Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο site και παρακολουθώ θέματα που αφορούν στην σύλληψη και την εγκυμοσύνη πολύ καιρό τώρα. Είμαι έναν χρόνο παντρεμένη και ο άντρας μου έχει τρία παιδιά απο προηγούμενο γάμο. Είχαμε συμφωνήσει οτι θα κάναμε παιδί πριν τον γάμο μας όμως τώρα που το ζητάω το γυρίζει το θέμα και μου λέει είναι δύσκολο για εκείνον να κάνει τέταρτο παιδί. θέλω πολύ να κάνω παιδί όπως πολλές κοπέλες απο εσάς στα μηνύματα που διαβάζω όμως η διαφορά μας βρίσκεται στο οτι εσείς βρίσκεστε στην διαδικασία με τον συντροφό σας μαζί και σίγουρα θα σας συμβεί αυτό το μεγάλο γεγονός στην ζωή σας και το εύχομαι ολόψυχα ενώ εγώ είμαι μόνη μου σε αυτό . Μπορεί να γράφω σε λάθος μέρος όμως είστε τόσο γλυκές κοπέλες και για αυτόν τον λόγο ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες τις μέλλουσες μητέρες
Βοβινα καλησπέρα. Λυπαμαι πολυ για οτι περνας.
Αν καταλαβα καλα πριν να παντρευτητε δεν ειχε προβλημα να κανετε δικο σας παιδι αλλα μετα τον γαμο στα γυρησε. Εχεις κάτσει να συζητησεις μαζι του τί ειναι αυτο που τον εκανε να μη θελει ενα παιδάκι??απ την άλλη εσένα δεν σε σκέφτετε που πολυ φυσικο ειναι να θέλεις να γινεις μανούλα??γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να μιλησετε παρα πολυ σοβαρα για το θεμα αυτο γιατι οση αγαπη και να υπαρχει μεταξυ σας το βιολογικό σου ρολοι καποια στιγμη θα χτυπησει κοκκινο με αποτελεσματα πολυ ασχημα και για τους 2 σας.
__________________ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!
ΒΟΒΙΝΑ γλυκιά μου, νομίζω να του εξηγήσεις γλυκά και τρυφερά οτι θέλεις και συ να γίνεις ΜΑΝΑ. Αν σε αγαπάει θα το καταλάβει δεν μπορεί...... Με ομορφο τρόπο και συζήτηση ολα λύνονται.
Βρίσκομαι σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την στιγμή αλλά δυστυχώς δεν βγάζω άκρη. Επικαλείται οικονομικά θέματα, την μεγάλη του ηλικία (49) και έναν πολύ μεγάλο φόβο οτι δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί στην ζωή του και θα ξαναμπλέξει με μωρά και προβλήματα. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Βρίσκομαι σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την στιγμή αλλά δυστυχώς δεν βγάζω άκρη. Επικαλείται οικονομικά θέματα, την μεγάλη του ηλικία (49) και έναν πολύ μεγάλο φόβο οτι δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί στην ζωή του και θα ξαναμπλέξει με μωρά και προβλήματα. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.
ΒΟΒΙΝΑ στην ιδια ηλικία ειναι και ο αντρας μου και εγώ 40!!!!! κάνουμε και οι 2 σαν τρελλοί!!!! Ο αντρας μου λέει θα γίνω πάλι 20 χρονων!!!
Σου το εύχομαι το συντομότερο zymaraki μου! Να κάνετε το μωρό σας και να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Σε αυτές τις ηλικίες είναι απολυτα συνειδητές οι κινήσεις μας και η μητρότητα είναι κάτι το οποιο χρειάζεται ωριμότητα!! Ξεκινήσατε προσπάθειες?
Βοβινα καλησπέρα. Λυπαμαι πολυ για οτι περνας.
