μου ηρθαν κι εμενα τα κουπονια,στο ονομα του αντρα μου που εχει την καρτα.αν εχουν 10% συν το κουπονι,συμφερει να παμε ως τον αλιμο.ευχαριστω πολυ.....
Στο σουπερ μαρκετ ALDI την δευτερα 9/11 εχει φορμα εξοδου μονο με 7 ευρω απο την φοτο ωραια φενεται με νουμερακι μεχρι 104 νομιζω!!! Απλα σκεφτηκα να σας ενημερωσω!!!
Μηπως γνωριζει καμμιά σας που θα μπορουσα να αγορασω ρουχα χειμωνιατικα φθηνά ομως σε μεγαλο μεγεθος;;;
Διευθυνση θελω να βρω για να παω και δεν με πειραζει οπου και να ειναι εντος φυσικά Αττικής. Γνωριζετε;;;
Μηπως γνωριζει καμμιά σας που θα μπορουσα να αγορασω ρουχα χειμωνιατικα φθηνά ομως σε μεγαλο μεγεθος;;;
Διευθυνση θελω να βρω για να παω και δεν με πειραζει οπου και να ειναι εντος φυσικά Αττικής. Γνωριζετε;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο menia25
εχει το xxl στην εθνικη διπλα στα λυτω
Η angela ζήτησε φθηνά ρούχα και το xxl είναι πανάκριβο! Αν ξέρει κάποια ας προτείνει κάτι, μ' ενδιαφέρει κι εμένα!
Για xl ρούχα μου εστειλαν το τηλεφωνο απο ενα μαγαζί που βρήκα οτι ειναι στο Περιστέρι το ΦΩΚΑΣ Λ.Κηφισού 90α 2105735000 ξέρει καμμιά σας αν ειναι και σε λογικές τιμές, εχει παει καμμια σας που μενει εκει κοντά, μην παω τσάμπα στην αλλη άκρη της Αθήνας!!!
Για xl ρούχα μου εστειλαν το τηλεφωνο απο ενα μαγαζί που βρήκα οτι ειναι στο Περιστέρι το ΦΩΚΑΣ Λ.Κηφισού 90α 2105735000 ξέρει καμμιά σας αν ειναι και σε λογικές τιμές, εχει παει καμμια σας που μενει εκει κοντά, μην παω τσάμπα στην αλλη άκρη της Αθήνας!!!
Εγώ μένω Περιστέρι και το κατάστημα που λες είναι το ΛΗΤΩ!!
ναι και μετά αφου μου πουνε δεν "δεν ειμαστε το ΛΗΤΩ" να τους ρωτήσω κιολας "εχετε φθηνά τα ρουχα που πουλάτε;;;" σοκ θα παθει η χριστιανή που θα το σηκώσει!!! χιχιχι
Koριτσια πηγα σημερα στο Μασουτη της περιοχης μου, στο καταστημα χονδρικης ομως. Πηρα τα καινουργια παμπερς τα πορτοκαλι που κ καλα εχουν 7,49?. Εγω τα πηρα 6.35? το νουμερο 5 που εχει μεσα 22κομματια. Πηρα 4 συσκευασιες παμπερς με 25.40?, δηλαδη 88 κομματια παμπερς. Καλο δεν ακουγεται??? Πατε κ εσεις να ριξετε μια ματια οσες τα χρησιμοποιειτε!!!!!
Αντζελα ποσα κιλακια εισαι βρε, μηπως σε βολεψουμε????? Και πμ δεκτο!
...μμμμμ!!!! εχω τσακωθει με την ζυγαριά εδώ και κατι χρονια!!! Αρα δεν ξερω να σου πω μονο οτι σιγουρα ειμαι 100+
Παντως σε γερμανικά νουμερα φοράω το 52μέγεθος σε ελληνικό xxl, αλλά παντα τα δοκιμάζω δεν εχω εμπιστοσύνη στα νουμερα γιαυτο ψαχνω και μαγαζί για κανα μπουφάν γιατι τωρα φοραω ενα αντρικο που στο στηθος δεν κλεινει φυσικά!!!
