Αυτό μου έκανε εντύπωση! Για αυθεντικά είναι φτηνά και για μαϊμού είναι ακριβά!!! Μια γνωστή μου αγόρασε από εκεί μπότες ugg και λέει ότι είναι αυθεντικές, έχουν και χαρτί! Φαντάζομαι όμως πως το χαρτί δε λέει τίποτα, μόνο ίσως ότι είναι καλή απομίμηση... Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει!
Λοιπόν, το ότι έχει χαρτί μέσα δεν λέει τίποτα απολύτως. Εγώ που ψώνισα από το παραπάνω σαιτ κάτι γόβες είχε όλα τα χαρτιά, το ίδιο ακριβώς κουτί ως κ την ίδια θήκη για να τις βάζεις.. έτσι είναι όλες οι μαιμουδες
Λοιπόν, το ότι έχει χαρτί μέσα δεν λέει τίποτα απολύτως. Εγώ που ψώνισα από το παραπάνω σαιτ κάτι γόβες είχε όλα τα χαρτιά, το ίδιο ακριβώς κουτί ως κ την ίδια θήκη για να τις βάζεις.. έτσι είναι όλες οι μαιμουδες
Άρα, αν είναι όλα ίδια, μόνο από την τιμή καταλαβαίνουμε ότι είναι μαϊμού? Από ποιότητα τι λένε όμως?
Άρα, αν είναι όλα ίδια, μόνο από την τιμή καταλαβαίνουμε ότι είναι μαϊμού? Από ποιότητα τι λένε όμως?
Επειδή έχω και ένα original από την εν λόγω μάρκα, έκατσα κάτω και τα σύγκρινα.. Ε την διαφορά (αν υπάρχει), δεν την εντόπισα.. Ποιοτικώς είναι πάρα πολύ καλά, τόσο που μπήκα σε σκέψεις, αν και αυτά που αγοράζω ως original είναι στην πραγματικότητα μαιμού..
σε ότι έχω πάρει που πλέον είναι αρκετά και εγώ και φίλοι μου, ισχύουν όλα τα παραπάνω
Επειδή έχω και ένα original από την εν λόγω μάρκα, έκατσα κάτω και τα σύγκρινα.. Ε την διαφορά (αν υπάρχει), δεν την εντόπισα.. Ποιοτικώς είναι πάρα πολύ καλά, τόσο που μπήκα σε σκέψεις, αν και αυτά που αγοράζω ως original είναι στην πραγματικότητα μαιμού..
σε ότι έχω πάρει που πλέον είναι αρκετά και εγώ και φίλοι μου, ισχύουν όλα τα παραπάνω
Αυτό μου έκανε εντύπωση! Για αυθεντικά είναι φτηνά και για μαϊμού είναι ακριβά!!! Μια γνωστή μου αγόρασε από εκεί μπότες ugg και λέει ότι είναι αυθεντικές, έχουν και χαρτί! Φαντάζομαι όμως πως το χαρτί δε λέει τίποτα, μόνο ίσως ότι είναι καλή απομίμηση... Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει!
τοτε θα μπορουσες να μας βοηθησεις..απο που ερχονται? περνουν τελωνειο? ποσα ειναι τα μεταφορικα? δεν ρωτας τη γνωστη σου? plzzzzz
κοριτσια μπορειτε να με βοηθησετε? εσεις που ειστε εξπερ στις αγορες!!!
εκανα την πρωτη μου αγορα απο αμαζον, και σε ολα τα προιοντα οι τιμες ηταν υψηλοτερες οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης, απο οτι ηταν οσο ηταν στο καλαθι.υπαρχει εξηγηση γι αυτο? ετσι συμβαινει παντα? δεν με χρεωσαν μεταφορικα (συνολο 100 ευρω)
οχι μεγαλες διαφορες, αλλα σε ολα ηταν διαφορετικες
τοτε θα μπορουσες να μας βοηθησεις..απο που ερχονται? περνουν τελωνειο? ποσα ειναι τα μεταφορικα? δεν ρωτας τη γνωστη σου? plzzzzz
θα τη δω από κοντά την άλλη εβδομάδα. αυτά που ξέρω από την τηλεφωνική μας επικοινωνία είναι ότι πλήρωσε 0 ? μεταφορικά και 0 ? τελωνείο!! εκείνη έβγαλε το συμπέρασμα ότι έρχονται από αγγλία αλλά μάλλον ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα... Δεν φαίνεται-νομίζω-κάτι τέτοιο από κάπου! εννοείται ότι αν μάθω κάτι περισσότερο θα σας ενημερώσω, απλώς ήλπιζα ότι κάποια θα το ξέρει αυτό το site...
