ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΒΡΑΔΙΑ ΙΔΡΩΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΓΙΝΟΜΑΙ.ΕΧΩ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ;
εχουν αρχισει και οι ζεστες
και γω εχω θυροειδη και ειμαι με χαπια,και μια κρυωνω μια ζεσταινομαι.
οσο για τον ιδρωτα,νομιζω πως συμβαινει σε ολες τι εγκυους να ιδρωνουν λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο,αλλα αυτος ο ιδρωτας εχει το καλο να μη μυριζει-ετσι διαβασα σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης-και οντως και γω που ιδρωνω δε μυριζω ασχημα,απλα νιωθω αβολα με τον ιδρωτα.
παντως ρωτα και την ενδοκρινολογο σου για πιο σιγουρα,αλλα εγω θα λεγω να μην ανησυχεις.ειναι και το βαρος που παιρνουμε παναθεμα το...
εχουν αρχισει και οι ζεστες
και γω εχω θυροειδη και ειμαι με χαπια,και μια κρυωνω μια ζεσταινομαι.
οσο για τον ιδρωτα,νομιζω πως συμβαινει σε ολες τι εγκυους να ιδρωνουν λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο,αλλα αυτος ο ιδρωτας εχει το καλο να μη μυριζει-ετσι διαβασα σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης-και οντως και γω που ιδρωνω δε μυριζω ασχημα,απλα νιωθω αβολα με τον ιδρωτα.
παντως ρωτα και την ενδοκρινολογο σου για πιο σιγουρα,αλλα εγω θα λεγω να μην ανησυχεις.ειναι και το βαρος που παιρνουμε παναθεμα το...
Δεν εχουν αρχισει και οι τρελες ζεστες ακομα ρε κοριτσια και οταν λεω οτι ιδρώνω το βραδυ γινομαι μουσκεμα,σταζω ολοκληρη,βρεχονται μαλλια,πυζαμες τα παντα ολα.
Οντως δεν μυριζει ο ιδρωτας.Αυτη την βδομαδα θα παω ενδοκρινολογο,θα κανω παλι εξετασεις,θα τον ρωτησω και θα γραψω νεοτερα.
Να σου πω την αληθεια, κι εμενα με ειχε πιασει παααρα πολυ εντονα συτο πριν απο κανενα διμηνο περιπου,οπως το περιγραφεις,αφυσικα πολυ ιδρωτα το βραδυ στον υπνο!Εχω κι εγω υποθυροειδισμο αλλα τοτε δεν το σκεφτηκα οτι μπορει εχει σχεση!Μετα ξαφνικα μου περασε αλλα κρατησε κανενα μηνα.Καλα θα κανεις να το συζητησεις!