Αλλα με 120 ευρώ και προσφορά τι να σας πω, επαθα!!! ετσι αμα ειναι παω και στο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ που εχουμε και στο Κορωπί!!!
Σημερα μου ήρθαν κουπόνια libero. Me 5 barcodes θα μου στείλουν λουλουδακι παιχνιδάκι. Το έχετε πάρει?
ναι εγω τα εχω παρει όλα τα δωρα του λιμπερο..
ειναι (ψαχνω γυρω μου να βρω κατι που να σου πω το μεγεθος...) σαν σουβερ.. καθε πεταλο ειναι άλλο χρωμα και απο οτι θυμαμαι καποια απο τα πεταλα ειναι αυτο το υλικο σαν ριζοχαρτο που τριζει. Αυτα.. Μην περιμενεις πολλά.. γενικα!!!
στο κροκοντιλινο στο φακτορυ στο αεροδρομιο (ναι ναι ναι .. βαριεμαι να αλλαξω τη γλωσσα στο πληκρτολογιο)
εχει καλαθι με κοριτσιστικα παπουτσια σε λουστρινι μαυρο. Με μπαρετα, με κορδονια, με φερμουαρ.. διαφορα σχεδια. Ολα μαυρα. Σε νουμερα 19 - 20 και 21.
ψαχνω και μαγαζί για κανα μπουφάν γιατι τωρα φοραω ενα αντρικο που στο στηθος δεν κλεινει φυσικά!!!
Σημερα ημουν Αθηνα και εμεινα Βυρωνα,οπως κατεβαινα κεντρο με το 054(δεν θυμαμαι οδο αλλα θα μου πει αυριο η ξαδελφη μου)ειδα μαγαζι με XXXL μεγεθη και ελεγε οτι εχει προσφορες σε μπουφαν
Σημερα ημουν Αθηνα και εμεινα Βυρωνα,οπως κατεβαινα κεντρο με το 054(δεν θυμαμαι οδο αλλα θα μου πει αυριο η ξαδελφη μου)ειδα μαγαζι με XXXL μεγεθη και ελεγε οτι εχει προσφορες σε μπουφαν
Ελπίζω να γράφω στο σωστό τόπικ. Κάποια μανούλα έχει κάνει αγορές στο ίντερνετ για παιδικά ρούχα και παπούτσια; Ενδιαφέρομαι κυρίως για παπούτσια Chicco και Primigi, και θα ήθελα να βρω ένα site που να κάνει και μεταφορές στην Ελλάδα. Έχω δει ότι οι τιμές στο ιντερνετ είναι πολύ χαμηλότερες απ'ότι στα μαγαζιά, καμιά σύγκριση, αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνεια αγορές on line, μήπως ξέρει κάποια να με κατατοπίσει για τα μεταφορικά ή για τον τρόπο πληρωμής έτσι ώστε να είναι ασφαλής και συμφέρουσα η αγορά ενός προιόντος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει.
Φίλη Luce πήγαινε στην ενότητα "Πρώτες αγορές" εκεί θα βρεις τα θέματα για τις αγορές μέσω ίντερνετ καθώς επίσης και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Ξαναπερασα απο Καρφουρ Αλιμου. Εξακολουθει να εχει Λιμπερο μεγαλες συσκευασιες (4-5-6-7) με στικερ 4 και εκπτωση 30%, τιμη 8,67 ευρω.
Οποια ενδιαφερεται ας το δει.
Πολύ διαδεδομένα και σε πολλά καταστήματα. Μπορείς να ρωτήσεις τα καταστήματα που υπάρχουν κοντά στην περιοχή σου. Εχει καλή ποιότητα ρούχων και καλές τιμές.
3. Ulla Popken
Αλυσίδα καταστημάτων για μεγάλα και πολύ μεγάλα μεγέθη. Καταστήματα σε πάρα πολλές γειτονιές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη. Τιμές φθηνές.