Αν καταλαβα καλα πριν να παντρευτητε δεν ειχε προβλημα να κανετε δικο σας παιδι αλλα μετα τον γαμο στα γυρησε. Εχεις κάτσει να συζητησεις μαζι του τί ειναι αυτο που τον εκανε να μη θελει ενα παιδάκι??απ την άλλη εσένα δεν σε σκέφτετε που πολυ φυσικο ειναι να θέλεις να γινεις μανούλα??γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να μιλησετε παρα πολυ σοβαρα για το θεμα αυτο γιατι οση αγαπη και να υπαρχει μεταξυ σας το βιολογικό σου ρολοι καποια στιγμη θα χτυπησει κοκκινο με αποτελεσματα πολυ ασχημα και για τους 2 σας.
Σου το εύχομαι το συντομότερο zymaraki μου! Να κάνετε το μωρό σας και να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Σε αυτές τις ηλικίες είναι απολυτα συνειδητές οι κινήσεις μας και η μητρότητα είναι κάτι το οποιο χρειάζεται ωριμότητα!! Ξεκινήσατε προσπάθειες?
Προσπαθούμε ενα χρόνο, ειχα ενα πρόβλημα με την προλακτίνη και τώρα το εφτιαξα. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!! χιχιχι
το οτι εχει ξαναζηση και ζει την ιδιωτητα του πατερα ειναι ασχετο με εσας σαν ζευγαρι!γιατι τα παιδια ειναι προεκταση μας και σαφος δεν εχει το δικαιωμα απο την στιγμη που σε παντρευτηκε να σου στερηση αυτο, την δικη σου αναγκη που πιστεψε με μεγαλυτερη θα γινετε οσο περναει ο καιρος εχω ξαναγραψη την περιπτωση μου...8 χρονια παρακαλουσα τον αγαπημενο μου αντρα για ....τριτο παιδι,καταλαβες για τριτο.μου ειχε γινει εμμονη ιδεα οχι τοσο σαν την ιδεα οσο την αναγκη που ενιωθα να εχω ξανα ενα μωρακι βλεπωντας τα αλλα μου παιδακια να μεγαλωνουν,θελει πολυ συζητηση και επιμονη απο την πλευρα σου και η ηλικιες και τα οικονομικα ειναι μπαρουφες μην τα δεχεσε σαν δικαιολογιες σου ευχομαι καλο κουραγιο και υπομονη γιατι ως γνωστο οι αντρες ειναι στραβα οντα!
__________________ my 3 little stars are my reason to be
Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο site και παρακολουθώ θέματα που αφορούν στην σύλληψη και την εγκυμοσύνη πολύ καιρό τώρα. Είμαι έναν χρόνο παντρεμένη και ο άντρας μου έχει τρία παιδιά απο προηγούμενο γάμο. Είχαμε συμφωνήσει οτι θα κάναμε παιδί πριν τον γάμο μας όμως τώρα που το ζητάω το γυρίζει το θέμα και μου λέει είναι δύσκολο για εκείνον να κάνει τέταρτο παιδί. θέλω πολύ να κάνω παιδί όπως πολλές κοπέλες απο εσάς στα μηνύματα που διαβάζω όμως η διαφορά μας βρίσκεται στο οτι εσείς βρίσκεστε στην διαδικασία με τον συντροφό σας μαζί και σίγουρα θα σας συμβεί αυτό το μεγάλο γεγονός στην ζωή σας και το εύχομαι ολόψυχα ενώ εγώ είμαι μόνη μου σε αυτό . Μπορεί να γράφω σε λάθος μέρος όμως είστε τόσο γλυκές κοπέλες και για αυτόν τον λόγο ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες τις μέλλουσες μητέρες
κοπέλακι μου...άκου! έχεις δικαίωμα να γίνεις μάνα..κανείς δε θα στο αφαιρέσει..αφού είχατε πει πριν το γαμό οκ..τώρα τί άλλαξε δηλαδή!! κάνε μια συζήτηση...και από κοινου προσπαθείστε...ομάδα είστε, βρε αγάπη μου γλυκιά!
κοπέλακι μου...άκου! έχεις δικαίωμα να γίνεις μάνα..κανείς δε θα στο αφαιρέσει..αφού είχατε πει πριν το γαμό οκ..τώρα τί άλλαξε δηλαδή!! κάνε μια συζήτηση...και από κοινου προσπαθείστε...ομάδα είστε, βρε αγάπη μου γλυκιά!
