μηπως εχει παρει το ματι σου κανενα ωραιο πρωτοτυπο προσκλητηριο για γαμοβαπτιση??????επισης αν κανω πχ πριγκηπα και πριγκιπισα τι χρωμα στολισμο να κανω στην εκκλησια?και τι μπομπονιερα θελω μια και για τα δυο μωρα.
μηπως εχει παρει το ματι σου κανενα ωραιο πρωτοτυπο προσκλητηριο για γαμοβαπτιση??????επισης αν κανω πχ πριγκηπα και πριγκιπισα τι χρωμα στολισμο να κανω στην εκκλησια?και τι μπομπονιερα θελω μια και για τα δυο μωρα.
χρωματα για εκκλησια κατι ουδετερο..πορτοκαλι-λαχανι-κιτρινο-κοκκινο-διχρωμο ακομα κ λευκο..ολα δηλαδη εκτος απο ροζ κ σιελ
αν κ νομιζω πως πρεπει πρωτα να κατασταλαξεις σε ενα χρωμα για να δεις κ τι ανθοδεσμη θα παρεις κ τετοια...
απο κει κ περα γνωμη μου ειναι να βαλεις το ιδιο σχεδιο(εστω 2 διαφορετικα κοριτσακι-αγορακι) μονο που θα αλλαζει το χρωμα στο τουλι..
προσλήτηριο για γαμοβαπτιση το δικο μου μου αρεσει κ μονο χαχαχαχα
βεβαια μπορεις να το κανεις οτι χρωμα θες εσυ σε οοοτι βλεπεις
κ εχει μονο 0,44 λεπτα με τον φακελο κ 50 ευρω η εκτυπωση...
δες το σαν σχεδιο κ θα σου στειλω πμ απο που το πηρα αν σου αρεσει
Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτί και σάιτ με θέμα τα ζώα της ζούγκλας? Σε εκμεταλλεύομαι το ξέρω αλλά ο πειρασμός να τα βρω όλα κάπου συγκεντρωμένα ήταν μεγάλος!
οκ αυριο ομως.. πρεπει να παω να κουρεψω μια πελατισσα...
οκ αυριο ομως.. πρεπει να παω να κουρεψω μια πελατισσα...
Ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ.Ας είναι όποτε θες, και μετά από 1 μήνα. Έχω καιρό για την βάφτιση απλά το ψάχνω τώρα γιατί μόλις γυρίσω στη δουλειά τέλος και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος!
ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΜΑ!!! Κατερίνα να συμβάλω και εγώ να βάλω το δικό μου θεματάκι φράουλα?? (Κουκουβάγια μάνα είμαι και εγώ χαχα!!)
επειδή δεν μπαίνω συχνά βάζω όλους τους συνδέσμους χωρίς φωτό άμα τελικά προσθέτουμε όποιο θέμα θέλουμε και μας επιτρέπεις να επέμβουμε στο θέμα τις βάζω κανονικά όταν μου πεις!απλά είναι ευκαιρεία να μου πείτε πως σας φαίνονται όλα συγκεντρωμένα!!
Ξεκινάω λοιπον, με τα πουγκάκια μας: http://www.apack.gr/product.php?products_id=308
πολυυυυυυυυυ μεγαλο το θεμα σου..βγαζει απειρες σελιδες...
αν δεν σε καλυπτει κατι απ αυτα που εβαλα ψαξτο στη google..γινεται ενας μικρος πανικος... απλα κοιτα οχι μονο την λεξη καραβακι αλλα κ το πλοιο,βαρκα κτλ κτλ