Ελεύθερος χρόνος & δραστηριότητεςΤι δραστηριότητες να κάνω με το παιδί μου? Παιχνίδια, προτάσεις για δραστηριότητες στο σπίτι, επικαιρότητα παιδικών εκδηλώσεων
Γεια σας, ειμαι νεος στην παρεα σας και ελπιζω να κανουμε καλη παρεα! Το προβλημα μας ειναι οτι δεν μπορουμε να βρουμε εναν χωρο που να μπορει να απασχολειται δημιουργικα το μωρο μας μαζι με εμας, εκτος σπιτιου. Δεν συζηταμε για παιδοτοπους...... αυτοι κατα την γνωμη μας δεν ειναι χωροι για δημιουργικες δραστηριοτητες. Μηπως λοιπον ξερει κανεις στην Δυτικη Αττικη (Περιστερι - Ιλιον - Πετρουπολη - Αγ. Αναργυροι) καποιο μερος που να δεχονται παιδακια απο 15 μηνων και ανω, και να απασχολουντε δημιουργικα με τους γονεις τους ; Περιμενω πως και πως τις απαντησεις σας.......Ευχαριστω πολυ !!!!
Δεν ξέρω κάποιο μέρος για δημιουργική απασχόληση παιδιών, αλλά άκουσα στο ραδιόφωνο edit admin σε εκπομπή για το παιδί για το Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι. Πήγα και απλώς δεν μπορείς να φανταστείς τι τέλεια που πέρασαν και τα μικρά και εμείς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Συντονιστής Μ : 15-11-10 στις 16:42
Αιτία: διαφήμιση
Αυτο που γνωρίζω αφορά την περιοχή του Κερατσινίου.
Υπάρχει ενας χωρος σαν παιδικός σταθμός, πολύ ομορφα φροντισμένος και καθαρός με ενημερωμένες παιδαγωγούς οπου καθημερινά απο τις 4 περίπου και μεχρι τις 7.30 το απογευμα απασχολούνται με γυμναστική, καλλιτεχνία, τραγουδάκια, ζωγραφική και οτι αλλο μπορει να κανεις ενας μπόμπιρας απο 2 ετών περίπου.