νομίζω οτι και τότε δεν το πίστευε αλλά ήθελε να είμαστε μαζί. Είχαμε σχέση 6 χρόνια πριν τον γάμο και είχαμε χωρίσει 1-2 φορές. Το είπε παρορμητικά, παντρευτήκαμε και τώρα.......
το οτι εχει ξαναζηση και ζει την ιδιωτητα του πατερα ειναι ασχετο με εσας σαν ζευγαρι!γιατι τα παιδια ειναι προεκταση μας και σαφος δεν εχει το δικαιωμα απο την στιγμη που σε παντρευτηκε να σου στερηση αυτο, την δικη σου αναγκη που πιστεψε με μεγαλυτερη θα γινετε οσο περναει ο καιρος εχω ξαναγραψη την περιπτωση μου...8 χρονια παρακαλουσα τον αγαπημενο μου αντρα για ....τριτο παιδι,καταλαβες για τριτο.μου ειχε γινει εμμονη ιδεα οχι τοσο σαν την ιδεα οσο την αναγκη που ενιωθα να εχω ξανα ενα μωρακι βλεπωντας τα αλλα μου παιδακια να μεγαλωνουν,θελει πολυ συζητηση και επιμονη απο την πλευρα σου και η ηλικιες και τα οικονομικα ειναι μπαρουφες μην τα δεχεσε σαν δικαιολογιες σου ευχομαι καλο κουραγιο και υπομονη γιατι ως γνωστο οι αντρες ειναι στραβα οντα!
Είναι σίγουρα μπαρούφες όπως λες τα οικονομικά και οι δυσκολίες.. τώρα είναι καλά ο άντρας σου με το τρίτο παιδάκι σας? είναι χαρούμενος που το έχει?
Προσπαθούμε ενα χρόνο, ειχα ενα πρόβλημα με την προλακτίνη και τώρα το εφτιαξα. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!! χιχιχι
Καλή επιτυχία και με τόση αγάπη μεταξύ σας και τόση αισιοδοξία και προσμονή που έχεις σίγουρα θα μείνεις έγκυος πολύ σύντομα!! Η ψυχολογία είναι πολλές φορές καθοριστικότατη
εχουμε ΤΡΕΛΑΘΕΙ ολοι ακομη και ο αντρας μου και η μανα μου που δεν ηθελε αλλο εγγονακι!ναι καλα διαβασες και η μανα μου!ασε που λεμε τωρα τον χειμωνα να βαλουμε μπρος και για τεταρτο...εδω που φτασαμε να μην γινουμε πολυτεκνοι να και ενα καλο θεμα για τον δικο σου μαζι με τα αλλα παιδια θα γινει τριτεκνος και θα περνει και το επιδομα
εχουμε ΤΡΕΛΑΘΕΙ ολοι ακομη και ο αντρας μου και η μανα μου που δεν ηθελε αλλο εγγονακι!ναι καλα διαβασες και η μανα μου!ασε που λεμε τωρα τον χειμωνα να βαλουμε μπρος και για τεταρτο...εδω που φτασαμε να μην γινουμε πολυτεκνοι να και ενα καλο θεμα για τον δικο σου μαζι με τα αλλα παιδια θα γινει τριτεκνος και θα περνει και το επιδομα
Πήρατε φόρα ε?? πολύ καλά τον χειρίστηκες τον σύζυγο σου συγχαρητήρια!! Μακάρι να ήξερα τον τρόπο! Οι πολλές συζητήσεις είναι πιεστηκες. Το να μην συζητάς δεν οδηγεί πουθενά!! Αδιέξοδο! Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας
το τι εκανα και τραβηξα δεν λεγετε ολα αυτα τα χρονια μιλησαμε μαλωσαμε αποχη απο το σεχ ...μετα πολυ σεχ....τον μεθυσα.......ειναι αστεια τωρα που τα σκεφτομαι αλλα μονο οταν βρηκαμε τον δρομο μας μαζι τελικα ηρθε το ζουζουνακι μου....εγω πιστευω οτι θα βρεθειτε καπου κι εσεις,στο κατω κατω σε αγαπαει ενας δευτερος γαμος δεν γινετε ετσι!
