Νεογνά & Μωρά: ΔιατροφήΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Πριν ανοίξετε νέο θέμα ρίξτε μια ματιά στα υπομνήματα που βρίσκονται πάνω πάνω σε αυτή την ενότητα, στα οποία υπάρχουν μεγάλοι κατάλογοι θεμάτων που έχουν ήδη ανοιχτεί, με διάφορα θέματα: Πρόγραμμα φαγητού, Νερό, Ποσότητες, Ανάπτυξη, Τροφές κλπ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ , ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ 4700 ( ΗΤΑΝ ΠΡΟΩΡΗ ) ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ , ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΝΑΝ AR ΣΕ ΝΑΝ ΗΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 80ΓΡΑΜ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΩΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 120ΓΡΑΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?
καλημερα να σου ζειση το μικρο σου το ιδιο προβλημα ειηα και γω με τον γιο μου γενηθηκε 3100 και τον πειρα απο το ελενα 2700 το ιδιο εκανε και σε μενα πειρα τη γιατρο του και μου ειπε οτι πρεπει να παρει γαλα για μωρα που εχουν παληνδρομηση εμενα ειχε παληνδρομηση και του πειραμε το γαλα σ 26 h κατι δε θημαμαι να σου πω τωρα γιατι ειναι 13 μηνων τωρα παντοσ δεν ειναι τπτ μην ανχωνεσαι τα περισοτερα μωρα το παθενουν αυτο
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ , ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ 4700 ( ΗΤΑΝ ΠΡΟΩΡΗ ) ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ , ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΝΑΝ AR ΣΕ ΝΑΝ ΗΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 80ΓΡΑΜ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΩΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 120ΓΡΑΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?