεις που μας κάνουν δεν μπορούμε να τα βγάζουμε πέρα..... απίστευτο λέμε.... μα καλά κ με όλες αυτές τις μειώσεις μισθών, αυτοί δεν ρίχνουν κ λίγο τις τιμές τους????
Κορυδαλλό που έχουμε κοιτάξει δύο κυμάινονται από 280 έως 350 με το σχολικό. Αντε χωρίς το σχολικό να ειναι μείον 20-40. Αυτό που με καίει και δεν εχω μάθει ειναι ο τρόπος πληρωμής γιατι αν πρέπει να τα σκάσω εξ' αρχής έστω και τα μισά ούτε για πλάκα! Καλύτερα να πάει κατευθείαν νήπιο!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΑ...3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΑ......ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ..ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Κ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΙΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ........ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ 490 ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.....ΤΟΣΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....Α,ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ),ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ.....ΑΥΤΑ.......ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....