Βοβινα μου εμεις δυστυχως ειχαμε πριν 20 μερες διακοπη της 1ης εγκυμοσυνης λογο χρωμοσωματικων προβληματων στο εμβρυο στο τελος του 5ου μηνα.κι αυτος ειναι ακομα ενας λογος για τον οποιο εμεις οι γυναικες καταλαβαινομαστε απολυτα στο τί θα πει επιθυμια για μητροτητα.για μενα αν δεν αλλαξει γνωμη ο συζυγος σου θα εχετε σοβαρα προβληματα στο μελλον.και δεν καταλαβαινω τί θα πει οικονομικα προβλήματα??θεωρω οτι η πληοψηφία πλέον των ανθρωπων βρίσκετε οικονομικα στα χαμηλομισθα στρωματα αλλα αυτο δεν εμποδισε κανενα να κανει παιδια κ μαλιστα υπαρχουν οικογενειες οπου εχουν κ 4 παιδια με μισθους της πλάκας!!!απο την άλλη το θέμα της ηλικίας είναι παραλογο μιας και στην εποχη μας πια ενας ανδρας σε ηλικια 49-50 θεωρείτε ένας νεοτατος άνθρωπος αν βαλει κανεις οτι οι περισσοτεροι πλεον παντρευονται πια μετα τα 35.ολα αυτα για μενα ειναι δικαιολογιες!!!! αμα θελει κανεις δεν τον σταματαει τιποτα!!!! μαλλον πρεπει να του ζητησεις να σου πει τον πραγματικο λογο κ οχι φθηνες δικαιολογιες!! κ στο κατω κατω αν σε αγαπαει πραγματικα θα πρεπει να δεχθει την αναγκη σου κ επιθυμια σου να γινεις μητερα.
εσυ αν επιτρεπετε ποσο χρονων εισαι?? (οσο για το ψευδονυμο ειναι ουσιαστικα το ονομα μου).
bobina μου συγνώμι αλλά αν φανώ λίγο σκληρή αλλά αυτό που κάνει από μέρος του είναι άνανδρο...πριν το γάμο οκ θα κάνουμε παιδάκι και μετά το γάμο το ξεχνάμε ??
Είναι και άνανδρο και ανήθικο Dalia μου όμως ακόμα και αν αλλάξεις γνώμη στην πορεία της ζωής σου πρέπει να πάρεις εκ νέου αποφάσεις. Και εγώ είμαι θύμα αλλαγής γνώμης του άντρα μου. Ισως πρέπει να χωρίσω γιατί θα δυσκολέψουν χειρότερα τα πράγματα
Κοίτα να δεις ( αν και θα με κατακρίνουν γι''αυτό ) εγώ στη θέση σου ναι θα χώριζα...
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου στερήσει τα συναισθήματα του να γίνω μάνα...
Και επειδή εσύ ρε φίλε έχεις ήδη παιδιά, εμένα με σκέφτεσαι έστω και λίγο..?
Πολύ εγωιστικό από μέρους του...
Κοίτα να δεις ( αν και θα με κατακρίνουν γι''αυτό ) εγώ στη θέση σου ναι θα χώριζα...
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου στερήσει τα συναισθήματα του να γίνω μάνα...
Bobina κορίτσι μου, αν είσαι ήδη 37 δε νομίζω ότι μπορείς να περιμένεις πολύ ακόμα για μια ενδεχόμενη αλλαγή στη γνώμη του άντρα σου. Απ'την άλλη να χαλάσεις το γάμο σου; Δύσκολη απόφαση..Μα καλά ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η δημιουργία οικογένειας δεν είχε συζητηθεί διεξοδικά από μέρους σας πριν το γάμο; Τι πάει να πει άλλαξε γνώμη, δηλαδή σε ξεγέλασε;; Να σε φωτίσει ο Θεός μόνο να πάρεις τη σωστή απόφαση..
