σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το τόπικ με ιδέες για παιδικά πάρτυ και για αγόρια.
επειδή για κορίτσια πιστεύω οτι έχουμε αρκετές ιδέες αλλά υστερούμε λίγο σε ιδέες για αγόρια .έτσι βρήκα μερικά ωραία πράγματα και τα βάζω να τα μοιραστώ μαζί σας !!!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΑΛΟΓΑΚΙ
αγοράζεις τσοχα απο βιβλιοπολείο και το φτειάχνεις.αφου πρώτα το ράψεις και αφήσεις μια τρυπούλα για να το γεμίσεις με φενιζόλ ,πουπουλα,η μαλί.
και έτοιμο!!
το πατρόν
και οτι άλλο βρίσκω θα το βάζω. οσο για τις εικόνες που λέτε οτι δεν φαίνονται το κοίταξα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα,στο δικό μου φαίνονται πάντως,δέν ξέρω...
Xrysalis ειχα κανει παλιοτερα μανιταροσπιτο-προσκληση για μια γιορτη στον παιδικο..
Βεβαια την ειχα γραψει χειρογραφα αλλα κανε το εξης.. Κατασρην φαντασου πως ειναι ενα μανιταρι (δεν χρειαζεται να ειναι μανιταροσπιτο οποσδηποτε) και φτιαξε σε ενα χαρτι ενα προχειρο πατρον.. Για να σου βγει ισιο και απο τις δυο πλευρες σκεδιασε μονο την μια πλευρα και μετα διπλωσε το και κοψε και την αλλη. Κανε ομως πατρον για δυο μερη.. Το κατω μερος και το καπελο ξεχωριστα.
Το καπελο κοψτο σε κοκκινο σκληρο κανσον χαρτονι (ειναι πανευκολο) και κολλα πανω ασπρες βουλες
Το κατω μερος μπορεις η να το κοψεις και αυτο σε κανσον ή να εκτυπωσεις πρωτα το κειμενο σου σε χοντρο λευκο Α4 και να το κοψεις μετα. Ειναι μια πολυ ευκολη και πολυ ομορφη προσκληρουλα..
Αν παλι το θες για διακοσμηση δεν εχεις παρα να του προσθεσεις παραθυρακια και μια πορτα..
Μπορεις επισης να φτιαξεις μανιταρακια τα οποια θα γεμισεις με δωρακια για τα παιδια.
Παρε κουτια από γαλατα εβαπορε, κοψε το πανω μερος με αυτο που ανοιγουμε τις κονσερβες (αυτα που κυκλοφορουν τωρα στο εμπόριο δεν αφηνουν τιποτα γυρω γυρω απο το κουτι οποτε δεν υπερχει και κινδυνος να κοπουν τα παιδια) ντυστα γυρω γυρω με βελουτι χαρτι , βαλε πορτουλα και παραθυρακια (αν θες) γεμισε τα με οτι θελεις (καραμελες σοκολατακια, μπαλονια κλπ κλπ) και "κλειστα από πανω με ενα κοκκινο "καπέλο" (φαντασου οπως ειναι τα κινεζικα καπελα.. )Βαλε και τις σπρες βουλες σου και θα ειναι ετοιμα...
xrysalis εχω εγω ενα στρουμφοσχεδιο που μπορω να σου το στειλω στο e-mail σου να το δεις σε φωτο για να παρεις μια ιδεα!! akamatra επισης εχω λουλουδια που μπορω να σου τα στειλω να τα δεις σε φωτο στο e-mail σου, εαν σας ενδιαφερουν στειλτε μου π.μ θα το δω την πεμπτη ομως που θα ξανα μπω, φιλακια!!!
για το forum λές?
μπαίνεις στο site που έχεις λογαριασμό και μετά κάνεις upload απο το computer σου!
της foto που σκανάρουμε της βάζει συνήθως στο c:drive ,τις βρίσκεις και της ανεβάζεις .
ελπίζω να σε βοήθησα !!καλή επιτυχία!!