κοριτσια μπορειτε να με βοηθησετε? εσεις που ειστε εξπερ στις αγορες!!!
εκανα την πρωτη μου αγορα απο αμαζον, και σε ολα τα προιοντα οι τιμες ηταν υψηλοτερες οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης, απο οτι ηταν οσο ηταν στο καλαθι.υπαρχει εξηγηση γι αυτο? ετσι συμβαινει παντα? δεν με χρεωσαν μεταφορικα (συνολο 100 ευρω)
οχι μεγαλες διαφορες, αλλα σε ολα ηταν διαφορετικες
προσθετουν το ελληνικο φπα...γι αυτο ειναι ενα τι ανεβασμενες!!
θα τη δω από κοντά την άλλη εβδομάδα. αυτά που ξέρω από την τηλεφωνική μας επικοινωνία είναι ότι πλήρωσε 0 ? μεταφορικά και 0 ? τελωνείο!! εκείνη έβγαλε το συμπέρασμα ότι έρχονται από αγγλία αλλά μάλλον ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα... Δεν φαίνεται-νομίζω-κάτι τέτοιο από κάπου! εννοείται ότι αν μάθω κάτι περισσότερο θα σας ενημερώσω, απλώς ήλπιζα ότι κάποια θα το ξέρει αυτό το site...
λοιπον, τωρα που το ξαναψαχνω το σαιτ... ειχει e-mail ....@gmail...
αυτο το μειλ το εχει φιλος μου στην αγγλια...ισως οντως ερχονται απο εκει..αρα δεν εχει τελωνειο (αν ειναι ετσι)
αυτο το μειλ το εχει φιλος μου στην αγγλια...ισως οντως ερχονται απο εκει..αρα δεν εχει τελωνειο (αν ειναι ετσι)
μόλις έκανα εγγραφή (για να με πάρουν στα σοβαρά!) και τους έστειλα mail ρωτώντας τους από πού έρχονται τα προϊόντα και τι γίνεται με το τελωνείο. Ελπίζω να μου απαντήσουν!
μόλις έκανα εγγραφή (για να με πάρουν στα σοβαρά!) και τους έστειλα mail ρωτώντας τους από πού έρχονται τα προϊόντα και τι γίνεται με το τελωνείο. Ελπίζω να μου απαντήσουν!
About the domain Fashion-onsale.com. We estimate that approximately Fashion-onsale.com $ 7,11 per day in revenue and generates a value of approximately $ 2.654,10. We know that the site is hosted in Greece, has a Google Pagerank of 0 and running on the IP 212.7.204.138
είναι δυνατόν?
το gmail καλή μου είναι το μαιλ του google (όπως έχει το hotmail ή Microsoft) μπορείς να ανοίξεις ένα τέτοιο λογαριασμό παντού στον κόσμο .........
About the domain Fashion-onsale.com. We estimate that approximately Fashion-onsale.com $ 7,11 per day in revenue and generates a value of approximately $ 2.654,10. We know that the site is hosted in Greece, has a Google Pagerank of 0 and running on the IP 212.7.204.138
είναι δυνατόν?
Κοριτσομανούλες θέλω βοήθεια. Ψάχνω ένα φορεμάκι για δώρο, νούμερο 4-5 ή 5-6 καλό για Πασχαλινό δώρο. Έχω βρει κάποια στο e-bay και κοίταξα και τα γνωστά σάιτ με κοριτσίστικα φορέματα αλλά επειδή είναι δώρο θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε πάρει κάτι αξιόλογο για τα κορίτσια σας.
