Σπίτι μου Σπιτάκι μου!Πρακτικές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, αρχειοθέτηση & οργάνωση σπιτιού, επισκευές, ηλεκτρικά, καθαριότητα σπιτιού κλπ.
καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα να μου πειτε ιδεες για να αλλαξω τη διακοσμηση για το τραπεζι του σαλονιου μου.ειναι μακροστενο και ξυλινο.τωρα εχω πανω 2 κορνιζες γυαλινες και ενα γυαλινο στρογγυλο με κερι μεσα.καμια ιδεεα για να βαλω κατι αλλο γιατι τα βαρεθηκα.
ευχαριστω
Μου αρέσουν οι διακοσμήσεις που κάτι λένε. π.χ. Μπορείς αν δε θες τραπαζομάντηλο να φτιάξεις μια σύνθεση με φωτογραφίες σας , στίχους τραγουδιών κτλ. να πας σε ένα τυπογραφείο να στα εκτυπώσουν στη διάσταση που θες και από πάνω γυαλί!Και τίποτα άλλο!
Αν σου αρέσουν τα πιο παραδοσιακά, μια ασημένια πιατέλα ή δίσκος, ή και ξυλόγλυπτος, με κεριά, κομπολόγια, χάντρες, πέρλες...
Ενα ιδιαίτερο γλυπτό, μικρό έργο τέχνης, ή κάτι σε αντίκα συνδυασμένο με στοιχεία μοντέρνα επίσης θα μου άρεσε. Ή και πολλές μικρές κορνιζούλες σε διάφορα χρώματα και σχήματα (αυτό μ΄αρέσει σε τοίχο περιισότερο!)
Στη μία άκρη δύο μεγάλα εντυπωσιακά κηροπήγια το ένα λίγο μικρότερο από το άλλο και τίποτε άλλο!
Βέβαια, όταν έχεις παιδιά τα δεδομένα αλλάζουν! Εμείς στο ανθοδοχείο βάλαμε δύο μπαλόνια (αυτά με τις πλαστικές βέργες), επειδή τα αγαπάμε και θέλουμε να τα βλέπουμε!