Βοβινα μου εμεις δυστυχως ειχαμε πριν 20 μερες διακοπη της 1ης εγκυμοσυνης λογο χρωμοσωματικων προβληματων στο εμβρυο στο τελος του 5ου μηνα.κι αυτος ειναι ακομα ενας λογος για τον οποιο εμεις οι γυναικες καταλαβαινομαστε απολυτα στο τί θα πει επιθυμια για μητροτητα.για μενα αν δεν αλλαξει γνωμη ο συζυγος σου θα εχετε σοβαρα προβληματα στο μελλον.και δεν καταλαβαινω τί θα πει οικονομικα προβλήματα??θεωρω οτι η πληοψηφία πλέον των ανθρωπων βρίσκετε οικονομικα στα χαμηλομισθα στρωματα αλλα αυτο δεν εμποδισε κανενα να κανει παιδια κ μαλιστα υπαρχουν οικογενειες οπου εχουν κ 4 παιδια με μισθους της πλάκας!!!απο την άλλη το θέμα της ηλικίας είναι παραλογο μιας και στην εποχη μας πια ενας ανδρας σε ηλικια 49-50 θεωρείτε ένας νεοτατος άνθρωπος αν βαλει κανεις οτι οι περισσοτεροι πλεον παντρευονται πια μετα τα 35.ολα αυτα για μενα ειναι δικαιολογιες!!!! αμα θελει κανεις δεν τον σταματαει τιποτα!!!! μαλλον πρεπει να του ζητησεις να σου πει τον πραγματικο λογο κ οχι φθηνες δικαιολογιες!! κ στο κατω κατω αν σε αγαπαει πραγματικα θα πρεπει να δεχθει την αναγκη σου κ επιθυμια σου να γινεις μητερα.
εσυ αν επιτρεπετε ποσο χρονων εισαι?? (οσο για το ψευδονυμο ειναι ουσιαστικα το ονομα μου).
Αχ Freedom λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που σου συνέβη. Ηταν προχωρημένη και η εγκυμοσύνη σου και θα ήταν τρομερά επώδυνο σωματικά και ψυχολογικά. Ευχομαι να αναρρώσεις σύντομα και να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθειά σου για εγκυμοσύνη και τότε σίγουρα θα πάνε όλα πολύ καλά! Είναι ισχυρές δοκιμασίες κάτι τέτοια πράγματα και πραγματικά ίσως σε αυτές τις στιγμές να σκέφτεσαι "γιατί σε έμένα? όμως με αυτήν την εμπειρία θα είσαι ακόμα καλύτερη μαμά όταν θα έρθει η ώρα. Να είσαι σίγουρη για αυτό. Πραγματικά λυπάμαι πολύ αλλά να είσαι αισιόδοξη. πότε σου είπανοι γιατροί οτι θα αναρρώσεις και θα μπορέσεις να μείνεις έγκυος?
Εχεις απόλυτο δίκιο και δεν σε κατακρίνει κανείς. Το θέμα του χωρισμού είναι κάτι το οποίο δουλεύω και εγώ μέσα μου για τους λόγους που αναφέρεις
ηταν,ειναι κ θα ειναι μια πολυ ασχημη εμπειρια!!! ειναι κατι που ευχομαι να μην ζησει καμια αλλη κοπελα.
ο γιατρος μου μας ειπε οτι σε 2-3 μηνες θα μπορεσουμε να ξαναβαλουμε μπροστα για παιδακι , αλλα πρωτα περιμενουμε να βγουν κ κατι εξετασεις γενετικης φυσεως για να δουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα συνδιασμου χρωμοσωματων μεταξυ εμου κ του αντρα μου.
οσο για τη σκεψη του χωρισμου σου πολυ φοβαμαι οτι και προς το παρον να πεις οτι "οκ τον αγαπαω ας κανω υπομονη" ,οσο θα περναει ο καιρος και εσυ δε θα μενεις εγκυος και θα λαβαινεις καθημερινα την αδικη αρνηση του αντρα σου για το δωρο της μητροτητας, πιστευω οτι θα φτασετε στο να χωρισετε τελικα μια και η μητροτητα ειναι κατι που δεν καταπιεζεται και δεν ξεχνιεται!!!!
