essex κουτι 65 μεζουρες..5,45 ευρω
το εχω δοκιμασει και ειναι τελειο.
και το υγρο 2 και κατι..50% δηλαδη..τρεξτε..ειναι φανταστικο με υπεροχο αρωμα..θα με θυμηθειτε
12€ για ένα μήνα δημιουργικής απασχόλησης, με επιλογή ενός εργαστηρίου από εικαστικά, σκάκι, δημιουργική γραφή και θεατρικό παιχνίδι, στον Πολυχώρο Μελέτης & Δημιουργικής Απασχόλησης smartkidz, αξίας 50€ - έκπτωση 76% http://www.goldendeals.gr/deals/athe...m_medium=email
σορυ τωρα το ειδα. κανονικοτατα τα δεχονται, χθες πηρα ενα μικρο πακετο.
Δεν πειράζει , ακομα δεν πήγα..χε χε
Τελεια που τα δέχονται γιατι εχω τρια κουπονάκια που μια πολυ καλή κοπέλλα που χάρισε απο εδω και θα παω να τα εκμεταλλευτώ.
Σε ευχαριστώ πολυ leman!
α! και ποιος ειπε οτι οι λιμπερο εχουν ιδια τιμη οι παλιες και οι νεες συσκευασιες. σημερα ειδα στο βασιλοπουλο πακετο νο3 64τμχ 17,36ε και διπλα πακετο νο3 68τμχ 18,45ε! δηλαδη 1,1ε οι 4 πανες!
πήγα στον σκλαβενίτη αχαρνών και είχε τις λιμπερο 3? στις κανονικές συσκευασίες απο το νο3 και μετά και 10? τις οικονομικές νο2 που ήθελα καμία προσφορά..απογοητεύτηκα..εσεις που τα βρίκατε όλα 5?? και γιατί τέτοιος ρατσισμός στα νο1 και 2??
επισης -20% στους καφεδες και -40% στα συμπυκνωμενα μαλακτικα neomat
ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟΜΑΤ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ -40%. ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΑΔΕΙΑ ....
ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.
essex κουτι 65 μεζουρες..5,45 ευρω
το εχω δοκιμασει και ειναι τελειο.
και το υγρο 2 και κατι..50% δηλαδη..τρεξτε..ειναι φανταστικο με υπεροχο αρωμα..θα με θυμηθειτε
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΕSSEX ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟ!!!
Αυτο θα κανω αυριο
Να ρωτησω και κατι αλλο,ξερεις αν ειναι για ολες τις pambers γιατι θελω newborn...
Και ειδα στην εφημεριδα οτι εως 23/10 νομιζω εχει ο Βεροπουλος εκπτωση στα pamberw activefit & babydry
Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ?? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ??
Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΜΠΕΡΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4?? ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ??
να ναι καλα τα κοριτσια απο δω μεσα που μου χαριζουν
Εμενα εχουν να μου στειλουν απ οταν ηταν ο τριτος 20 μηνων,στον 4ο καμια φορα και ειναι 3+ μηνων
ηλιαννα πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο στην procter & gamble καινα τους το πεις!κι εμενα στον τριτο με ειχαν ξεχασει και ...τους το θυμησα και μου ερχοταν μετα κανονικα κουπονια!
υπαρχει απο αυριο πουθενα εκπτωση για λιμπερο?μου ηρθαν κουπονια προχτες και θελω να εξαργυρωσω συντομα!!!Α και κατι αλλο καλο,στο www.elapare.gr εχει προσφορα με 19 ευρω σε κομμωτηριο του κολωνακιου μανικιουρ πεντικιουρ λουσιμο κουρεμα χτενισμα.
Δε μου λετε, η προσφορά στα καρφουρ είναι με κάρτα club άρα δέχονται ή δεν δεχονται κουπόνια? Για ενημερώστε οι έμπειρες να ξέρω αν θα τσακωθώ ή όχι.
Επίσης ο Βερόπουλος που έχει επίσης προσφορά δέχεται κουπόνια?
Να ξέρω που θα πάω...
καλημερα κοριτσια
εχω 2 επιταγες απο τον ευρουλη που ειχε ο Μαρινοπουλος πριν καμια βδομαδα
μπορω να την εξαργυρωσω με οποιοδηποτε προιον θελω στον Μαρινοπουλο η πρεπει να ειναι της εταιρειας Προκτερ & ΓΚ. που γραφει πανω η επιταγη?
23/03/2012 10:55......ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!
υπαρχει απο αυριο πουθενα εκπτωση για λιμπερο?μου ηρθαν κουπονια προχτες και θελω να εξαργυρωσω συντομα!!!Α και κατι αλλο καλο,στο www.elapare.gr εχει προσφορα με 19 ευρω σε κομμωτηριο του κολωνακιου μανικιουρ πεντικιουρ λουσιμο κουρεμα χτενισμα.
Ξέρεις αν πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα για να γίνεις μέλος ?
καλημέρα και από εμένα!!
θα ήθελα να σας πω για τις πάνες Libero
ότι εδώ και κανα δίμηνο περίπου τις πέρνουμε από ένα σουπερ-μαρκετ
κοντά στο σπίτι μου «ΑΣΗΜΑΚΗΣ» (Νεάπολη Νίκαιας)
έχει το μεγάλο πακέτο LIBERO 13 ευρώ μόνιμα... εδώ και δύο μήνες περίπου
νομίζω όμως ότι δεν δέχεται τα κουπόνια λόγω της προσφοράς που κάνει...
ελπίζω να βοήθησα όποια μανούλα μένει κοντά στα μέρη μου!!!
αυτά τα νέα πρέπει να τα διαδίδουμε!!
σούπερ η προσφορα στο elapare, δε το χω ξανακάνει αλλά ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω αυτά τα golden deals!