εγω πηγα στο Μαρινόπουλο στο Περιστερι στη Τσαλδαρη, εχουν -50% μονο σε οικονομικη συσκευασια σε ανοιχτη πανα Λιμπερο, οχι σε βρακακια που φοραμε..κλαψ κλαψ...
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!Κι εμείς βρακάκια θέλουμε,γι'αυτό θέλησα να το διευκρινήσω.
OXIXI ισχύει για όλα! Μην σας λένε ανοησίες.
Σήμερα το πρωί έστειλα την μητέρα μου να πάρει και κανονικά της έκαναν έκπτωση στο νο 6 up & go που παίρνουμε.
μέχρι πότε ισχύει η προσφορά -50% στα libero στο carrefour;;;;
ή ήταν μόνο για σήμερα;;;;
μεχρι 2/10!!!!
ο βεροπουλος που πηγα σημερα ειχε akoma μιση τιμη στις οικονομικες συσκευασιες libero αλλα με καμια σημανση,μονο απο το ταμπελακι με την τιμη το καταλαβαινες (10,16)!
Καλημέρα σε όλους.! Χθες το μεσημεράκι με πήραν τηλέφωνο από την ΔΕΛΤΑ και μου είπαν ότι τα κουπόνια επανέρχονται.!! Είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου και με ρώτησαν αν συνεχίζω να θέλω κουπόνια για γιαουρτάκια δέλτα advance και γάλα δέλτα advance. Mου είπαν λοιπόν ότι θα μου στείλουν και ότι τον Νοέμβριο θα πρέπει να ξαναπάρω τηλέφωνο (όπως παλιότερα) για να μου στείλουν και τον επόμενο μήνα.! Αυτά.!
__________________ Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..
γεια σας..εχθές στο careffour μακεδονία πήρα libero πάνα νουμερο 3 10,10E, μου αφαιρούν στα ταμία κανονικά τα 2,5Ε του κουπουνιού που είχα..στην υποδοχή θα έπερνα το 50% πίσω.όλα σωστά. Εγινε κάτι που με ξάφνιασε ευχάριστα όμως!!στην υποδοχή μου επιστρέψαν το 50% από τα 10,10Ε και όχι από τα 7,6Ε όπως κάναν ποιο παλιά...έκανε η κοπελα αυτό που ήταν σωστό,αλλα που δεν το κάναν ποιο πριν..
τυχαιο μπορεί να είναι, αλλα σας το έκαναν εσάς??
γεια σας..εχθές στο careffour μακεδονία πήρα libero πάνα νουμερο 3 10,10E, μου αφαιρούν στα ταμία κανονικά τα 2,5Ε του κουπουνιού που είχα..στην υποδοχή θα έπερνα το 50% πίσω.όλα σωστά. Εγινε κάτι που με ξάφνιασε ευχάριστα όμως!!στην υποδοχή μου επιστρέψαν το 50% από τα 10,10Ε και όχι από τα 7,6Ε όπως κάναν ποιο παλιά...έκανε η κοπελα αυτό που ήταν σωστό,αλλα που δεν το κάναν ποιο πριν..
τυχαιο μπορεί να είναι, αλλα σας το έκαναν εσάς??
Και σε μενα το εκαναν μια φορα και μεχρι να φυγω με ειχαν φωναξει πισω γιατι καταλαβαν οτι αγνοησαν το κουπονι!
Φοβαμαι οτι κατα λαθος εγινε...
Εγώ πάντως τουλάχιστον 4 φορές τους έχω αναγκάσει να κάνουν σωστά τον υπολογισμό του κουπονιού αφού το έχω απαιτήσει έντονα....
...πήγα το πρωί στο Carrefour ιλίου και δεν είχε καμία προσφορά στα Libero ???? Μπορείτε να μου πείτε που τη βρήκατε?
Εγώ πάντως τουλάχιστον 4 φορές τους έχω αναγκάσει να κάνουν σωστά τον υπολογισμό του κουπονιού αφού το έχω απαιτήσει έντονα....
...πήγα το πρωί στο Carrefour ιλίου και δεν είχε καμία προσφορά στα Libero ???? Μπορείτε να μου πείτε που τη βρήκατε?
Ισχύει σε όλα τα carrefour και carrefour Μαρινόπουλος.
Σήμερα πήγα κι εγώ σε carrefour Μαρινόπουλος στην Αργυρούπολη. Στα ράφια δεν είδα καμία ένδειξη, ρώτησα στην υποδοχή και μου είπαν πως ισχυει για τις οικονομικές συσκευασίες μόνο και μου έδειξε η κοπέλα και το ενημερωτικό που είχε από την εταιρεία.
Στο ταμείο μου πέρασε το κουπόνι και μου επέστρεψαν στην υποδοχή το 50% της αρχικής τιμής άρα όλα μια χαρά!!!
Έχει ποτέ κανείς πάρει κάτι μέσω αυτών των προσφορών; Είναι όντως αληθινές; Δηλαδή..εν προκειμένου..σου δίνουν πίτσα με 2? αρκεί να έχεις μαζί το κουπόνι;;;
πολλες φορες εχω ψωνισει και το ιδιο και η αδερφη μου.υπαρχουν 5 τετοια σαιτ με προσφορες!με το κουπονι των 2 ευρω που θα εχεις εκτυπωσει θα πας να παραλαβεις την πιτσα σου στις ημερομηνιες που λεει.