αν λοιπον βλεπεις οτι ειναι ανενδοτος καλυτερα να χωρισεις γρηγορα.ελπιζω να μη φαινομαι σκληρη αλλα δυστυχως τετοιες καταστασεις με μαθηματικη ακριβεια οδηγουν καποια στιγμη στο χωρισμο!
DALIA μου προσωπικα δε σε κατακρινω καθολου μιας και απο οτι μπορεις να διαβασεις συμφωνω απολυτα!
2-3 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα. Εχεις τον χρόνο να αναρρώσεις ψυχολογικά και να ετοιμαστείς για την επόμενη εγκυμοσύνη σου. Η ιστορία έδειξε οτι σαν ζευγάρι συλλαμβάνετε εύκολα (αυτό είναι το καλό της ιστορίας σου) οπότε όταν θα βγουν και οι εξετάσεις θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να κάνετε το μωρό που τόσο επιθυμείτε.
Οσο για τον χωρισμό μου δυστυχώς αν δεν αλλάξει κατι σύντομα εκεί θα καταλήξω. Είμαι σχεδόν 37 χρονών.
Δε θέλω και εγώ να ακουστώ... κάπως... αλλά φοβάμαι οτι το μισό κακό έχει ήδη γίνει. Ξέρεις αυτές οι αποφάσεις ζωής αφορούν και τους δυο σε ένα ζευγάρι. Οταν λοιπόν ο ένας δεν θέλει (για όποιο λόγο θεωρεί αυτός) και το κάνει τελικά υπο πίεση... δεν ξέρω ρε παιδί μου... με φοβίζει... φοβάμαι οτι δε γίνεται σωστά.
Γενικά το θέμα δεν είναι γλυκιά μου να σου κανει τη χάρη και να καταλάβει οτι πρέπει να γίνεις μητέρα. Γονείς δε γινόμαστε επειδη πρέπει αλλά επειδή το θέλουμε. Οταν λοιπόν ο ένας δε το θέλει... δύσκολα τα πράγματα... τί να συζητήσεις δηλαδή? οτι πρέπει να το θέλει?
Προσωπικά δε θα τον πίεζα για μια τέτοια απόφαση. Θα του εξέθετα την κατάσταση και το πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα αυτό για μένα. Θα του έδινα χρόνο να το σκεφτεί και να μου δώσει μια απάντηση. Αν άλλαζε γνώμη, ολα καλά. Αν όχι... θα έπρεπε μετά εγω να αποφασίσω αν μπορώ πλεον να συνεχίσω αυτή τη σχέση ή όχι.
Τιποτα απο αυτα που επικαλειται δεν ειναι παραλογο,και γενικα οταν ενας ανθρωπος ειναι 49 χρονων σκεφτεται με το πανω κεφαλι,βεβαια αυτος εχει ήδη ζησει την εμπειρια του γονέα. Εφοσον δεν αλλαξει συντομα γνωμη,θα πρεπει εσυ να ζυγισεις τα πραγματα και να παρεις μια αναποφευκτα επωδυνη αποφαση:
Ειτε θα τον αφησεις, είτε θα συμβιβαστεις με την ιδεα οτι δεν εγινες μανα.
Εσυ θα τα ζυγισεις,εσυ θα τα λουστεις!Μην ακουσεις κανεναν και καμια.
BOBINA και γω το ιδιο θα εκανα.. η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο. Το οτι αυτος εχει ηδη παιδια εσενα δεν σε αφορα..
Προφανως ο λογος που παντρευτηκες ειναι η δημιουργεια οικογενειας κ οχι για αλλος λογους. Σημερα αν μια γυναικα θελει να ειναι με εναν αντρα η ακομα κ να ζησει μαζι του μπορει να το κανει κ χωρις γαμο.
Εγω εμεινα εγκυος πριν το γαμο εχοντας ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι δεν παιζει να προσωρησω σε γαμο αν δεν μεινω πρωτα εγκυος..
