καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις.1) εχω φοβερο πρηξημο στην κοιλια,συχνοουρια απο εχτες το βραδυ,πρησμενο στηθος αλλα οχι και τοσο πολυ που να ειναι ετοιμο να σκασει! 2) εχω κυκλο 24-28 ημερων,και εχω πονακια περιοδου και ενα πονο χαμηλα στην κοιλια απο την δεξια μερια.μηπος τα ειχε καμια αυτα τα συμπτωματα και ηταν στο τελος εγκυος? σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας ζαλισα.
καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις.1) εχω φοβερο πρηξημο στην κοιλια,συχνοουρια απο εχτες το βραδυ,πρησμενο στηθος αλλα οχι και τοσο πολυ που να ειναι ετοιμο να σκασει! 2) εχω κυκλο 24-28 ημερων,και εχω πονακια περιοδου και ενα πονο χαμηλα στην κοιλια απο την δεξια μερια.μηπος τα ειχε καμια αυτα τα συμπτωματα και ηταν στο τελος εγκυος? σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας ζαλισα.
Τα συμπτωματα απο γυναικα σε γυναικα διαφερουν απο οτι εχω ακουσει και δει σε διαφορες κοπελες.Αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι αν εχεις καθυστερηση στην περιοδο σου.Γραψε για να καταλαβω
Καλημέρα κι από μενα!!!
Έχω σχεδόν τα ίδια συμπτώματα εδώ και 4 μέρες. ο κύκλος μου είναι 23-25 ημερών και τις τελευταίες μέρες νιώθω πρήξιμο και ψιλοπονάκια (πιο πολύ σαν κράμπες θα έλεγα). Κανονικά είναι να αδιαθετήσω στις 2-4/5. Μήπως είναι νωρίς για συμπτώματα? Βέβαια είχαμε ελεύθερες επαφές από την 5η μέρα του κύκλου. Η χοριακή από ποιά μέρα και μετά δείχνει?
κοριτσια δυστυχως τα συμτωματα της εγκυμοσυνης μοιαζουν πολλες φορες τοοοοοοοοσο πολυ με αυτα της περιοδου οποτε δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα
η συχνοουρια ηταν σ' εμενα πολυ χαρακτηριστικη
χοριακη μπορεις να κανεις περιπου 10 μερες μετα τη συλληψη
μην πολυμπαινετε στη διαδικασια με τα τεστ γιατι πραγματικα δεν εχει νοημα
ΥΠΟΜΟΝΗ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Αυτό που μου δίνει ελπίδες είναι ότι ποτέ δεν έχω συμπτώματα πριν την περίοδο.Ούτε πόνους ούτε πρήξιμο. Το μόνο που πρήζεται είναι το στήθος μου. Τη Δευτέρα θα πάω να κάνω προγενιτικό έλεγχο (προληπτικά) και ίσως κάνω και μια χορική να δω τι γίνεται.
koritsia kalispera.ego eixa 4 meres kathysterisi kai meta mou irthe periodos h opoia mou kratise 2 meres.meta to telos tis periodou to stithos mou einai akoma prismeno.
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια χοριακή. Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση για να σιγουρευτεις. Ευχομαι ολα τα συμπτωματα σου να είναι μιας τελειας εγκυμοσυνης. Εγω και σημερα ειμαι πρησμενη αρκετα και εχω κραμπες που και που. Αντε να περασουν οι μερες να δουμε τι θα γινει!!!!!