νομιζω εχει επιλογη με τραπεζικη καταθεση αλλιως βγαλε μια προπληρωμενη αν δεν θελεις με πιστωτικη.
O.K. Ευχαριστώ για την απαντηση...δέχεται οπότε και prepaid ε? Θα βγάλω γιατί την παλιά που είχα...δεν θυμαμαι καν κωδικο...
Ποια άλλα τέτοια σαιτ υπάρχουν;;; Ξέρω το Groupon...κάπως έτσι...
ποιες τραπεζες βγαζουνε προπληρωμενη γιαιτ στην εθνικη που ρωτησα δεν βγαζει.ασε που με την πιστωτικη εκανα το πασχα μια αγορα απο εξωτερικο και δεν ξερω πως καποιος βρηκε τον αριθμο μου κι εκανε αγορες 1500 ευρω και στην τριτη αγορα ποια μεσα σε ενα μηνα με πηραν τηλ απο την εθνικη να με ρωτησουν κι εγω εμεινα αποσβολωμενη..........τους πηρε3 μηνες να λυσουν το θεμα και να δουν οτι δεν τα εκανα εγω αυτες τις αγορες και ακομα δεν εχει αφαιρεθει το ποσο απο την καρτα μου με τους τοκους ξανακανεις αγορες με πιστωτικη μετα απο αυτο οχι βεβαια...κι ετσι σκεφτομουν την αντικαταβολη αλλα χρεωνεσαι αρκετα........και για να τελιωνω με το μυνημα ποιες τραπεζες βγαζουν αυτες τις καρτες;;μπορεις να τις χρησιμοποιησεις παντου για αγορες μεσω ιντερνετ και τι χρειαζεται για να τις βγαλεις με ενδιαφερει αμεσα...αν καποια γνωριζει.......συγνωμη για το εκτος θεματος..................
ποιες τραπεζες βγαζουνε προπληρωμενη γιαιτ στην εθνικη που ρωτησα δεν βγαζει.ασε που με την πιστωτικη εκανα το πασχα μια αγορα απο εξωτερικο και δεν ξερω πως καποιος βρηκε τον αριθμο μου κι εκανε αγορες 1500 ευρω και στην τριτη αγορα ποια μεσα σε ενα μηνα με πηραν τηλ απο την εθνικη να με ρωτησουν κι εγω εμεινα αποσβολωμενη..........τους πηρε3 μηνες να λυσουν το θεμα και να δουν οτι δεν τα εκανα εγω αυτες τις αγορες και ακομα δεν εχει αφαιρεθει το ποσο απο την καρτα μου με τους τοκους ξανακανεις αγορες με πιστωτικη μετα απο αυτο οχι βεβαια...κι ετσι σκεφτομουν την αντικαταβολη αλλα χρεωνεσαι αρκετα........και για να τελιωνω με το μυνημα ποιες τραπεζες βγαζουν αυτες τις καρτες;;μπορεις να τις χρησιμοποιησεις παντου για αγορες μεσω ιντερνετ και τι χρειαζεται για να τις βγαλεις με ενδιαφερει αμεσα...αν καποια γνωριζει.......συγνωμη για το εκτος θεματος..................
Εγώ είχα βγάλει prepaid στη Τρ. Κύπρου...αλλά πάει καιρός κ δεν θυμάμαι τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Πάρε ενα τηλ. να σου πουν.
ΑΠο που εκανες αγορα να ξερουμε μην την πατησουμε!
Προφανως δεν πληρωσες μεσω paypal, ετσι δεν ειναι;
κοριτσια στο θεμα με τα κουπονια στα carrefour, εγω δινω την καρτα μου στην αρχη, μετα περνουν ολα τα προιοντα μαζι με τις εκπτωσεις τους, και στο τελος τους εμφανιζω τα κουπονια, τα οποια τα περνουν κ αυτα. Δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε θεμα! Μηπως να το κανατε κ εσεις ετσι? Βεβαια παω στο carrefour στην Ν. Ιωνια, δεν ξερω αν εχει καποια σχεση αυτο...
Εβγαλα εχθες την prepaid της Κυπρου. Τα δικαιολογητικα που χρειαστηκα ηταν το εκκαθαριστικο της εφοριας και η ταυτοτητα. Δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο στην τραπεζα. Η ενεργοποιηση της καρτας στοιχιζει 5 ευρω και καθε φορτιση 1. Στην ιστοσελιδα της τραπεζας Κυπρου εχει πολλες πληροφοριες.
Κορίτσια με μπερδέψατε ... μίλησα με τη Libero και το Carrefour, δεν έχει κάποια προωθητική ενέργεια το Carrefour. Μέχρι το τέλος του μήνα έχει ο Βερόπουλος 50% και ο Σκλαβενίτης 35%.
Κορίτσια με μπερδέψατε ... μίλησα με τη Libero και το Carrefour, δεν έχει κάποια προωθητική ενέργεια το Carrefour. Μέχρι το τέλος του μήνα έχει ο Βερόπουλος 50% και ο Σκλαβενίτης 35%.
στην κυριακατικη εφημεριδα εγραφε -50% λιμπερο το carrefour.
σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο σκλαβενιτης εχει - 9 την οικονομικη συσκευασια λιμπερο.(χτες την ειχε -5)