Οπως επισης εχω γνωστο (αντρα) που επειδη η αγαπημενη του ειχε ηδη ενα παιδι απο πρωτο γαμο κ δεν ηταν κ ιδιατερα θετικη στην αποκτηση δευτερου της ξεκαθαρισε οτι θα παντρευτουν μονο μετα τη γεννηση του παιδιου τους.
Και νομιζω οτι αυτο ειναι θεμιτο οταν επιλεγεις να παντρευτεις σε μεγαλη ηλικια. Για ποιον αλλο λογο να το κανεις αν οχι για τα παιδια?
Τιποτα απο αυτα που επικαλειται δεν ειναι παραλογο,και γενικα οταν ενας ανθρωπος ειναι 49 χρονων σκεφτεται με το πανω κεφαλι,βεβαια αυτος εχει ήδη ζησει την εμπειρια του γονέα. Εφοσον δεν αλλαξει συντομα γνωμη,θα πρεπει εσυ να ζυγισεις τα πραγματα και να παρεις μια αναποφευκτα επωδυνη αποφαση:
χαίρομαι που ακούω την γνώμη κάποιου άντρα που μάλλον είναι και πατέρας. Σε ευχαριστώ Vago
Φυσικά και είναι παράλογο να θυμάται την ηλικία του, την οικονομική του κατάσταση και την ταλαιπωρία για τα 3 παιδιά που μεγάλωσε ΜΕΤΑ τον δεύτερο γάμο του. Αν έχω καταλάβει σωστά, δεν ήταν ξεκάθαρος απο την αρχή, γιατί αν ήταν θα το έβγαζα το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός όμως αυτή τη στιγμή παραλογίζεται απέναντι σε μια γυναίκα 37 χρονών που δε ζητάει να γίνει αστροναύτης!!! Μητέρα ζητάει να γίνει!!
με την πρωην γυναικα του τι σχεσεις εχει?υπαρχει περιπτωση να τον φρεναρει αυτη γιατι σκεψου λιγο?και εγω εαν χωριζα και ξαναπαντρευοταν ο αντρας μου δεν θα μου καλοαρεζε να τον μοιραζονται τα παιδια μου με καποιο αλλο παιδακι που μενει και μαζι με τον μπαμπα....ακραιο?μπορει να παιζει και αν εχουν καλη σχεση καποιες μπιχτες μπορουν να επηρεασουν την σκεψη του.
Φυσικά και είναι παράλογο να θυμάται την ηλικία του, την οικονομική του κατάσταση και την ταλαιπωρία για τα 3 παιδιά που μεγάλωσε ΜΕΤΑ τον δεύτερο γάμο του. Αν έχω καταλάβει σωστά, δεν ήταν ξεκάθαρος απο την αρχή, γιατί αν ήταν θα το έβγαζα το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός όμως αυτή τη στιγμή παραλογίζεται απέναντι σε μια γυναίκα 37 χρονών που δε ζητάει να γίνει αστροναύτης!!! Μητέρα ζητάει να γίνει!!
Ειναι λαθος πραγματι γιατι υπαναχωρει,ομως τα επιχειρηματα του ειναι λογικοτατα.
Αυτος ειναι 49,οταν το παιδι θα ειναι 20, αυτος θα ειναι εν ζωη;Οταν εχει ηδη αλλα τρια παιδια,θα μπορει να τα φερει βολτα οικονομικα ή θα τον τραβανε απο δυο μεριές και θα ειναι ολοι ανικανοποιητοι;
Τα παιδια εχουν ευθυνες και υποχρεωσεις,αυτο ειναι λογικο να το σκεφτεται δυο φορες καποιος που ειναι 49 ετων.
Απο εκει και περα,ειναι αποφαση της αμεσα ενδιαφερομενης για το τι εχει μεγαλυτερο βαρος στην ζωη της και για το ποιες θα ειναι οι επιλογες της μετα.
