Στους περισότερους δημοτικούς σταθμούς τα βγάζουν τελευταία στιγμή λίγο πριν πάνε διακοπές .......τα έχουν βγάλει τα αποτελέσματα αλλά δεν τα αναρτούν για να μην γίνει χαμός με τις ενστάσεις κλπ είναι η πολιτική τους αυτή ....καλά όχι σε όλους, στον Δήμο Ιλίου για παράδειγμα έχουν βγει τα αποτελέσματα εδώ και ένα μήνα και σε άλλους Δήμους ακόμα περιμένουμε.......πέρισυ μου είχαν στείλει χαρτί 31/07 και φέτος το ίδιο θα γίνει είμαι σίγουρη αλλά φέτος δεν αγχώνομαι γιατί είναι επαγεγγραφή οπότε δεν έχουμε πρόβλημα.....
emas sto dioniso attikis mas eipan to fovero septembrio kai otan pira tin protobathmia na paraponetho mou eipan oti an auti einai i politiki tou dimou den mporoun na kanoun kati!!!! ante bgale esi akri!!!! mas koroideuoun kai emeis ......
anyway, opote min paraponieste giati iparxoun kai xeirotera!
Εμας βγηκαν γυρω στις 25 του μηνα.. την προηγουμενη βδομαδα που πηγα και ρωτησα ειχαν ηδη γινει οι εγγραφες. (γινονται αυτοματα δεν χρειαζεται να ξαναπας)
Θα πρότεινα σε όσους δήμους τα καθυστερούν τόσο πολύ να στέλνετε "χεστήριες" επιστολές στο Δήμαρχο δηλώνοντάς του ότι χάνει όλα τα ψηφαλάκια της οικογένειάς σας για τις επόμενες εκλογές. Ή πηγαίνετε να του τα πείτε από κοντά. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.
Κατερινα δεν αργουν.. Οι αιτησεις γινονται μεχρι 15-30 Ιουλιου (αναλογα με το δημο) . Ειναιλογικο να παρει τουλαχιστον ενα 20ημερο να βγουν τα αποτελεσματα.
αναρτηθηκαν τα αποτελεσματα για τον δημο νεας ιωνιας και...δεν ειμασταν μαεσα παροτι ειναι απεναντι απο το σπιτι...αφου ειμαστε μια μεση ελληνικη οικογενεια...
απεχουμε πολυ...για να παρουν τον μικρο μας στον δημοτικο παιδικο σταθμο...
προτημηθηκαν οι αλλοδαποι,αυτοι που εχουν πρασινοι καρτα,οι ανυπαντρες μητερες,οι πολυτεκνοι...
και εμεις..απεξω!!!
ας περιμενουν τον ψηφο μας...
αναρτηθηκαν τα αποτελεσματα για τον δημο νεας ιωνιας και...δεν ειμασταν μαεσα παροτι ειναι απεναντι απο το σπιτι...αφου ειμαστε μια μεση ελληνικη οικογενεια...
απεχουμε πολυ...για να παρουν τον μικρο μας στον δημοτικο παιδικο σταθμο...
προτημηθηκαν οι αλλοδαποι,αυτοι που εχουν πρασινοι καρτα,οι ανυπαντρες μητερες,οι πολυτεκνοι...
και εμεις..απεξω!!!
ας περιμενουν τον ψηφο μας...
χίλια δίκια έχεις!
έτσι αισθανόμουν πέρυσι! και είμασταν και σε ειδική κατηγορία σύμφωνα με τα έντυπα που μας δώσανε, όπως οι πολύτεκνοι, ως φοιτητές και οι δύο γονείς!
αει στο καλό τους!
καλησπερα σας!με λενε λιανα κ ειμαι απο τρικαλα!σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε πως θα καταλαβω αν πηρανε τον μικρο στον παιδικο?βγηκανε τα αποτελεσματα αλλα τους εχουν ολους!πως θα ξερω?
κοριτσια βοηθεια στον ανηδεο πολιτη βγηκαν τα αποτελεσματα ειμαστε μεσα αλλα δεν ξερω αν μας πααρνουν τελικα !!!κανα τροπο να το βρουμε?υπαρχει ?ευχαριστω!
κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!!
είμαι στους πίνακες με τα ελλιπή δικαιολογητικά και συγκεκριμένα λέει "Δεν ισχύει εκτύπωση εκκαθαριστικου του 2010 ή υπευθυνη δήλωση σφραγισμένη απο ΔΟΥ για όσους δεν υποβαλλουν φοπολογική δήλωση"
εγώ έστειλα μια εκτύπωση του εκκαθαριστικου 2010 (ο λογιστής μου την έβγαλε)
τι λάθος έκανα??????
μπορώ να κάνω ενσταση έτσι?
'ευχαριστώ εκ των προτέρων
αν βγαλω καρτα ανεργιας τη δευτερα μπορω να κανω ενσταση???
και δεν εβαλα υπ δηλωση οτι το εκτυπωμενο εκκαθαριστικο εχει αληθη στοιχεια
μπορει να ειναι αυτο το λαθος???
μα υποτιθεται οτι το εκτυπωνο ισχυει απο μονο του
αν ξερει καποιος ας μου πει
μηπως προλαβω κατι τη δευτερα
κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!!
είμαι στους πίνακες με τα ελλιπή δικαιολογητικά και συγκεκριμένα λέει "Δεν ισχύει εκτύπωση εκκαθαριστικου του 2010 ή υπευθυνη δήλωση σφραγισμένη απο ΔΟΥ για όσους δεν υποβαλλουν φοπολογική δήλωση"
εγώ έστειλα μια εκτύπωση του εκκαθαριστικου 2010 (ο λογιστής μου την έβγαλε)
τι λάθος έκανα??????
μπορώ να κάνω ενσταση έτσι?
'ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα,
Ηταν η φωτοτυπία του εκκαθαριστικού που προσκόμισες θεωρημένη? Πρέπει να έχει σφραγίδα από ΚΕΠ ή από την αρμόδια αρχή (Εφορία) ότι είναι ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου. Αυτό ισχύει βέβαια για όλα τα φωτοαντίγραφα που καταθέτεις (πχ ταυτότητα).
Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ
Ευχαριστούμε