Σπίτι μου Σπιτάκι μου!Πρακτικές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, αρχειοθέτηση & οργάνωση σπιτιού, επισκευές, ηλεκτρικά, καθαριότητα σπιτιού κλπ.
το αγορακι μου ειναι 6,5, ετων και η κορη μου 5,5.τους χωρισαμε απο το δωματιο που ηταν μαζι και τωρα ειναι το κεθρνα στο σικο τους.βαψαμε της μαρινας μου το δωματιο ροζ απαλο με ροζπιο εντονο και του σπυρου θαλασσι ανοιχτο με θαλασιι πιο εντονο.και θελουμε να τουςτα φτιαξουμε.σε αυτην την ηλικια θα βαζατε κατι ουδετερο πχ. για το κοριτσι κατι τετοι ας πουμε σε χαλι-αυτοκολλητα.κουρτινουλα http://www.halia.gr/index.php?page=s...mart&Itemid=98
να σου πω την αληθεια εγω θα προτιμουσα κατι πιο ουδετερο οπως τα πρωτα χαλια. ομορφα φυσικα ειναι τα παιδικα αλλα γιατι να περιορισεις τη χρηση τους? σε λιγα χρονια θα εχουν μεγαλωσει και θα χρειαζεσαι κατι αλλο. οποτε θα διαλεγα τα πρωτα
Το πρωτο χαλι με τα λουλουδια το εχω κι εγω στο δωματιο των κοριτσιων μου,ειναι πολυ ωραιο.Καλυτερα να παρεις το ουδετερο γιατι σε λιγα χρονια δεν θα της λεει τιποτα η τινκερμπελ ποσα χαλια να παρουμε πια?Εγω προσωπικα δεν εχω και που να τα βαλω!
μιας και λετε για τα παιδικα δωματια σκεφτομαστε με τον αντρα μου πςσ να χωρισουμε τα παιδικα δωματια με τον ερχομο των δυδυμων .στο σπιτι εχουμε 2παιδικα στο ενα ειναι η κορη μου(14)και στο αλλο ο γιοσ μου (6).μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα για το πωσ να χωρισουμε τα δωματια???????