ΠΑΤΡΟΝ & ΙΔΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Σκεφτηκα να ανοιξω καινουριο θεμα με οτι υλικο εχω συγκεντρωσει,
μπορει να ειναι χρησιμο και για καποια αλλη δημιουργικη μαμα
ετσι τα παραθετω εδω, ποιο συγκεντρωτικα....
Βιργινία μου..είσαι απίστευτη.. μπράβο σου κοπέλα μου !Το πάρτι θα είναι απλά υπέροχο... μου άρεσαν πάρα πολύ τα φορεματάκια προσκλητήριο ..ευχαριστούμε για της φανταστικές ιδέες... πολλά συγχαρητήρια στο ταλέντο και στο μεράκι σου.. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που βλέπω μανούλες σαν κι εσένα να δίνουν τόσο χρόνο για να είναι όλα τέλεια!! Και στο παρτι σου θα είναι όολα super!!! MPABO ΣOY
Στέλνω κι εγω μια κατασκευή που τελείωσα μόλις χθες είναι ενα κάστρο για μια μικρή πριγκίπισσα ! Το έκανα με χαρτόνι και χαρτιά για (scrapbook) .. χρυσόκολες, αυτοκόλλητα, κορδέλες ,στρασάκια,μικρά λουλουδάκια ,πέρλες και τις φωτο της κορούλας μου.. Προς το παρόν θα μείνει στο αλμπουμ που της εχω φτιάξει αλλά όταν θα έρθουν τα 3 γενέθλια της θα διακομίσω με αυτό την πόρτα ..νομίζω οτι είναι ωραία ιδέα και εύκολη..τα υλικά τα βρίσκουμε παντού απο βιβλιοπωλεία..μέχρι είδη ραπτικής..
__________________ Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...
Νομίζω πως δεν είναι δυσκολο και είναι πολύ ωραίο !! Αν διαλέξεις και χαρτιά με ομορφα μοτιβο , είναι ωραια ιδεα για να συσκευάσεις μικροδωράκια , ειδικά τωρα που πλησιάζουν γιορτές !!
__________________ η κάθε μέρα είναι σαν τη γομολάστιχα σβήνει την προηγούμενη και πάει...
εγω το ταλεντο της Φιλιως και της Virginia δεν το εχω αλλα τρελλενομαι να ασχολουμαι με αυτα.Χτες η μεγαλη μου κορη ειχε να φτιαξει ενα καστρο για το σχολειο της και της εφτιαξα αυτο.Την ιδεα την πηρα απο την Φιλιω και την ευχαριστω που οι ιδεες της με βοηθησαν
επειδη η Εβιτα μου τελειωσε τις χρυσοκολλες που ειχα απο Ελλαδα,εβαλα κολλα και εριξα χρυσοσκονες που ειχα κρυψει
Τωρα θα ψαξω για υλικα εδω γιατι δεν εμεινε τιποτα!Παντως σημερα το κραταγε περηφανη να το παει στο σχολειο....
Ρε κοριτσια μπραβος σας!!Πως τα κανετε ολα αυτα???Ας πουμε Virginia ποια ειναι η τυπικη διαδικασια που θα ακολουθησεις για τα ταντακια?Θα παρεις χαρτονι ή χαρτι θα ζωγραφισεις το πατρον θα το κοψεις και μετα θα το κολλησεις?¨Η ας πουμε τα παπουτσακια μπορεις να βγαλεις εκεινο το σχεδιο με τις καμπυλες??Μπραβο σας!!Εγω ειμαι εντελως κουλη!!!Ενω μαρεσουν παρα πολυ ολα αυτα!
Ρε κοριτσια μπραβος σας!!Πως τα κανετε ολα αυτα???Ας πουμε Virginia ποια ειναι η τυπικη διαδικασια που θα ακολουθησεις για τα ταντακια?Θα παρεις χαρτονι ή χαρτι θα ζωγραφισεις το πατρον θα το κοψεις και μετα θα το κολλησεις?¨Η ας πουμε τα παπουτσακια μπορεις να βγαλεις εκεινο το σχεδιο με τις καμπυλες??Μπραβο σας!!Εγω ειμαι εντελως κουλη!!!Ενω μαρεσουν παρα πολυ ολα αυτα!
Kι ομως δεν ειναι καθολου δυσκολο, αν εχεις το πατρον........
Τυπωσε κατι που σου αρεσει σε μια απλη Α4 λευκη κολλα και κοψε και κολλησε συμφωνα με τις οδηγιες.
Αφου κανεις το τεστ αυτο, συνεχισε τις κατασκευες σου σε χαρτι κανσον χρωματιστο.........
Και αν χρειαστεις κατι , στην πορεια, ρωτα.........
διακοσμηση του παρτυ με φοντο το εσωτερικο του παλατιου της πριγκιπησσας ή το παλατι εξωτερικα.........
ειναι κατι σαν ταπετσαρια πλαστικοποιημενη,
γυρω στα 7μετρα μηκος και 2,60 υψος που κολλιεται
με ταινια διπλης οψης πολυ ευκολα, στον τοιχο
και μετα ξαναβγαινει και το χρησιμοποιεις οποτε και οπου θελεις........
Κοστιζει περιπου 25ε το φοντο και 7ε καθε φιγουρα που βαζεις επιπλεον,
ειναι πολυ εντυπωσιακο!!!!!!!
οταν λες πινιατα Βιργινια,τι εννοεις???
δεν το εχω ξανακουσει
δειτε εδω....... http://www.parents.gr/forum/viewtopi...=asc&start=135
εγω την εφτιαξα πολυ ποιο απλα με χαρτονι
που του εδωσα ενα σχημα,
το διακοσμησα και μεσα το γεμισα με μικροδωρακια,
γλυφιτζουρια, καραμελιτσες και τα παιδια ξετρελαθηκαν
οταν "εσπασε" και πεσαν κατω ολα αυτα τα "καλουδια",
εγινε σκοτωμος ποιος θα προλαβει να παρει τι.....!!!!!!