Απόλυτα ξεκάθαρος δεν ήταν. Στην αρχή της σχέσης μας μου έλεγε οτι δυσκολεύεται να κάνει και άλλο παιδί. Είχαμε μάλιστα χωρίσει για αυτόν τον λόγο. Λίγους μήνες όμως πριν παντρευτούμε, και ενώ είμασταν χωρισμένοι 3 μήνες γύρισε και μου είπε οτι θέλει να παντρευτούμε και να κάνουμε και παιδί. Προφανώς ήθελα πολύ και εγώ να το πιστέψω και έτσι προχώρησα σε γάμο μαζί του. Δεν είναι εύκολο για εκείνον και επίσης δεν είναι και για εμένα. Εχω στο σπίτι τα σαβ/κα τα παιδιά του με τα οποιά έχουμε πολύ καλή σχέση όμως ζω σε αυστηρά οικογενειακό περιβάλλον ενώ μου απαγορεύεται να κάνω δικό μου παιδί. Αυτό είναι μεγάλο μαρτύριο!
Ειναι λαθος πραγματι γιατι υπαναχωρει,ομως τα επιχειρηματα του ειναι λογικοτατα.
Αυτος ειναι 49,οταν το παιδι θα ειναι 20, αυτος θα ειναι εν ζωη;Οταν εχει ηδη αλλα τρια παιδια,θα μπορει να τα φερει βολτα οικονομικα ή θα τον τραβανε απο δυο μεριές και θα ειναι ολοι ανικανοποιητοι;
Τα παιδια εχουν ευθυνες και υποχρεωσεις,αυτο ειναι λογικο να το σκεφτεται δυο φορες καποιος που ειναι 49 ετων.
Απο εκει και περα,ειναι αποφαση της αμεσα ενδιαφερομενης για το τι εχει μεγαλυτερο βαρος στην ζωη της και για το ποιες θα ειναι οι επιλογες της μετα.
ναι!ναι!ολα σωστα αλλα πως ξερει καποιος πως θα τα φερει η ζωη ο δικος μου πατερας πεθανε στα 53 του χρονια δεν ειναι το θεμα εκει ουτε στο οικονομικο......
Απόλυτα ξεκάθαρος δεν ήταν. Στην αρχή της σχέσης μας μου έλεγε οτι δυσκολεύεται να κάνει και άλλο παιδί. Είχαμε μάλιστα χωρίσει για αυτόν τον λόγο. Λίγους μήνες όμως πριν παντρευτούμε, και ενώ είμασταν χωρισμένοι 3 μήνες γύρισε και μου είπε οτι θέλει να παντρευτούμε και να κάνουμε και παιδί. Προφανώς ήθελα πολύ και εγώ να το πιστέψω και έτσι προχώρησα σε γάμο μαζί του. Δεν είναι εύκολο για εκείνον και επίσης δεν είναι και για εμένα. Εχω στο σπίτι τα σαβ/κα τα παιδιά του με τα οποιά έχουμε πολύ καλή σχέση όμως ζω σε αυστηρά οικογενειακό περιβάλλον ενώ μου απαγορεύεται να κάνω δικό μου παιδί. Αυτό είναι μεγάλο μαρτύριο!
Διάβασα την ιστορία σου και νομίζω ότι έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη. Εκείνος από την αρχή σου είχε ξακαθαρίσει ότι παιδί δεν ήθελε και επειδή έβλεπε ότι σε χάνει σου είπε ένα ok μέχρι να σε παντρευτεί, και τώρα που έγινε φυσικά και δεν θέλει. Είναι κρίμα για σένα γιατί είναι δικαίωμα για κάθε γυναίκα να γίνει μητέρα, και μετά έπρεπε να σκεφτείς και την διαφορά ηλικίας που έχετε... Εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά, όμως μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει θα είναι εις βάρος σου... Φιλικά.
Σίγουρα έχω τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Ηταν απόφαση καθαρά συναισθηματική το ότι τον παντρεύτηκα. Ο άνθρωπος είναι κουρασμένος απο τα πρώτα του παιδιά και δεν μπαίνει στηνδιαδικασία να ξεκινήσει απο την αρχή και αυτό δεν είναι μονο ηλικιακό. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω. Εχω συναισθήματα και ζω όμορφα μαζί του αλλά η μητρότητα είναι τεράστιο θέμα και αγκάθι μεταξύ μας. ..