Καλοκαιρινό φόρεμα ψάχνω! Πλιζ, πλιζζζζ βοηθήστε!
πόσο σας πήγαν τα παντοφλάκια με μεταφορικά κορίτσια?
επίσης σίτε που να πουλάει agatha ruiz de la prada παιδικά παπούτσια υπάρχει?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο irida85
καλαμαριοοοοοοοοοοοοοοον που πηρες αγκαθαααααααααααααα????
θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωω
χαλαστηκα με το shoespanish που τα βαλε τοσο ακριβα
και εδω στο νησι τα πουλαει μονο ενα μαγαζι και εχει 2 σχεδια!!!!!!!!!
πλιζζζζζζζζζζ βρειτε μου απο καπου να παρω agatha de la ruiz de la prada
απο νουμερο 22 εως...........
ας ειναι και ελληνικο εσοπ........... αρκει να ναι καλες τιμες φυσικα......
καλε...πα πα πα
απο μια κοπέλλα εδω στο φορουμ τα πηρα....ηταν λαθος νουμερο και τα πηρα εγω χοχοχο τα ιδια που εχει στο www.shoesforkids.co.uk στις 13λιρες σανδάλια για το καλοκαιρι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maanton
Ευχαριστώ πολύ, θυμάσαι μήπως τιμή;
Ναι ειναι γυρω στα 29.90 ή 30ευρω την βγάζει ανα διαστηματα συχνα πυκνα την τελευταια φορα την εβγαλε σε ασπρο, εγω την εχω στο μελι και ειναι ακομα 4 χρονια αθανατη! εχε το νου σου στο φυλλαδιο του λιντλ εχει καιρο που την ειχε βγαλει αρα λογικα παλι το πασχα περιπου θα την ξαναβγάλει
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ravT
Και εγώ θέλω να μου πεις για αγκαθαααααααααααααααααααααααααααα
ααα και εσυ αγκαθα ε....στο www.shoesforkids.co.uk στην αριστερη μπαρα που λεει disigner shoes for kids εχει τα garvalin, agatha και αλλα πολλα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maria_s
στο δρόμο που είναι τα παιδικά μπενετον και εκείνο το ακριβό καλέ με τις φίρμες
και μενα ειχαν χαρτι.....σιγα τα ωά...αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλή μαιμου...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο silia29
είναι δυνατόν?
πσσσσσσσσ εισαι αστέρι!! αρα ελληνοπουλο το εχει....
Κοριτσομανούλες θέλω βοήθεια. Ψάχνω ένα φορεμάκι για δώρο, νούμερο 4-5 ή 5-6 καλό για Πασχαλινό δώρο. Έχω βρει κάποια στο e-bay και κοίταξα και τα γνωστά σάιτ με κοριτσίστικα φορέματα αλλά επειδή είναι δώρο θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε πάρει κάτι αξιόλογο για τα κορίτσια σας.
Καλοκαιρινό φόρεμα ψάχνω! Πλιζ, πλιζζζζ βοηθήστε!
Τι να πω βρε Καλαμαράκι. Δεν έχω κάνει εγγραφή ό,τι βλέπω γράφω. Δίκιο έχεις!
Δεν φοβάμαι το justdresses αλλά έχει είτε πολύ απλά φορέματα είτε πολύ βαριά. Θα ξαναρίξω μια ματιά όμως.
Τι να πω βρε Καλαμαράκι. Δεν έχω κάνει εγγραφή ό,τι βλέπω γράφω. Δίκιο έχεις!
Δεν φοβάμαι το justdresses αλλά έχει είτε πολύ απλά φορέματα είτε πολύ βαριά. Θα ξαναρίξω μια ματιά όμως.
Ναι στο παει μονο με συστημενο για ελλαδα....και μετα το πευπαλ εξαφανιζεται...
για κοιτα τα μαγιοραλ του ....και θα με θυμηθεις.
εχω αγορασει 5-6φορες και ειμαι παντα ευχαριστημενη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο silia29
μετά λες εμένα αστέρι!!!
ναι γιατι αυτο που εκανες δεν ξερω να το κανω χοχο