ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΙΟ. ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΩΡΛΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ, ΥΓΡΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΗΜΗ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ "ΠΑΙΔΩΝ", ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επαναφερω το θεμα,καθως σημερα ειχαμε και εμεις ραντεβου στο Παιδων και ο κυριος Λεωτσακος που μας ειδε,μας ειπε οτι η μικρη μου (3,5 χρονων) θα πρεπει να κανει αμεσα επεμβαση και να αφαιρεθουν τα πολλα κρεατακια που εχει...
Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ
Ευχαριστούμε