Σπίτι μου Σπιτάκι μου!Πρακτικές ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι, αρχειοθέτηση & οργάνωση σπιτιού, επισκευές, ηλεκτρικά, καθαριότητα σπιτιού κλπ.
πειτε μου τη γνωμη σας..αν ειμαι ενα ατομο και θελω να μεινω μονη μου,να νοικιασω σπιτι μονη μου..μικρο..ισως γκαρσονιερα..ποσα χρηματα θα χρειαζομαι για να συντηρω το σπιτι..θα φτανουν 800 ευρω που παιρνω μισθο;
υπολογισε τα καπως εστι αν δεν εχεια δανεια κ/τ/λ πες ενοικιο σπιτιου πες 400 αυρω δεη πες 150 ευρω (που δεν ερχεται καθε μηνα) ευδαπ 35 ευρω κ πολλα λεω αν εισαι μονη σου θα εινα λιγοτερα τωρα κοινοχρηστα ειναι αναλογα την εποχη κ τι θερμανση εχεις αν εχεις κεντρικη βαλε 70 ευρω το χειμωνα κ 40 καλοκαιρι αν εχεις αυτονομη ειναι αναλογα ποσο καις...κινητο η τηλ 50 ευρω μηνα κ συν τα φαγητα σου εσυ ξερεις καλυτερα κ τα εξοδα που κανεις σαν γενικο συνολο ειναι γυρο στα 650-700 ευρω αλλα εχει βεβαια να κανει με την εποχη οπως ειπα κ οπως ειπε η κοπελα πιο πανω κ την περιοχη που μενεις...αν κανεις καποιες οικονομιες γιατι να μην μπορεις να ζησεις κμε 800 ευρω το μηνα,,,το πρωτο καιρο θα ειναι μονο δυσκολα μεχρι να προσαρμοστεις...